Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dni tygodnia
24.04.2007, 15:56:58

Qmar napisał(a):piątek rulez

dla mnie też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a najbardziej lubię piątkowe wieczorki :sweet:

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.04.2007, 19:30:43

marcelka,
Cytat:a najbardziej lubię piątkowe wieczorki :sweet:
Ja też. ;D Można spokojnie usiąść i nie ma się myśli typu: na jutro muszę zrobić zadanie, napisać konspekt, nauczyć się na sprawdzian, zajęcia będą trwały od siódmej do szesnastej... aż do wyrzutów sumienia, że zwyczajnie czasu nie starczy na wszystko. :lol-sweat: Dlatego piątek popołudnie i wieczór to jest TO ;D

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
25.04.2007, 20:21:43

Gothka =) napisał(a):Można spokojnie usiąść i nie ma się myśli typu: na jutro muszę zrobić zadanie

Dokładnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pełen luz ;D

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.04.2007, 20:27:21

W związku z tymże w soboty też pracuję, ale krócej apotem to luzik, to właśnie ten dzień najbardziej lubię, a poza tym to w soboty przeważnie są fajne imprezy, lepsze filmy no i w ogóle sobota rządzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
25.04.2007, 20:49:02

U mnie ostatnio nastapiłą pewna zmiana w orientacji tygodnia, zatem... przepadam za sobotami, co dwa tygodnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo nadal jeszcze mam moją kofaną że tak to kłamliwie ujmę - szkołę...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.04.2007, 15:41:45

czwartek - bo wtedy spotykam moją "miłość" hihi
piątek - bo przede mną cały weekend

oraz: sobota, niedziela, poniedziałek, wtorek, środa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.04.2007, 19:09:23

zofija, No chciałby człowiek powiedzieć, że lubisz cały weekend Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmm... Nie lubię poniedziałku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie dość, że rpacuje w innym wymiarze godzin, to jeszcze kurcze - najwięcej spraw wtedy jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.04.2007, 19:13:50

Ja tez nie lubie poniedzialku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Za dużo zajęć mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.04.2007, 20:41:55

ja tez nie lubialem poniedzialku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale odkad nie bede mial lekcji a zwlaszcza falkultetu na ktorym zawsze mnie sie czepiano za byle co to bedzie git :]

26.04.2007, 20:43:20

ale przecież każdy dzień może być piękny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.04.2007, 21:01:47

zofija napisał(a):ale przecież każdy dzień może być piękny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
moze ale nei taki w ktorym odrazu z rana dostajesz zje*e za to ze przychodzisz na fakultet ^^ ale juz dobrze naszczescie nie bedzie juz wiecej fakultetow i tej calej szkoly aaaa teraz kazdy dzien bedzie piekny ^^

02.07.2007, 21:51:33

A na wakacjach , które dni tygodnia lubicie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

02.07.2007, 21:55:35

soboty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo wtedy sie krocej pracuje i na wieczór zawsze można cos wymyslic bo na nastepny dzien jest niedziela i nie trzeba wstawac wczesnie rano Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.07.2007, 21:58:59

terelka, Jak mam wakacje? TO WSZYSTKIE poza niedzielą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.07.2007, 22:00:11

Falkhor czego po za niedzielą ??

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz