Odpowiedz  Napisz temat 
Dobre warsztaty
Autor Wiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 7
nfm: 2,849
Dobre warsztaty

Witam! znacie jakieś dobre zakłady? warsztaty, takie które możecie polecić z czystym sumieniem?

ja np. gdy trzeba zrobić coś z elektryką, klimą czy kupić akumulator zaglądam do EKOMOTU na podzwierzyńcu (pierwszy zjazd za torami w prawo(jadąc od Łańcuta) w podwórzu, zawsze wymieniam olej w SIGARZE na podzwierzyńcu

dobre rzeczy słyszałem o mechaniku który urzeduje tez na podzwierzyńcu (ok 100m za torami)

Podzielicie sie swoimi doświadczeniami?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
31.08.2007 17:31:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Jaruszczow

*

Reputacja: 0
nfm: 545

ja blachy klepie i lakieruje w ABS na Woli Małej, zbieżność kół ustawiałem na podzwierzyńcu... kilkaset metrów za torami, ale zapomniałem nazwy... olej w SIGARZE, okresowe badania techniczne tam obok PKSu

Do Opli polecam warsztat męża mojej kuzynki.... niestety 600 km stąd <lol>

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
01.09.2007 09:29:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
pablo

*

nfm: 544

Jaruszczow napisał(a):
kilkaset metrów za torami, ale zapomniałem nazwy.

USŁUGI MOTORYZACYJNE
HANDEL I TRANSPORT
Jan & Zygmunt Zięba
37-100 Łańcut, ul. Podzwierzyniec 8
tel. 225-79-35

Robię tam wszystko czego sam nie umiem, blachy na Wysokiej blisko starej cegielni, a jak elektryka to

Bake napisał(a):
zaglądam do EKOMOTU

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
01.09.2007 15:33:18
main

*

nfm: 134

a ja wszystko robie sam :hihi: wymiana oleju, regulacje silnika, naprawa zawieszen Biggrin blache i lakier tez a dopiero jak nie dam rady sam albo nie jestem zadowolony to jade do kumpla Smile

02.09.2007 13:12:29
Joy_ride

*

Reputacja: 1
nfm: 730

"sigar" firma taka sobie Smile kiepski wybór olejów :/ i leją praktycznie samego Agip'a :/

dla tego olej wymieniam sobie w domu sam, nie taki diabeł straszny Smile

jak przegląd to tylko PKS Biggrin sprawdzą wszystko Smile no i człowiek dostaje jakiś gratis, szczotka, szampon, plak itp. do wyboru do koloru Biggrin

jeździłem już wszędzie i przeważnie było tak: mechanik popatrzył na auto, zapytał czy wszystko ok? potem brał papiery i podbijał :/

blacharze-lakiernicy:

non-stop w moim przypadku tak jest

jeżeli chcę wyklepać jakieś blachy to jadę do blacharzy i lakierników to słyszę "panie najszybciej to tak za 2 tygodnie", "panie popytaj pan w innym terminie bo nie mamy sie gdzie obrócić"

jeżeli do mnie do pracy przychodzi lakiernik/blacharz itp. robię mu wycenę towaru/usługi/materiału i podaję termin do realizacji przeważnie 2 do max 5 dni to słyszę "panie nie mam czasu", "dla czego tak drogo", "ja to chcę na wczoraj", "roboty nie ma, z kasą krucho" i inne pie****enia :/

dla tego jeżeli będzie stłuczka nie z mojej winy to autko będzie robione w porządnym serwisie na fakturę Tongue

jeżeli z mojej to jakoś sobie poradzę bez pomocy "firm blacharskich" Tongue

w soninie jest fajny "cpn" Smile tankując paliwo za każde wydane na nie 25zł dostaje człowiek pieczątkę na takiej wizytówce, uzbierasz chyba 8 pieczątek jak dobrze pamiętam to masz mycie auta gratis Smile

oponki na lato wiadomo trzeba mieć jakieś lepsze ( większe prędkości itp.)

oponki na zimę(mniejsze prędkości do 140km/h Animatedwink ) mam z firmy Bar-Gum z markowej są to tak zwane "nalewki" :] muszę przyznać że lepiej "ciągną" niż jakieś tam dębickie czy olsztyńskie wynalazki Smile za które trzeba zapłacić drugie tyle :/
faktem jest że nalewki są głośne, ale za to można jechać samochodem RWD bez mniejszych problemów Smile

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
02.09.2007 13:56:41
Bake

*

Joy_ride napisał(a):
oponki na zimę(mniejsze prędkości do 140km/h Animatedwink ) mam z firmy Bar-Gum z markowej są to tak zwane "nalewki" :] muszę przyznać że lepiej "ciągną" niż jakieś tam dębickie czy olsztyńskie wynalazki Smile za które trzeba zapłacić drugie tyle :/
faktem jest że nalewki są głośne, ale za to można jechać samochodem RWD bez mniejszych problemów Smile

każdy chwali swoje ale podziwiam Cie że jeździsz na bieżnikach...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
05.09.2007 13:43:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Teddy_85

*

nfm: 272

Joy_ride napisał(a):
"
w soninie jest fajny "cpn" Smile tankując paliwo za każde wydane na nie 25zł dostaje człowiek pieczątkę na takiej wizytówce, uzbierasz chyba 8 pieczątek jak dobrze pamiętam to masz mycie auta gratis Smile

Hmm - prawie się zgadzam - ale niestety tych pieczątek to trzeba uzbierać 15 - ale wcale nie za każde 25 zł Animatedwink

pablo napisał(a):

USŁUGI MOTORYZACYJNE
HANDEL I TRANSPORT
Jan & Zygmunt Zięba
37-100 Łańcut, ul. Podzwierzyniec 8
tel. 225-79-35

Jasne - fajni goście, którzy prawie wszystko naprawią Animatedwink

05.09.2007 16:10:39
darekielb
Fotoamator
*

nfm: 273

Olej wymieniam zawsze sam, drobne regulacje odbywają się na ogrodzie i przez 4 lata auto było tylko dwa razy w warsztacie (przy zakładaniu gazu i przy czyszczeniu + ustawianiu gaźnika). Wszystkie pozostałe prace wykonuje we własnym zakresie lub z pomocą brata a było już tego troszke Smile

Do montażu i ustawiania instalacji gazowych polecam warsztat na ul.Kochanowskiego 50

Moje fotki
08.09.2007 18:37:06
main

*

nfm: 134

Bake akurat szczerze powiedziawszy wole polskie nalewajki niz chinskie "oryginały" mam komplet opon na zime Profil skopiowany wzor jakichs markowych opon (nie pamietam firmy) i lepszych opon zimowych nie widzialem i innych nie chce widziec przyczepnosc niesamowita index predkosci do 180(na zime wiecej i tak nie trzeba)

13.09.2007 18:38:49
Bake

*

każdy chwali swoje, ale nikt mi nie przegada że bieżniki są lepszymi oponami od nowych ...

14.09.2007 07:31:32
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *