Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziewczyny Dnia
20.03.2007, 17:02:33

jaki to rozmiar xxxxxl do szescianu ?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.03.2007, 18:24:43

wow prot masz może nr telefonu :sweet: heheheh skąd ty to coś wydarłeś?? xD

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
20.03.2007, 22:38:57

Niestety nie mam nr tel bo sam bym zadzwonił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Natknąłem się na nią przypadkiem, góra mięsa a raczej smalcu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
21.03.2007, 07:28:03

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To ja rzuce co mniej hmmm... otulonego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[center]Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
[/center]

Ech, ta ciepła wiosna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.03.2007, 11:53:19

ooo Falk widze, że tobie również udziala się wiosenne ocieplenie :hihi:
ahhh fajna pani :sweet:
hmmm tylko nie wiem czy chłopcy zauważyliście, ale chyba tej osóbce się 'nie przewala' z kasą :nerd: takie ciuszki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i do tego jeszcze jakby podarte Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji heh (śmieje) :sweet: mmm

21.03.2007, 12:38:29

levi', Myślę, że to taki skowronek wiosenny. Struktura ubrania wskazuje na silną falę ocieplenia. A wiadomo, że jak gorąc, to człowiek goły po mieście ganiać nie będzie. A taka pani w takim stroju - samo zdrowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.03.2007, 00:54:31

Może i ja dam coś na oko nowego dla panów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
22.03.2007, 07:23:10

Może coś z innej perspektywy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.03.2007, 17:28:01

no powiem ze nawet nawet aczkolwiek to nei to
panowie dajcie cos bez poprawek w photoshopie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

22.03.2007, 18:32:44

Qmar, Jak oglądałem CZĘŚĆ Twoich tapet na kompie, to moge powiedzieć, że bez retuszu był TYLKo kursor myszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sam zarzuć jakąs jedną dobrą fotkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.03.2007, 19:02:49

mi osobiscie takie fotki wogole sie nie podobaja... Wam podobaj sie zdolnosci grafikow? Bo takich dziewczyn przeciez nie ma... no ale o gustach sie nie dyskutuje... ale zyjecie w swoim "martixie" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji P

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
28.03.2007, 19:33:56

Wiesz Bake, niektórzy lubią popatrzeć na Ferrari, lecz nie każdy takowe ma...
Czasem człowiek i w trabancie się zakocha ...

Jak się chce, to i trabanta można odpicować - jak to zrobiła ekipa Pimp My ride...
No ale trabant pozostanie trabantem...

Oto co myślę:

Patrzeć na każdego człowieka głównie przez pryzmat urody, to troche takie... :/

Nie wiem jak to wyrazić - Nieludzkie ? Zwierzęce ? Prymitywne ?

A oto jak jest:

Mimo wszystko nie zaprzeczam, że sam często patrzę przez taki pryzmat, no ale kto tak nie patrzy ?

Uwagi:

Obserwując ten dział, stwierdzam, że meżczyźni nie wykazują się tutaj za bardzo intelektualnie - każdy samiec mógłby godzinami patrzeć na wielkie bimbały, lecz nie każdy już może/chce dyskutować na poważne tematy, nad czym ubolewam...
Ten dział dla Mężczyzn, niczym się nie różni od wiejskiego wychodka...

PS. A gdyby tak kobiety nagle się zamieniły w samochody, to napewno w Polsce byłoby więcej Lamborgini niż w pozostałych krajach Europy zachodniej razem wziętych...

Liberate tute me ex inferis
28.03.2007, 19:59:28

Falkhor napisał(a):Qmar, Jak oglądałem CZĘŚĆ Twoich tapet na kompie, to moge powiedzieć, że bez retuszu był TYLKo kursor myszy Sam zarzuć jakąs jedną dobrą fotkę

spoko na starym kompie mialem pare fajnych dziewczyn ktore nie widzialy photoshopa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a teraz cos znalazlem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.03.2007, 07:16:29

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie wiem, czy jest coś złego w podziwianiu pieknej kobiety a to, że gusta są różne... no prostu są różne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Teraz troche bardziej tajemniczo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.03.2007, 16:36:47

oooo i to mi się Falk widzi :lmao: nie dość, że 'intryguje' to jeszcze pobudza wyobraźnię :sweet: mmm poezja :sweet: heh

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy