Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (9): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Następna > Ostatnia »
Doda w Łańcucie ???
Autor Wiadomość
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 6
nfm: 4,400

levi napisał(a):
potem zagościłem do mojej znajomej, która mieszka ulicę dalej od ziomalki =D heh wiec można powiedzieć, że słuchałem koncertu 'bok w bok' z ziomalką heh Rotfl

I nie odwiedziłeś ziomalki ?? :lol-sweat: Kill U :letssin:

Doda to było straaaaaszne wydarzenie w historii naszego miasta, a fuuuu :lol-sweat: :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.07.2007 08:32:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,825

ja z balkonu też coś tam słyszałem, ale nie powiem, żeby było to jakies na prawdę czyste granie i śpiewanie. Ot trochę krzyków. Ciekaw jestem, co Doda nasmaruje na swoim blogu o wizycie u nas. O ile wogóle coś napisze Tongue

16.07.2007 08:41:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,342

ziomalka,

Cytat:
I nie odwiedziłeś ziomalki ??

hmmm oj nie zabijaj...jak by to wyglądało: levi' hop hop przez płoty i cyk u ziomalki :?: :?: :?: heh Rotfl

Cytat:
Doda to było straaaaaszne wydarzenie w historii naszego miasta, a fuuuu

nooo może to nie jest najlepsza polska wokalistka, ale ja mimo wszystko ją podziwiam: za to, że ma wszystko 'gdzieś' i nie boi się krytyki - mało jest takich bezpośrednich i ekscentrycznych ludzi :hihi:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
16.07.2007 13:19:48
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

levi napisał(a):
hmmm oj nie zabijaj...jak by to wyglądało: levi' hop hop przez płoty i cyk u ziomalki :?: :?: :?: heh Rotfl

Wyglądałoby hmmm jak science fiction, bo ja narazie ni mam płotu XP :letssin:
No cxhyba że zalazłbys w odpowiednim miejscu, to wygladałoby wtedy Yyyyyy całkiem normalnie, powiedziałabym - codzienność :lol-sweat: :lol-sweat: :lol-sweat:

levi napisał(a):
nie boi się krytyki - mało jest takich bezpośrednich i ekscentrycznych ludzi :hihi:

Nie boi się krytyki ale z drugiej strony jest mało samokrytyczna, szkoda, że nie nagrała jeszcze swojego chichoto - śmiechopodobnego wszasku .... XP
Jest bardzo szczera i bezpośrednia ale to jest według mnie chwyt marketingowy - chce zwrócić na siebie uwagę mediów kontrowersją i jej się udaje Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
16.07.2007 14:43:43
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,825

Zbierając wszystkie dane, jakie usłyszałem tu i ówdzie wychodzi coś takiego:
- Doda spóxniła się godzinę
- Gdy juz wyszłą na scenę, zaśpiewała 3 piosenki i już zeszła - dopiero organizotorzy i gwizdy skłoniły ją do ponownego wyjścia na scenę i zaśpiewania dodatkowo dwóch piosenek
- na stadionie było około 5.000 osób - chyba nie tak znowu wiele...
- tłum wygwizdał Dodę a jedna osoba z widowni rzuciła celnie zapalniczką w głowę Dody
- ze sceny w stronę widowni poleciały puszki po piwie bądź inne przedmioty
- pod sceną doszło do przepychanek widzów z ochroną i także bójek między samymi widzami, musiała interweniować policja, zatrzymano kilka osób
- Doda miała powiedzieć na scenie "Mam was wszystkich w cip##", czym jeszcze bardziej rozsierdziła publikę, wśród której były osoby nietrzeźwe
- Doda przyjechała na koncert z Radosławem Majdanem
- skandalicznie zachowali się łańcuccy kierowcy - zastawili niemal wszystkie okoliczne drogi i przejazd np. karetki byłby maksymalnie utrudniony, nie mówiąc już o wozie straży pożarnej
- Doda miała by otrzymać za koncert 35.000 złotych
- Doda śpiewała bez playbacku

To tyle, co udało mi się zebrać. nie wiem, które z tych informacji są rzeczywiście prawdziwe, ale może ktoś z Forumowiczów wie więcej i z pewnego źródła - to dowiemy się, jaka jest prawda.
Tak czy inaczej - moim już zdaniem - i doda wypadła kiepsko, i publicznośc również.

16.07.2007 14:58:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
siss

*

Reputacja: 0
nfm: 491

Fakt, że Doda dopiero przyjechała ok. 21.45, a koncert miał się zacząć od 21; w sumie zaczął się o 22. "Wodzirej" mówił, że Dodzia przywiozła ze sobą Radka, ale ja go nie widziałam.
Zaśpiewała trzy piosenki, w tym jedną jakiejś amerykańskiej grupy z lat 80 chyba, nie pamiętam co to było. Po tym, jak zeszła obrażona ze sceny, ja się zmyłam.

Ja myślę tak: taka publiczność, jaki artysta. Wątpię, żeby jakakolwiek publiczność zachowała się tak na koncercie Perfektu. Doda nie poszanowała nas, my nie poszanowaliśmy jej. Spóźnić się godzinę na mały koncercik, za który zgarnęła kasę... Olała "tą dziurę Łańcut" już zawczasu. Może bawiła się z Radziem? ^_^ Fakt, że niezbyt się ludzie ładnie zachowali, ale tak to jest jak większa impreza jest raz do roku albo i rzadziej - ludzie się spili z tej całej radośći Tongue i dali upust emocjom. :]

16.07.2007 15:31:01
Kuru

*

nfm: 1,020

3 piosenki - nie ma co Biggrin
Godzina spóźnienia Biggrin:D

"Mam was w #####" Biggrin:DBiggrin

Ale zapalniczka i tak przebija wszystko. Widać taka nautra Polaków: Hanawalda śnieżkami, Dode zapalniczą... ciekawe co będzie dalej... Biggrin

16.07.2007 16:47:41
marcelka

*

nfm: 764

ja także byłam na tym koncercie ;/ w sumie ci co nie byli to nic nie stracili,bo jak dla mnie to nie warto było iść :] Ludzie zachowywali się strasznie !!

Falkhor napisał(a):
tłum wygwizdał Dodę a jedna osoba z widowni rzuciła celnie zapalniczką w głowę Dody
- ze sceny w stronę widowni poleciały puszki po piwie bądź inne przedmioty
- pod sceną doszło do przepychanek widzów z ochroną i także bójek między samymi widzami, musiała interweniować policja, zatrzymano kilka osób

Dokładnie;/ nie wspominając już o zachowaniu Dody!! To spóźnienie najbardziej mnie wkurzyło.. ehh szkoda słów poprostu ^_^

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

16.07.2007 17:03:21
madryczlowiek

nfm: 17

Teraz ja sie wypowiem Smile Na koncercie Dody byłem i jestem zadowolony z Dody, ekstra wrazenia. Nie byl to mój pierwszy koncert wiec dla mnie nowoscią nie było spóxnienie się Dody. Ale jedyne co mnie zbulwersowało to podczas spiewania Mari Magdaleny jakis wiesniak rzucił w Dode metalowa zapalniczka. Ochrona chciala zakonczyc w tej chwili koncert ale Doda wrócila i powiedziala takie słowa: Przyjechałam tu dla moich fanów i zamierzam zaśpiewać. Jestem pewna, że ten kto rzucił we mnie tą zapalniczką chciał się popisać przed swoimi tchórzliwymi kolegami i głupimi dupami. Jeżeli ktoś jest odważny, to zapraszam z chęcią się z kimś pobiję. Mam was w piździe. I spiewała do konca. Bawilem sie ekstra mimo ze publicznosc była jak z buszu, ale taki juz jest urok imprez plenerowych.

Pozatym dodając: Doda nie spóźniła sie godziny a tylko pół.
Nie spiewala tylko 3 piosenek, a cały repertułar, tyle ze podczas spiewania 3 piosenki jakis wiesniak rzucił ja zapalniczka i ochrona chciaał zakonczyc koncert. Ja wogóle nie wiem po co ci co nie lubią Dody chodzą na jej koncerty i to pod samą scenę( zajmują tylko miejsce) hehe

Dziwne ze na imprezach plenerowych tylko tak jest, że panuje wielki haos, a połowoa osób to osoby pijane lub niewychwane, a druga połowa to jej fani którzy chca sie dobrze bawic. Byłem na 7 jej koncertach i wiem jak jest róznica miedzy publicznoscią 'wiejską" a publicznoscią "miejską". I wiem ze nie ma koncertu na który by sie nie spóźniła, ale akurat to nie jej wina.

Przed koncertem jakies kobiety zaczeły sie ostro calowac przed moimi oczami, ale ja znalazłem ekipe zespolu i pstryknołem sobie zdjecie. po koncercie poszedlem do jej namiotu i tez mam z nią zdjecie, mam zdjecie z Radkiem którego spotkałem kolo garderoby a potem widzialem jak odjezdzała samochodem z rejstracją Killer.

jak bede mógl to wstawie zdjecia.

16.07.2007 17:18:28
Eisenhower

*

nfm: 250

Doda jest traktowana tak, jak na to zasluguje. A ze ludzie to taborety i nie przejmuja sie tym, ze Dioda nazywa ich wiesniakami, czy ma ich w pi**ie - to ja dziekuje.

madryczlowiek, widze ze jestes ostrym fanem Dody :> 7 koncertow... :O Sporo. Zarzuc fotki jak bedziesz mogl, zobaczymy jak to wizualnie wygladalo ;]

16.07.2007 18:27:42
madryczlowiek

Własnie o to chodzi ze ludzie jej nie szanują. to ze sie spóxnia nie jest jej winą. a winą kierowców. Ona jest obecnie najwiekszą polską gwiazdą, a dotychcasz zadna nie jezdzila po takich małych misteczkach i wioskach, by koncertwoac dla swoich fanów, co jest wielkim plusem.

Tylko prawda jest taka: LUDZIE OCENIAJĄ KSIĄZKE PO OKŁADCE, ONA NIGDY NIE NAZWAŁA PUBLICZNOSCI WIESNIAKAMI, BO SAMA POCHODZI ZE WSI I SIE TEGO NIE WSTYDZI. A TE WSZYTKIE FAKTY ZE POWIEDZIALA, ZE JEDZIE PATZREC JAK SIE BAWIĄ WIESNIAKI TO SĄ CZYSTO PUDELKOWE FAKTY, A ICH WIARYGODNOSC JEST ZEROWA.

16.07.2007 18:32:27
rudzia

*

Reputacja: 5
nfm: 2,436

no to ładnie sie podziało na tym koncercie...ale z tego co piszecie to na ten koncert przyszli ludzie nie po to żeby się dobrze bawic ale żeby ją wysmiac. Mi tam bylo kasy szkoda to sobie zostałam w domku Animatedwink

madryczłowiek to, że jesteś fanem Dody to fajnie i czekam na zdjecia. Każdy ma różne gusta muzyczne i nie można tego w żaden sposób krytykowac!!

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
16.07.2007 18:45:54
Eisenhower

*

nfm: 250

madryczlowiek napisał(a):
Własnie o to chodzi ze ludzie jej nie szanują.

Ludzie jej nie szanuja, bo sama zachowuje sie tak, jakby nie szanowala ludzi. Ehh, ten jej styl bycia. Denerwuje mnie to, ze babka sie tak zgrywa, nazywa ludzi "glupimi dupami", a przeciez sama stawia sie w takim swietle.

to ze sie spóxnia nie jest jej winą. a winą kierowców.

Niech wyjezdza z chalupy godzine wczesniej.

Ona jest obecnie najwiekszą polską gwiazdą, a dotychcasz zadna nie jezdzila po takich małych misteczkach i wioskach, by koncertwoac dla swoich fanów, co jest wielkim plusem.

Fakt, jest duza gwiazda, ale najwieksza... Hmm, powiedzialbym, ze jest w czolowce na rowni z innymi. Ale ze zadna gwiazda nie jezdzila po malych miasteczkach, spieralbym sie. Lancut - IRA, Patrycja Markowska, Perfect... ; Lezajsk - IRA... ; Wola Dalsza (<- to je nawet wies pod Lancutem) - GolecUOrkiestra, Shazza :sugoi: , Renata Dabkowska, Majka Jezowska.

rudzia napisał(a):
Każdy ma różne gusta muzyczne i nie można tego w żaden sposób krytykowac!!

Powiedzialbym tak, nie ma zlej muzyki, sa po prostu odmienne gusta muzyczne. Animatedwink Ale krytyka stylu bycia czy innych takich njuansow gwiazd to nic zlego, a nawet wskazanego.

16.07.2007 18:57:11
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Kuru napisał(a):
Hanawalda śnieżkami, Dode zapalniczą... ciekawe co będzie dalej... Biggrin

A to dobre hasło :lol-above: :lol-above: :lol-above:
Ja nie byłam i nie żałuję, ale widzę, ze ostra konwersacja się narodziła Animatedwink Biggrin
Jak dla mnie pięć piiosenek na koncercie, o którym mówi się od dawna, to nieco za mało Animatedwink XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
16.07.2007 18:58:34
madryczlowiek

nie było 5, był cały reperuar: Et anima, Kolejny raz, To ty, Maria Magdalena, katharsis, Znak pokoju, Dzaga, 2 bajki, Mam tylko ciebie, Dezyda, Inni przyjaciele.

rozumiem ze na kazdy ma inny gust muzyczny. ale w takim razie nie uwazacie ze chodzenie na koncert i 'placic za wejscie' po to by sie ponabijac i pozuczac zapalniczką w gwiazde jest beznadziejne.

zeby wgrac zdjecia i filmiki potrzebuje kabla do aparatu, a pierw musze pojechac do rzeszowa by go kupic.

Doda osiągneła w polsce najwiekszy dotąd z mozliwych sukcesów, od dawna to powtarza kazda polska wytwórnia muzyczna.

16.07.2007 19:08:52
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *