Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (9):« Pierwsza < Poprzednia 2 3 4 5 [6] 7 8 9 Następna > Ostatnia »
Doda w Łańcucie ???
AutorWiadomość
SzalonyMściciel

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

mądryczlowiek, co to za brednie wypisujesz. Doda największą polską gwiazdą? Nie wiem według jakich kategorii, ale wedle tych, którymi (z tego co widzę) posługujesz się Ty i inni fani tego typu "tfurczości", to największą polską gwiazdą powinna być chyba "frytka" .

Jeżeli chodzi o usprawiedliwianie spóźnienia rozkapryszonej "gwiazdki" poprzez zwalanie wszystkiego na kierowców, to czemu nie dorzucić do tego upalnej pogody, dziurawych dróg i może jeszcze - nie oddalając się od tematyki dziur za nadto - dziury ozonowej, na dodatek?

3 + 2 kawałki? Co to qrna ma być? Sorry, ale czy ta cała Doda Elektroda gra może jakieś jazzowe kompozycje z wyjątkowo rozbudowaną formą? Bo z tego co ja się orientuje, to są to jakieś mdłe pioseneczki, w sam raz żeby zapełnić przerwę pomiędzy reklamami na RMF'ie

Krótko rzecz ujmując - Wielka Wiocha Smile.

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
16.07.2007 20:08:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
madryczlowiek

nie jestem fanatykiem dody, nawet nie ejstem jej fanem. byłem na wielu koncertach róznych gwiazd bo to jest moje hobby. interesuje sie polskim i światowym szoł biznesem i sie mniejwiecej orientuje w tych sprawach. wiem co sie o dodzie obecnie mówi na rynku i co o niej uwaza najwieksza polska wytwórnia plytowa Uniwersal Music Polska. Rozumiem wy macie inny gust muzyczny, tylko nie rozumiem waszego podejscia do dody. Kierujecie sie jakimis informacjami, których wiarygosnosc daje duzo do myslenia. Ja osobisie szanuje Dode i jej twórczosc i nie chce na sile wam wpychac własnego zdania. tylko prosze was o wiecej faktów a mniej bredni.

16.07.2007 20:19:38
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4

ziomalka,

Cytat:
Wyglądałoby hmmm jak science fiction, bo ja narazie ni mam płotu
No cxhyba że zalazłbys w odpowiednim miejscu, to wygladałoby wtedy Yyyyyy całkiem normalnie, powiedziałabym - codzienność

ale o ile licze, to od domek mojej koleżanki od twojego dzielą (conajmiej) z 2 płoty :eek: co by siąsiedzi pomyśleli :?: :!: heh Rotfl

Cytat:
Jest bardzo szczera i bezpośrednia ale to jest według mnie chwyt marketingowy - chce zwrócić na siebie uwagę mediów kontrowersją i jej się udaje

może i tak...ale wszyscy doskonale wiemy to, że w biznesie cichutki i spokojniutki człowieczek nie ma szans :!: poprostu 'silniejszy' wygrywa xD
Kuru,

Cytat:
Ale zapalniczka i tak przebija wszystko. Widać taka nautra Polaków: Hanawalda śnieżkami, Dode zapalniczą... ciekawe co będzie dalej...

a ja powiem inaczej: to nie natura tylko cwaniactwo i czyste 'wieśniactwo'...słusznie powiedziała, że jedzie na wieś, bo i tak się zachowali :!:

od siebie DODAm jeszcze to, że: można kogoś nie lubić, nie szanować, nie tolerować, a może nawet nei nawidzić...ale żeby tak się zachowywać :?: to już szczyt szczytów drodzy państwo :!: :!: :!:

WSTYD :!: :!: :!: :!: :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
16.07.2007 20:20:24
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

levi napisał(a):
co by siąsiedzi pomyśleli :?: :!: heh Rotfl

Sąsiedzi są przyzwyczajeni :letssin: :letssin:

levi napisał(a):
można kogoś nie lubić, nie szanować, nie tolerować, a może nawet nei nawidzić...ale żeby tak się zachowywać :?: to już szczyt szczytów drodzy państwo :!: :!: :!:

Zgadzam się Levi - tu się ujawnia przerażający i rażący w oczy brak kultury naszej społeczności ...... kóltóra wspaniała ........ :/

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.07.2007 21:17:12
Ann

z tego co ja zrozumiałam to jak ktoś wszedł do 17.45 miał byc wstep za free wiec kiedy ochrona mnie wyprosila za brak biletu (ja źle zrozumialam czy oni cos zmienili?) to poszlam do domu i podobnie jak ziomalka spędziłam wieczór z red hotami a dode slyszalam 1 uchem i tak Animatedwink ale nie załuje ze nie poszlam... no moze tego ze nie widzialam tej lecącej zapalniczki Drwi

16.07.2007 22:44:56
Qmar
Moderator
*

glupia babrbi oby ten siniak od zapalniczki zostal jej na dlugo Biggrin:DBiggrin:D

17.07.2007 00:33:48
Bake

*

Nie uważam sie za Bóg wie kogo ale Doda... nei ten poziom...

jeżeli to taka gwiazda itp itd to dlaczego tak brzydko mówiłą, przeklinała? Ok ktoś rzucił tą zapalniczką - zachował się jak wieśniak.... ale pytam! czy ona zachowała sie lepiej?!?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
17.07.2007 08:18:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
madryczlowiek

Mimo tego, iż każdy oficjalnie Dodą gardzi, to po cichu każdy o niej szepcze. W biurze, w domu, na spotkaniu w knajpie. Nienawidzimy, a jednak śledzimy poczynania jednej z drugą. Komentujemy każdy jej ciuch, kolejną gafę, kolejny obciach w jej wykonaniu - jak banalny serial telewizyjny, o którym wszyscy mówią, że do dupy, ale głównych bohaterów potrafi wymienić nawet zatwardziały piewca filmowego andergrandu.

Ona nie zachowuje sie jak wiesniak, to tylko ludzie w Polsce sa tak zacofani. Przykładowo: w ameryce co 3 kobieta ma powiekszony biust, a w polsce ktos sobie powiekszył i juz ludzie wyzywają ją od sylikonowych bab, na zachodzie to normalne ze ktos zrobi show na scenie, pokaze to i jowow i ludzom to sie podoba, tylko nie w polsce, bo polska to takie komunistyczne panstwo, ze gwiazda powinna byc miła i robic to co jej każą, bo inaczej ludzie bedą w nią zapalniczką rzucac. Wtakim razie skąd te ponad 100 tysiecy płyt sprzedane, skad tyle głosów ze jej pisoenki goszczą na listach przebojów pare miesiecy, skąd tyle wygranych festwali, gazety z jej djeciem na okładce sprzedają sie w wiekszym nakladzie niz normalnie. Ona doszła do tego miejsca doszla dzieki własnemu upurowi, tyle ze ludzie nie znosza tego ze pobiła stareotyp: blondynka z duzymi cyckami, nadodatek potrafi spiewac i ma talent manipulowania mediami.

Ciesze sie ze krytyka do niej nie dociera i olewa takie parapety. Ona bedzie robila to co lubi, bo tylko w niej nadzieja ze polska przestanie byc w ogonie europy pod wzgledem komercyjnym. Niech kazdy sobie przypomni jak zaczynala Madonna czy Brytney Spears.

17.07.2007 09:10:50
Bake

*

madryczlowiek napisał(a):
w ameryce

na zachodzie

ale my jesteśmy w Polsce... co to za porównanie?

Ona nie zachowuje sie jak wiesniak

a jak można nazwać jej zachowanie w łańcucie? jakiś wieśniak w nią rzucił zapalniczką, ona zniżyła się do jego poziomu.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
17.07.2007 12:30:20
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Zuziaaa

*

w ameryce co 3 kobieta ma powiekszony biust, a w polsce ktos sobie powiekszył i juz ludzie wyzywają ją od sylikonowych bab, na zachodzie to normalne ze ktos zrobi show na scenie, pokaze to i jowow i ludzom to sie podoba,

powiekszanie sobie biustu jest wyznacznikiem "bycia kims" ? :O tak samo jak pokazywanie "tego i owego" ? a po co ja sie pytam? po co ?

bo polska to takie komunistyczne panstwo,

komunizm skonczyl sie juz jakis czas temu Smile

Bake napisał(a):
jeżeli to taka gwiazda itp itd to dlaczego tak brzydko mówiłą, przeklinała?

moze dlatego ze

krytyka do niej nie dociera i sra na takie parapety

nawet jesli ta krytyka jest sluszna ....

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
17.07.2007 12:30:45
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2

Z tego co słyszałam Doda dostała zapalniczką w policzek podczas koncertu :hihi:

Pamiętamy jej wypowiedź:

Jadę do Łańcuta tylko po to by zobaczyć jak bawią się wieśniaki

:/

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
17.07.2007 14:26:24
Eisenhower

*

Mimo tego, iż każdy oficjalnie Dodą gardzi, to po cichu każdy o niej szepcze. W biurze, w domu, na spotkaniu w knajpie. Nienawidzimy, a jednak śledzimy poczynania jednej z drugą. Komentujemy każdy jej ciuch, kolejną gafę, kolejny obciach w jej wykonaniu

Dobrze jest czasem powiedziec, pogadac z kims o tym, jakiego ktos, i to tym bardziej osoba publiczna, debila z siebie robi. Giertycha tez wielu nie lubi, a rowniez znajduje sie na ustach wielu. Powiem jeszcze Ci, ze zle interpretujesz pewne sprawy. To ze jej nie lubie, nie oznacza, ze jej nie nawidze.

Ona nie zachowuje sie jak wiesniak, to tylko ludzie w Polsce sa tak zacofani. Przykładowo: w ameryce co 3 kobieta ma powiekszony biust, a w polsce ktos sobie powiekszył i juz ludzie wyzywają ją od sylikonowych bab

Jesli miernikiem zacofania ludzi jest to, czy podoba im sie silikonowy biust to gratuluje myslenia.

na zachodzie to normalne ze ktos zrobi show na scenie, pokaze to i jowow i ludzom to sie podoba, tylko nie w polsce

Spoko, w Polsce tez sie lubi show, jesli robi sie to w jakis cywilizowany sposob.

polska to takie komunistyczne panstwo

Komunizmu w Polsce nie bylo. Troche historii i wiedzialbys czym rozni sie komunizm od socjalizmu ;]

gwiazda powinna byc miła i robic to co jej każą, bo inaczej ludzie bedą w nią zapalniczką rzucac

Pewien owy typ zwany Michalem Wisniewskim, tez kontrowersyjny czlowiek, ale on pokazuje, ze mozna byc kontrowersyjnym w cywilizowany sposob, mimo ze posiada rzesze antyfanow ale nigdy nie zdarzylo sie tak, zeby oberwal zapalniczka na koncercie. Takze mozna byc kontrowersyjnym zachowujac pewna etyke.

Wtakim razie skąd te ponad 100 tysiecy płyt sprzedane, skad tyle głosów ze jej pisoenki goszczą na listach przebojów pare miesiecy, skąd tyle wygranych festwali, gazety z jej djeciem na okładce sprzedają sie w wiekszym nakladzie niz normalnie.

Z calym szacunkiem i nie mam nic zlego na mysli - ale tego wszystkiego jest stad poniewaz takich ludzi jak Ty jest wiecej.

Ona doszła do tego miejsca doszla dzieki własnemu upurowi, tyle ze ludzie nie znosza tego ze pobiła stareotyp: blondynka z duzymi cyckami, nadodatek potrafi spiewac i ma talent manipulowania mediami.

Andrzej Lepper tez doszedl do tego miejsca gdzie jest, wlasnemu uporowi, pobil stereotypy. Takze spokojnie nie zapedzaj sie, na Dodzie swiat sie nie konczy i nie tylko ona tak potrafi.

Ciesze sie ze krytyka do niej nie dociera i sra na takie parapety

Parapetami to sa ludzie slepo zapatrzeni w ta gwiazdeczke, ktorzy gotowi sa oczy wydlubac kazdemu kto powie zle slowo na nia.

Ona bedzie robila to co lubi, bo tylko w niej nadzieja ze polska przestanie byc w ogonie europy pod wzgledem komercyjnym

Jesli wierzysz w to, ze zmieni sie to dzieki Diodzie to powodzenia.

Niech kazdy sobie przypomni jak zaczynala Madonna czy Brytney Spears.

Dlaczego porownujesz Dode do Madonny albo Britney Spears? Jak one zaczynaly to dwa zupelnie inne bieguny. Jedno z drugim nie ma nic wspolnego, Madonna zaczynala tak jak zaczynala zmuszona przez swoja sytuacje bytowa. Chociaz z drugiej strony miedzy Dioda a Britney istnieje jakis zwiazek. Pierwsza zadebiutowala w programie Bar, druga natomiast w Klubie Myszki Miki. XP

17.07.2007 14:48:00
levi'
Moderator
*

Cytat:
Doda nie może zaliczyć niedzielnego koncertu w Łańcucie do specjalnie udanych. Ktoś z publiczności rzucił w nią zapalniczką, co gorsza - trafił. Od początku zresztą nie zapowiadało się dobrze...

Jeszcze przed przyjazdem Doroty Łańcut obiegła plotka, że zapytana w radiu o nadchodzący koncert powiedziała ona: "Jadę tam zobaczyć, jak bawią się wieśniaki". Nie wiemy ile w tym prawdy, faktem jednak jest, że wiele osób przyszło na koncert w bojowym nastawienu, część nawet z pomidorami...

Sytuacji nie poprawiło to, że gwiazda spóźniła się około godziny, pokazując swoje lekceważenie dla przybyłych tłumnie (około 5 tysięcy osób) mieszkańców. Po zagraniu 3 piosenek ktoś rzucił w nią zapalniczką. Wśród publiczności rozległ się śmiech. Tak rozzłościło to Dodę, że bez słowa zeszła ze sceny.

Organizatorzy widocznie przekonali ją jednak do dokończenia koncertu, bo po 10 minutach wróciła i zagrała jeszcze 2 piosenki. Przed tym jednak powiedziała, że "ma wszystkich w piź**ie", i że osoba, która w nią rzuciła to "jakiś burak i wieśniak, który popisuje się przed jakąś głupią dupą".

Warto również odnotować, że na koncercie był obecny Radek Majdan. Nikt już chyba zresztą nie wierzy w to, że Doda się z nim rozwiedzie, aby zostać jego dziewczyną (bo to, że są i będą razem jest raczej pewne). Szczególnie, że taki krok nic by jej nie dał. Przed ślubem podpisali umowę o rozdzielności majątkowej, więc Radek i tak zawsze będzie musiał się starać, jeżeli chce żyć na jej koszt.

link do artykułu:
http://www.pudelek.pl/artykul/4200/doda_...palniczka/

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
18.07.2007 10:01:13
lukascompl

*

I co sie dziwić- ja sam nie byłem na tym koncercie, bo wiedziałem, że wieśniactwo uprawia sama Doda- a przyjechali głównie jej fani z przemyskiego, autorki jej bloga i rzesza, żądnych popisów prymitywizmu w najgorszym wykonaniu- i powiecie że się czepiam- absolutnie nie. Image Dody to rozwydrzona i prowokacyjna gwiazdka, która na wszystko moze sobie pozwolić. A ten incydent z zapalniczką- przykry,ale to i tak nie powstrzymało gwiazdy do dokończenia koncertu, dla swoich fańów i dla wychodzącej na dniach nowej płyty solowej.

18.07.2007 13:45:04
madryczlowiek

Niedługo przed koncertem Dody w Łańcucie, miejską opinię publiczną zbulwersowała rzekoma wypowiedź piosenkarki w radiu na temat przyszłego koncertu. Doda miała powiedzieć:

Jadę tam zobaczyć, jak bawią się wieśniaki.”

W konsekwencji podczas koncertu Doda dostała zapalniczką w głowę.

Doda skomentowała:

„nigdy w zyciu nie powiedzialam i nie powiem,ze:"jade zobaczyc jak sie bawia wiesniaki".jest to swinia pokladana naszemu zespolowi ilekroc jedziemy grac do mniejszych miejscowosci zeby uprzykrzyc nam koncert i spowodowac nieprzyjemnosci.spotykam sie z tym juz z czwarty raz i nie kumam komu zalezy na wlozeniu w moje usta slow,ktorych nigdy nie powiedzialam.sama pochodze z malej miejscowosci i nie jest to dla mnie wyznacznik dobrej czy zlej publicznosci.zanim wiec zaczniecie osadzac albo powielac ta bzdure poszukajcie wywiadu w gazecie,w radiu,chata..czegokolwiek na dowod tych pomowien.tlumacze to pierwszy i mam nadzieje ostatni raz.. jezdze na koncerty z pasja,przyjemnoscia i radoscia,nie dlatego,ze zarabiam na zycie ale dlatego bo spotykam sie z fanami i to daje mi sile i upor,ktory jest mi potrzebny gdy widze te nieslusznie zacietrzewione i zlosliwe komentarze.pamietajcie,ze ja jestem tylko czlowiekiem..wiec jezeli znowu jakis pusty leb bedzie chcial czyms rzucic na scene,niech pomysli ..ze artysta ktory ma Wam dostarczyc przyjemnosc moze stracic oko,albo zycie(w przypadku butelki,o takich akcjach tez slyszalam).w moim rodzinnym miescie Piasek malo co nie dostal ceglowka,na slasku Mezo obrzucony pomidorami..nie zachowujcie sie jak zwierzeta.zapraszam tego odwaznego za scene.nie bedzie musial celowac i chowac sie jak tchorz..chetnie z nim "podyskutuje"hehe.koncert w Lancucie po tym nieszczesnym incydencie zakonczyl sie zajebiscie.pozdrawiam fanow i mieszkancow,ktorzy swietnie sie bawili! mala rada na przyszloscTongueomyslcie sami zanim zaczniecie myslec jak wszyscy.dozobaczenia na koncertach!!Gleba”

Tekst oryginalny z oficjalnej strony piosenkarki.

http://www.ukaraj.pl

18.07.2007 16:58:40
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Marek Krajewski alberghi di parigi Songs on D page 78 opisy gg teledyski