Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza [1] 2 3 4 Następna > Ostatnia »
Doda elektroda - podziwiana czy krytykowana?
AutorWiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 1,829
Doda elektroda - podziwiana czy krytykowana?

Juz od jakiegos czasu na topie jest wlasnie Doda, czyli Dorota Rabczewska, wokalistka zespołu Virgin, mysle ze kazdy z Was o niej słyszał.
Co myslicie na temat tej wokalistki? Jej zachowania np w tv, w ostatnim programie Kuby Wojewodzkiego, zdjeła koszulke i siedziala w staniku Animatedwink

Newsy

Cytat:
Doda spełniła swoje marzenie o własnej kolekcji bielizny. Od początku października możecie kupować bieliznę przygotowaną przez Dodę. W kolekcji znajdują się na razie tylko rajstopy, ale wkrótce mają pojawić się nowe produkty. Bielizna produkowana jest przez włoską firmę Belissima i jest sprzedawana nie tylko w Polsce, ale także i za granicą. Pod koniec roku mają się pojawić kolekcje przeznaczone dla dzieci.

Cytat:
W tym roku Doda wraz z Virgin zagrają koncert w Gdańsku. Oprócz Dody swój koncert, tego wieczoru, będzie miała także Mandaryna. Scena ustawiona będzie na Targu Węglowym. Koncert rozpocznie się ok. godz. 22:30.

Z informacji, które ukazały sie w portalu onet.pl wynika, że zespół za koncert weźmie około 30-40 tyś. pln. Doda zbliża się do czołówki najlepiej zarabiających zespołów takich jak Budka Suflera czy Kombii.

Co myslicie o tej artystce? Podziwiacie ja za odwage i talent? A moze uwazacie ze jest kompletnie beznadziejna?

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
30.12.2006 19:17:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Jak dla mnie to ona jest co najmniej zagadkową osobą, nie wiem, czy ona udaje takiego maxymalnego głupola, czy też taka już jest od zawsze. Czasami jej wypowiedzi schodzą do poziomu dziewczynki z przedszkola, ale ostaaatnio słyszałam jej jedną wypowiedz w tv no i byłam pod wrażeniem jej elokwentności Drwi

nie wiem, czy ona zachowuje sie tak kontrowersyjnie, ubiera wyzywająco dla tłumów, dla zwrócenia dna siebie uwagi, czy też dla Radzia, ale ..... cos w tym jest dziwnego. Może fakt, że razem z Majdankiem zostali swego czasu okrzyknięci Polskimi Beckhamami, uderzyło jej nieco do głowy ... sama nie wiem. już nic nie wiem Tongue

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.12.2006 20:53:42
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Online
Portfel: 16,128

Doda... ech... ma parę piosenek, których można posłuchać. Potrafi śpeiwać lepiej, niż margaryna Tongue Oki... wygląda... atrakcyjnie, chociaż szczerze to nie całkiem mój gust... ale media ja lubią Tongue

Z nagrań pokazujących ją w życiu 'naturalnym' - to jednak nie jest to dla mnie wartościowa osoba. Chociaż przy dzieciach potrafi się jakoś zachowac, ale tak poza tym... no to nie mogę powiedzieć, żebym ją jakoś podziwiał...

30.12.2006 21:38:39
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Falkhor napisał(a):
no to nie mogę powiedzieć, żebym ją jakoś podziwiał...

Ona raczej jest - przynajmniej dla mnie - obiektem wnikliwej psychologicznej analizy, bo jak już wspomniałam, taakie okazy jak Doda rzadko się trafiają, może dlatego społeczeństwo powinno sie nimi zainteresować Biggrin

Falkhor napisał(a):
ma parę piosenek, których można posłuchać. Potrafi śpeiwać lepiej, niż margaryna Tongue

Ojj zdecydowanie, ma babsko głos potężny, to trzeba powiedzieć otwarcie, ale ..... pozostaje to ALE .... nie zawsze głos idzie w parze z inteligencją ... Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.12.2006 21:43:43
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Racje masz, Ziomie - są udokumentowane przypadki, gdy Doda błyska inteligencją... ale są one zbyt rzadki i zbyt 'cienkie', by okreslić dzięki nim całą osobowość Dody. jest taka opcja, że to wszystko jest jednym wielkim 'produketem', który co jakiś czas gęsto przewala się przez bulwarówkę...

30.12.2006 22:32:49
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Cytat:
[center]Na stronie zespołu Virgin oraz witrynie jego gitarzysty, Tomka Luberta, pojawiła się wiadomość o zakończeniu działalności przez grupe[/center]

Virgin przestał istnieć?
Na stronie zespołu Virgin oraz witrynie jego gitarzysty, Tomka Luberta, pojawiła się wiadomość o zakończeniu działalności przez grupę.
"Kochani! Z dniem dzisiejszym zespół Virgin zakończył działalność. Wczoraj w Gdańsku zagraliśmy ostatni koncert pod tą nazwą. Serdecznie dziękujemy wszystkim Współpracownikom oraz Fanom, którzy byli z nami przez te sześć lat i bez których nie udałoby nam się przetrwać i zapisać na koncie tylu wspaniałych osiągnięć. Z całą pewnością nikt z nas nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, więc prosimy Was o cierpliwość i zaufanie. Dziękujemy, pozdrawiamy i do zobaczenia wkrótce!" – czytamy w komunikacie na stronie zespołu Virgin.

"Wydarzenia ostatnich miesięcy i co raz gorsza kondycja »towarzyska« w zespole Virgin skłoniły mnie do kroku który dla wielu z Was może być wstrząsający, a dla niektórych wręcz niezrozumiały. Moja decyzja jest jednak przemyślana i ostateczna. Rozwiązuję Virgin" – napisał na swojej witrynie Tomek Lubert.

wiecej na klik

Pozdrawiam Maciej
03.01.2007 18:16:56
Falkhor
Administrator
*

Hmmmm... jak dla mnie może to będzie tylko przegrupowanie? W sensie... renowacja i póxniej reaktywacja? mamy tu dwie 'marki' - Virgin i Doda. można z powodzeniem zostać przy tej drugiej.

Ale zdania o Dodzie nie zmienię. Musiałbym z nią na żywo pogadać Smile Tongue

Dodam, że jest taka opcja, że ona się tak zachowuje tylko wtedy, gdy jest obserwowana... ale nie mogłem tego sprawdzić. Zagrania 'prywatne' wskazują, ze w głowie to jednak... hmm... średnio ma napełnione...

03.01.2007 18:58:44
Ahab

*

Reputacja: 0
Portfel: 843

Cytat:
Doda... ech... ma parę piosenek, których można posłuchać.

Posłuchać to można w TV z opcją MUTE Biggrin

Liberate tute me ex inferis
03.01.2007 19:37:31
Falkhor
Administrator
*

Ahab, Hmmm... ale wolę jednak słuchać Dody niż Mandaryny. W sumie to obecność mandaryny ratuje Dode jak dla mnie, bo jest to na zasadzie porównania. Doda mimo wszystko - umie jednak śpiewać...

04.01.2007 07:17:55
Ahab

*

Portfel: 843

Falkhor napisał(a):
Ahab, Hmmm... ale wolę jednak słuchać Dody niż Mandaryny. W sumie to obecność mandaryny ratuje Dode jak dla mnie, bo jest to na zasadzie porównania. Doda mimo wszystko - umie jednak śpiewać...

Ja wole Mandaryne - poprawia humor Biggrin

Link link

Link2 Link2

Liberate tute me ex inferis
04.01.2007 18:08:56
Falkhor
Administrator
*

Ahab, Heh, od poprawiania humoru to jak dla mnie są kabarety Tongue Smile Nawet tam ciekawiej śpiewają, jeśli chcą rozbawić Tongue Smile

Ale jednak gadajmy o Dodzie Tongue Smile To, co wstawił Maciej, pokazuje że jednak zespół to była sama Doda. I tak mi się wydawało... że jest liderką, no bo to o niej najcześciej wszędzie była mowa, ale za bardzo wyszła z grupy... w końcu goście powiedzieli dość... Co prawda Doda sobie moze sama śpiewać, zespół nowy znajdzie na pewno, ale to świadczy o niej...

04.01.2007 21:14:46
promyczek

*

Portfel: 324

Doda sie napatrzyla na Paris Hilton, Britney, Madonne, i inne gwiazdy ktore sa uwazane za 'gorace' kobiety. Ona tez chce taka byc i mysli ze jest jak ordynarnie sie zachowuje. Moim zdaniem takie zachowanie swiadczy o jej braku kultury!

Bo zadne z artystek zagranicznych, ktore moze sie tez neglizuja - nie sa poprostu tak ordynarne jak ona.

Zreszta, ona chce byc uwielbiana i adorowana. A to tylko wielka pustka. Bo Na to trzeba sobie zasluzyc Smile praca!

jeszcze zauwazylam ze ona chce zrobic furrore akcja jak np. lizanie sie w swym teledysku z jakas inna kobieta. mysli ze ta kontrowersja przyniesie jej wiecej slawy - ale niech ona sama spojzy i zrozmie ze kopiowanie britney i madonny to nic sexownego.

ale pewnie jej zalezy na adoractwie ze stony prostych, i takze ordynarnych ludzi, bo jakos ciezko mi uwierzyc ze ktos ceniacy kulture moglby na nia popatrzyc i powiedziec ze jest warta... tego co ona sama sobie wmawia Smile

16.01.2007 07:35:45
Falkhor
Administrator
*

Menedżerowie dody wiedzą, co robić... ciągłe przecieki nigdzie wczesniej niepublikowanych zdjęc czy nagrań z sypialni lub jakichś wyjazdów Dody i Radzia... Wspomniane przez Promyczka 'lizanie się' w teledysku... No i cóż... ogólnie dośc skąpy strój, styl laleczkowaty... No i tak o wychodzi coś, podobnego do Britney i Paris... Ale co do Madonny to jednak bym nie przyrównywał. Ta pani ma całkowicie swój styl Smile

Pozdro.

16.01.2007 08:38:57
promyczek

*

Portfel: 324

ma swoj styl Madonna, ale tez byla bardzo kontrowersyjna w swych mlodzienczych latach.

a z tego co wiem to zaczela kariere od pozowania nago do fotek jakiegos fotografa ktory tworzyl swoje portfolio... Smile)

16.01.2007 08:43:25
Falkhor
Administrator
*

promyczek, Tak, ale w zachowaniu Madonny widać jakiś hmmm... zamysł, konsekwencję... i na pewno talent. Ona robi dokłądnie to, co chce robić i nigdy nie zdarzyło się, aby coś stało się bez jej wyraźnej woli. Fakt, szokowała w młodzieńczych latach, ale madonnę można traktować jako pewną ikonę, idola, symbol. Ona była sobą... A gdy się zmieniła, jasno zakomunikowała to światu. ma rodzinę, dzieci, o tym mówię... A jej 'koleżanki' - hoho, głęboka przepaść...

16.01.2007 10:16:00
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: