Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dni tygodnia
03.02.2007, 22:57:37

Falkhor napisał(a):A dlaczego nikt nie pochwala czwartku?? Przecież to właśnie w tym dniu kombinuje się najwięcej, jakby to zrobić, żeby piątek szybko minał, żeby nie pójśc do szkoły albo żeby w pracy dostać wolne
No ja czwartku nie lubie, bo przez ostatrni czas kojarzył mi się tylko z prosektorium, nudnymi wykładami i wykańczającym wuefem ..... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale, ale ale - w szkole bvardzo lubiłam czwartki, zreesztą, liceum to była wspaniała sprawa, lubiłam każdy dzień tygodnia, wyłączając 2 godziny - kiedy miałam historie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.02.2007, 10:19:20

dzis jest poniedzialek a ja sie czuje zajefajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mega zregenerowany po ciezkim dla glowy weekendzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a i mam dzis luz, wiec kocham poniedzialek. ale wszystko mi mow, ze to bedzie bardzo krotka milosc. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
03.03.2007, 15:26:53

W tym semestrze uwielbiam czwartek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Koncze o 18 a potem można spokojnie iśc na piwko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo w piątek same wykłady Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.03.2007, 16:54:36

ja z kolei uwielbiam piątki :030: mam tylko 4 lekcyki w sql i kończe o 12:35 :030: wiem wiem godne pozazdroszczenia :one: a potem omawiamy z ekipą jakieś błache i nikomu nieprzydatne tematy przy piweczq w sema4rze :030: ahh a wieczorkiem??!! mmm zostawmy to bez komantarza bo chyba wszyscy wiedzą, że w piątki nie ma co nas szukać w domq :030:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.03.2007, 20:38:40

levi', Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dlatego ja również lubię piątki, ale te co dwa tygodnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam nadzieję, że za neidługo trochę się to zmieni... i będzie normalnie, weekend w weekend wolne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wtedy będe mógł trochę poszaleć, jeszcze szkoła mnie trochę blokuje ale co tam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji PIĄTEK w sumie to król tygodnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.03.2007, 20:42:43

Falkhor napisał(a):PIĄTEK w sumie to król tygodnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ojjj Falk KRÓL jest tylko jeden :030: heh wtajemniczeni wiedzą o co chodzi (nazw) :one:

nie da się ukryć, że w piątek zawsze mamy najlepszy humor :030: wiecie...cały ciężki tydzień za nami o caaaały weekendzik przed :030: ahh

03.03.2007, 21:02:25

levi', Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja po rpsitu jak wracam sobie z pracy lub po rpsotu, kończy mi się piątek i wiem, ze mam weekend bez szkoły, to po prostu jak tak siąde w fotelu, zrobię sobie herbatki, to czuję się jakiś taki lekki, bez balastu, hmmm.. wesoły i szczęśliwy, że mam 2 i pół dnia przerwy od wszystkiego, co bezpośrednio kojarzy mi się z obowiązkiem...

a pewnie co niektórzy pamiętają, że dawno dawno temu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
sobota była pracująca... potem jedna w miesiącu, ale ech, to był dopiero ból... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.03.2007, 22:10:35

no trzeba przyznac ze PIĄTKI sa najlepsze gPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji > [i znmów wtajemniczenie wiedza o ce be ]
jakos tak w piatek chce sie zyc , ja dla mnie to jest dzien najwiekszych szalenstw ^^

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
03.03.2007, 23:36:13

Padlinka napisał(a):jakos tak w piatek chce sie zyc , ja dla mnie to jest dzien najwiekszych szalenstw ^^
ojj tak :030: nie da się ukryć, że piątek to czas największych szaleństw :030:
jakoś w piątki mam najlepsze pomysły i najlepszy humorek heh :one:

i racja padlinka PIĄTKI są najlepsze :030:

04.03.2007, 08:03:24

Wolę wtorek niż sobotę, środę niż poniedziałek, czwartek niż niedzielę, piętek niż wtorek, niedzielę niż środę, sobotę niż czwartek, poniedziałek niż piątek.

Więc skoro jest już niedziela, to znaczy, że to był ciężki tydzień, ale niedziela dopiero się zaczęła... :/
04.03.2007, 09:21:19

zegfryd, To w sumie tylko w środe marzysz o niedzieli, która właśnie nadejszła i kurcze, zaczęła się rano i strasznie szybko leci i grozi poniedziałkiem. Za to nie lubię niedzieli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.03.2007, 10:54:35

a jka dla mnie niedziela to błogi dzień , śpię do obiadu , po obiedzie drzemka po południu obowiazkowo spotkanie ze znajomymi a wieczorkiem wyczerpna niedziela isde spac . Słodkie lenistwo

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.03.2007, 22:12:02

Padlinka napisał(a):a jka dla mnie niedziela to błogi dzień , śpię do obiadu , po obiedzie drzemka
niom mi też się do zdarza :030:
a cio do reszty niedzieli to są dwie strony tego dnia:
po pierwsze czas lenistwa i odsypiania soboty :030:
ale z drugiej strony przez cały dzień chodzimy z myślą, że sa parę godzinek zaczyna się kolejny ciężki tydzień :zly2:

mimo wszystko PIĄTKI królują :one: :030: pozdr

24.04.2007, 15:28:19

ehh... w tym tygodniu mam tyle wolnego czasu, że uwielbiam wszystkie dni tygodnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

24.04.2007, 15:42:59

piątek rulez !! doslownie i w przenosni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bilardzik wolny czas i te sprawyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy