Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dni tygodnia
20.01.2007, 12:12:09

michas, Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ulubione dni tygodnia zmieniają się z wiekiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja w LO uwielbiałem piątek popołudniu... ale jak zaczałem studia zaoczne - to je znienawidziłem, przynajmniej te, które pojawiają się co dwa tygodnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Teraz lubię... hmmm... co drugie piątki, bo mam je wolne i wolną niedzielę... oraz... czwartki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Po prostu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.01.2007, 12:26:34

to co ze sie zmianiaja normalne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ja miedzy czasie bardziej polubilem piątki ^^ jak sie na studia dostane to zapewne tez mi sie to zmieni ale coz taka jest kolej rzeczy

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.01.2007, 13:01:57

Qmar, Chyba, że na studiach dostaneisz wolny poniedziałek, środę i piątek, ja tak miałem na ostatnim semestrze politologii, ale to była kwestia własnego zadbania o własne sprawy... wszystkim było to na rękę. Wtedy też miałem 4dniowe weekendy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Masakryczna sprawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.01.2007, 13:21:01

4ro dniowe to super ja chce na studia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji szkoda ze do sql sie chodzi 5 dni a weekend 2 dni ;/ @@@@@@@ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.01.2007, 14:25:38

Qmar, Heh... Bywało i tak, że... 5 dniowe, bo w czwartek były SAME wykłady. A jak czwartek był wolny... a wcześniej i środa... noooo to wychodziło tak jakoś... 6 dni? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szkoda, że to był tylko ten ostatni, jeden jedyny semestr Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To było studiowanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wtedy też NIKT nie lubiał wtorków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo były same ćwiczenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.01.2007, 15:49:14

PT są najlepsze... zaczyna sie weekend
Najbardzije nie lubie niedzieli od 18... wtedy to mi sie przypomina że w następny tydzień będzie ciężki.
20.01.2007, 15:54:40

Ojjjj... niedziela po 18.00? To tylko, jak mam wolny poniedziałek. A wolny poniedziałek to będzie chyba dopiero w Wielkanoc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chociaz ostatnio tez był, wolny świątecznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.01.2007, 18:18:53

uwielbiam srode ostatnimi czasy - mam ja wolna czesto i kurcze we wtorek mam luz popoludniu a w czwartek dopiero kolo poludnia, hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiec sami rozumiecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Taki weekend w srodku tygodnia prawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozdro.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007, 20:40:01

Cerberion, Środa odpada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Środek tygodnia, wszędzie daleko że tak powiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja przez najbliższy miesiąc, aż do 24 lutego, bede uwielbiał weekendy, bo mam aż dwa wolne! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A tak poz atym to normaaaalka... dni jak codzień, ale trzbea się starać i jakoś je sobie urozmaicać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.02.2007, 19:02:44

co do ulubionych dni tygodnia to moge bez większych zachamowań wykrzyczeć, że:
piątek i sobota :570:

dlaczego?? heh chyba każdy zna odp na to pytanie :564: w piątek i soboty są najlepsze imprezy :560:

a co do najgorszego dnia to (wykluczam tu dni szkolne bo one są pomiżej wszystkich możliwych osiągów ludzkiej wyobraźni i znośności :567: ): niedziela <-- największy w świecie kacor :571:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.02.2007, 20:02:23

sobota! tylko w sobotę mogę się dobrze napić zimnej wódki i dobrze zagrychą poprawić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
03.02.2007, 10:15:23

Sobota... Jesli pracująca, to tylko popołudniu... ta swiadomość, ze w niedzielę można się obudzić o każdej dowolnej porze i nikt się nie będzie czepiał. Co innego, ze ja nigdy nie umiem spać bardzo długo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Królowa Tygodnia - SOBOTA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 10:35:53

zgadzam sie z Falkhorem sobota wraz z piątkiem żadza - niedziela juz mniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.02.2007, 10:42:32

PIĄTEK PIĄTEK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji [wtajemniczeni wiedza ocebe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ]
a poza tym popierm popoludnuiowa sobote i niedzieeele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
03.02.2007, 13:09:50

A dlaczego nikt nie pochwala czwartku?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przecież to właśnie w tym dniu kombinuje się najwięcej, jakby to zrobić, żeby piątek szybko minał, żeby nie pójśc do szkoły albo żeby w pracy dostać wolne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W czwartek wieczór zawsze powtarzam sobie - jeszcze tylko piatek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jeszcze tylko, ba, PÓŁ piątku! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo w środe nie mam zupełnie takiej mocy, aby wykrzesać z siebie taki optymizm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy