Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dotacje i bezpłatne kursy językowe
09.03.2007, 12:31:18
Dotacje i bezpłatne kursy językowe
Cytat:[center]BEZPŁATNE SZKOLENIA[/center]

Rozpoczął się nabór do II edycji bezpłatnych szkoleń z języka angielskiego i niemieckiego w ramach projektu Leżajskiego Stowarzyszenia Rozwoju pt. „Uśmiech to za mało – porozmawiajmy!”. Zgłoszenia przyjmowane będą do dnia 16 marca 2007 r.

W ramach projektu Leżajskie Stowarzyszenie Rozwoju oferuje bezpłatne kursy języka angielskiego metodą Avalon na trzech poziomach zaawansowania oraz kurs języka niemieckiego na poziomie ponadpodstawowym.

(...)

Celem projektu pt. „Uśmiech to za mało – porozmawiajmy!” jest podniesienie poziomu wiedzy i kwalifikacji zawodowych osób pracujących z terenu powiatu leżajskiego, łańcuckiego i przeworskiego w zakresie posługiwania się językiem obcym.

DOTACJE NA ROZPOCZĘCIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

Leżajskie Stowarzyszenie Rozwoju zaprasza do udziału w II edycji projektu „Przedsiębiorcy na start”, realizowanego w ramach działania 2.5 „Promocja Przedsiębiorczości” Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego (ZPORR).

W ramach projektu oferujemy kompleksowe wsparcie obejmujące: dotację inwestycyjną w wysokości do 20.000 zł, refundację składek ZUS przedsiębiorcy przez 6 m-cy, szkolenia z zakresu prowadzenia działalności gospodarczej oraz indywidualne doradztwo.

W projekcie może wziąć udział każda osoba, która nie jest zarejestrowana jako bezrobotna, zamierza prowadzić działalność gospodarczą i nie prowadziła działalności gospodarczej po 1 stycznia 2004 r.

Aby zostać uczestnikiem projektu należy osobiście dostarczyć do dnia 30 marca 2007 r. do siedziby Leżajskiego Stowarzyszenia Rozwoju lub Lokalnych Punktów Konsultacyjnych LSR wypełniony formularz zgłoszeniowy wraz z wymaganymi załącznikami.

Formularz zgłoszeniowy, regulamin oraz dodatkowe załączniki są dostępne w siedzibie Leżajskiego Stowarzyszenia Rozwoju, Lokalnych Punktach Konsultacyjnych LSR oraz na stronie internetowej: http://www.lsr.pl

[center]Leżajskie Stowarzyszenie Rozwoju
37-300 Leżajsk
ul. Targowa 9
tel/fax (17) 242 79 08
e-mail: lsr@free.ngo.pl
http://www.lsr.pl[/center]
Źródło - http://gminalancut.pl/

Czasu nie jest wiele, zwłaszcza na kursy językowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A można skorzystać... Po więcej detali zapraszam na adres źródła. Warto zaglądnąć.

Pozdrawiam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09.03.2007, 12:55:45

Nie czytałem pełnego tekstu, ale wiem, że kiedyś obiło mi się o uszy o takowych kursach językowych.... kursy są darmowe, ale jeżeli opuści się określoną ilość zajęć (np. 2 zajęcia) to trzeba pokryć koszt całego kursu, czyli kilkaset zł.

Liberate tute me ex inferis
Znajdź wszystkie posty użytkownika
10.03.2007, 00:42:07

Ahab, Hmmmmmmm... czy ja wiem... pewnie trzeba, jesli sie chce miec zaświadzczenie. Albo i nie? Z resztą jakas motywacja musi być... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Co by nikt nie wagarował...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy