Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doda w Łańcucie ???
21.07.2007, 11:28:28

Mnie tam jakoś podziwu dla niejnie przybyło od słuchania jej... hmmm... sposobu wyrażania. ma głos, to fakt. Prezencja jest - jest. Ale sposób bycia - sooooorry, dla mnie sam głos to jednak za mało, aby sie kimś zianteresować, nawet, jako 'gwiazdką'. W Łańcucie się nie popisała. Wg mnie gdyby chciała - to pozwoliłaby się bawic całej publiczności.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.07.2007, 18:25:43

Oto komentarz piosenkarki, który umieściła na swojej stronie internetowej:

Cytat:LUDZIE!!! Nie bądzcie zwierzętami...

Nigdy w życiu nie powiedziałam i nie powiem, że: "jadę zobaczyć jak się bawią wieśniaki". Jest to świnia podkładana naszemu zespołowi ilekroć jedziemy grać do mniejszych miejscowości żeby uprzykrzyć nam koncert i spowodować nieprzyjemności. Spotykam się z tym juz z czwarty raz i nie kumam komu zależy na włożeniu w moje usta słów, których nigdy nie powiedziałam. Sama pochodzę z małej miejscowości i nie jest to dla mnie wyznacznik dobrej czy złej publiczności. Zanim więc zaczniecie osądzać albo powielać tą bzdurę poszukajcie wywiadu w gazecie, w radiu, na chacie….czegokolwiek na dowód tych pomówień. Tłumaczę to pierwszy i mam nadzieje ostatni raz… jeżdżę na koncerty z pasją, przyjemnością i radością ,nie dlatego, że zarabiam na życie ale dlatego bo spotykam się z fanami i to daje mi siłę i upór, który jest mi potrzebny gdy widzę te niesłusznie zacietrzewione i złośliwe komentarze. Pamiętajcie, że ja jestem tylko człowiekiem.. więc jeżeli znowu jakiś pusty łeb będzie chciał czymś rzucić na scenę ,niech pomyśli ..ze artysta który ma Wam dostarczyć przyjemność może stracić oko, albo życie(w przypadku butelki, o takich akcjach tez słyszałam).W moim rodzinnym mieście Piasek mały włos nie dostał cegłą, na Śląsku Mezo został obrzucony pomidorami.. Nie zachowujcie się jak zwierzęta. Zapraszam tego odważnego za scenę. Nie będzie musiał celować i chować się jak tchórz.. chętnie z nim "podyskutuje" hehe. Koncert w Łańcucie po tym nieszczęsnym incydencie zakończył się zajebiście. Pozdrawiam fanów i mieszkańców, którzy świetnie się bawili!I mała rada na przyszłość: pomyślcie sami zanim zaczniecie myśleć jak wszyscy. Do zobaczenia na koncertach!! Gleba

hmmm jak widzicie DODA nie jest źle do tego nastawiona...pokazała klase w tym 'tekście' (nie zbluzgała ani nie 'potępiła' koncertu)...

ale mimo wszystko cała polska się dowiedziała, że ludzie w łańcucie 'potrafią zrobić zwykłą wioche'... :O :/

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
30.07.2007, 02:36:58

levi napisał(a):ale mimo wszystko cała polska się dowiedziała, że ludzie w łańcucie 'potrafią zrobić zwykłą wioche'... :O :/
To prawda, potem dziwimy się, że źle nas ludzie dostrzegają, taką cenę płaci się za to, że nie potrafimy zachować sie przyzwoicie, nawet jeśli czyjaś muzyka nie przypada nam do gustu. Łańcucianie, mam takie wrażenie, robią czasem wszystrko, żeby świat zwrócił uwagę na nasze miasto, no cóż, z róznym skutkiem, ale swoją drogą moglibyśmy popisać się w czymś pozytywnym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.07.2007, 08:08:48

przynajmniej nie jesteśmy już stolicą narkomanów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
30.07.2007, 08:44:17

Cytat:przynajmniej nie jesteśmy już stolicą narkomanów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Teraz jesteśmy najbardziej niebezpiecznym ludem na koncertach, oby nie odbiło się to na ilości gości przybywających do nas śpiewać i dawać szoł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.07.2007, 08:47:27

jakoś od zawsze jacyś artyści z prawdziwego zdarzenia omijali naszą mieścinę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
30.07.2007, 08:53:16

Bake napisał(a):jakoś od zawsze jacyś artyści z prawdziwego zdarzenia omijali naszą mieścinę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nieprawda XP - Myslovitx, Ira, Blue Cafe (hmmm ^^" ), IRA, Perfekt ....

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.07.2007, 09:57:07

e tam... a Iron Maiden? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

kurcze ostatnio na Perfekcie nie byłem przez poprzednią durną pracę grrrr

30.07.2007, 09:59:51

Bake napisał(a):a Iron Maiden? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pomarzyć zawsze można, tak samo jak o zespołach typu Metallica, KorN, Linkin Park, Pin Floyd czy też Gunsi XP

Nie zmienia to faktu, że uważam, iż przez ten incydent będzie nas odwiedziało coraz mniej artystów.

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.07.2007, 11:19:45

ja z kolei myślę że ten incydent nie zmieni nic w postrzeganiu Łańcuta przez artystów... przecież nikt nie rzucił zapalniczką artystę tylko Dodę...

30.07.2007, 11:23:53

Bake napisał(a):nikt nie rzucił zapalniczką artystę tylko Dodę...

Twoja złośliwość nie ma granic, ale to jest w sumie prawda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - nie mniej jednak teraz muzycy bedą sie obawiać, czy aby nie dostana żelazkiem XP na koncercie in da Łańcut Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.07.2007, 14:15:09

chyba żaden porządny artysta niczym u nas nie dostał jeszcze - i myślę że tak zostanie. Przecież jesteśmy BARDZO kulturalną społecznością!

30.07.2007, 17:16:31

Bake napisał(a):chyba żaden porządny artysta niczym u nas nie dostał jeszcze - i myślę że tak zostanie. Przecież jesteśmy BARDZO kulturalną społecznością!

Moze i masz rację, ale resztki dobrego wychowania (czasami szczątki) wyniesione z domu zachować się powinno, tak mi się wydaje.

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
02.08.2007, 01:04:01

Cytat:pomyślcie sami zanim zaczniecie myśleć jak wszyscy.
Całkiem fajna i znosna myśl Dody.

Korn? Linkin park? spoko spoko. damy radę, jak wykażemy się na mniejszych koncertach, będziemy atrakcyjni, miasto nei zgasnie, jak SOAD podepnie swoje tranzystory. nie lubię takiej ściemy - że oł je, dopiero jak będzie Pink Floyd (? - chyba tylko sam Waters Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) to będzie cos. Guzik prawda. nasze maisto nie zasługuje na wizytę gwiazdy rzeczywiście wielkiego formatu. To trochę tak, jak organizacja Euro 2012 przez Polskę :/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.08.2007, 02:58:24

ziomalka napisał(a):Bake napisał/a:
chyba żaden porządny artysta niczym u nas nie dostał jeszcze - i myślę że tak zostanie. Przecież jesteśmy BARDZO kulturalną społecznością!

Moze i masz rację, ale resztki dobrego wychowania (czasami szczątki) wyniesione z domu zachować się powinno, tak mi się wydaje.
Resztki dobrego wychowania powstrzymały falę pomidorów... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji taka artystka nie jest godna Łańcuta... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy