Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dni tygodnia
11.11.2006, 21:29:22
Dni tygodnia
Który dzień tygodnia najbardziej lubisz i dlaczego? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja najbardziej lubie wtorek, bo mam zajęcia do 15 i potem luuuz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bo w środe nic takiego w szkole nie mam więc mogę robić co mi sie tylko podoba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.11.2006, 21:52:47

Nie cierpie poniedzialku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lubie niedziele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zawsze lubialam najbardziej, dlatego ze jest to świeto, mozna sie gdzies wybrac, isc na spacer, mam duzo wolnego czasu, a raczej mialam, teraz to sie zmienilo bo w poniedzialek mam zawalony najgorszymi zajeciami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No a oprocz niedzieli lubie czwartek i piatek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
11.11.2006, 22:22:40

lubie czwartki - bo mam tylko 5 lekcji i od 11.40 mam wolne i mało nauki na piątek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
lubie piątki - bo też wcześnie kończe - o 12.35 i mam wooooooooolne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubie sobote - bo zawsze sie wyśpie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.11.2006, 08:41:15

Lubię hmmm... czwartek popołudniu, bo już wtedy zaczyna się dla mnie psychioczny weekend Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Sobota... Niedziela - lubiałbym, gdyby nie szkoła co dwa tygodnie, a co dwa tygodnie na przemian mam wolny piatek a pracę w sobotę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W sumie... to kurcze, mozna lubiec cały tydzień, np. jak się jest na wyjeździe w Bieszczadach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Najgorzej jest chyba jednak w niedzielę wieczór... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.11.2006, 11:43:40

uwielbiam piątki bo zaczyna sie weekend i jest mało lekcji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sobota już nie jest taka przyjemna bo trzeba sprzątać a w niedziele myśle juz o nadchodzącym koszmarnym poniedziałku... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
13.11.2006, 11:27:23

Ja lubię piatek godzina 11.30 kiedy to wychodzę z angielskiego i przede mną wizja wekendu, kiedy to mogę spac ile mi się podoba. Gorzej jak tą piękną wizję burzy świadomość, że muszę się czegoś uczyć. Lubię sobotę bo wiem, że na drugi dzień jest niedziela i mam wolne.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
13.11.2006, 17:49:03

Hmmmm... a ja to jeszcze lubię środę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Środek tygodnia, ale tak jakby już ponad połowa pracujących pięciu dni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Już wtedy można się wysilić na optymizm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
18.11.2006, 21:34:10

W tym tygodniu co bedzie to bede lubiec wszystkie dni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo nie mam w czwartek zajęć i nic nie musze sie uczyc <lol> tzn. od wtorku całkowity luuz i nareszcie znajde czas na imprezy i na piwko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.11.2006, 06:00:12

terelka, Noooo i czas na FORUM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja nie lubie tego weekendu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Musze wczesniej wstać, by zaglądnąć na Forum, bo jak wracam wieczorem, to jestem intelektualnie wyprany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale jeszcze tylko jakieś 12 godzin, i po krzyku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.11.2006, 17:29:17

Czas na forum mam zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko nie zawsze czas, żeby odpisywać na posty, ale chyba da sie zauważyc moja wzmożoną aktywność na forum w czasie weekendu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dzisiaj jest niedziela, calkiem fajny dzien! Można pospać i pooglądać tv Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dzien lenistwa! dawno o takim dniu marzylam i dzisiaj sobie zrobilam taki dzien Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.11.2006, 00:15:49

terelka, Ja nawet jak sobie zaplanuję dzień lenistwa, to i tak sobie zacznę cos robic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale hmm... planuj już okolice środy na prace inżynieryjno-zimene (tzw. działka) a koniec tygodnia... ostatki - no zoabczymy, czy uda mi się gdzies wyrwać.

Jeśłi miałbym sobie brac cały wolny dzień, to byłby to piątek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bo po nim jeszcze weeken. W ostateczności poniedziałek cały free....
13.01.2007, 23:42:21

W sumie to każdy dzień w tygodniu może być fajny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko trzeba go postrzegać z odpowiedniej perspektywy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.01.2007, 00:43:42

nienawidze poniedzialkow a za to uwielbiam piątki i te dni ktore po nich nastepuja az do znienawidzonego

14.01.2007, 03:07:21

Lubie weekendy - bo mam więcej czasu na coś innego niż tylko nauka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji np forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Lubie piątki - wiadomo - impreeezzzy, choć nie zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nie lubie poniedzialków - wiadomo, powrót do szarej naukowej rzeczywistości ...
No a w ciągu tygodnia wszystko zależy od dnia - np lubię wtorki i czwartki, ale tylko dlatego, że wtedy mam anatomię i zajęcia na prosektorium, lubię środe - wtedy mam same wykłady, na które nie chodze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
no i chyba wymieniłam już wszystkie dni hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A jutro - własciwie już dzis - niedzieeeela Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A skoro niedziela to nasuwają mi się tylko słowa piosenki - a niedziela - niedziela będzie dla nas hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozddrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
14.01.2007, 11:57:11

ja kiedyś nie lubułem poniedziałków bo trzeba było wstawac o 6 z rana i do szkoły zasuwać teraz poniedziałki polubiłem bo teraz wracam po weekendzie z zajeć i mam w poniedziałek luzik,kiedys lubiłem sobote i niedziele bo wolne i miałem czas dla siebie,teraz mniej juz lubie sobote i niedziele bo w tych dniech zazwyczaj mam zajecia chociaz jeszcze troche lubie te dni bo zawsze sie spotykam ze znajomymi zawsze po zajeciach to na jakies piwko wyskoczymy na jaka impre ale juz to nie jest to samo co kiedyś,kiedys lubiłem piątki bo zawsze wiedziałem ze po piątku jest sobota i niedziela i ze jest to wolny czas od szkoły i czas na spotkania z kumplami, teraz nie lubię piatków bo wiem juz że w sobote i niedziele mam zajęcia i ze sie muszę do nich przygotowac ,a co do reszty sni to je dosyć lubie zależy jaki mam humor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy