Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Dlaczego nie!
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
Dlaczego nie!

Ktoś już oglądał nowy film w reżyserii Ryszarda Zatorskiego (kojarzycie go pewnie ze szpitalnego 'Na dobre i na złe' albo mniej szpitaalne 'M jak Miłość'). Przeglądnąłem sobie recenzje w necie i kurcze, jednak za ciekawie to to nie wypada... Cały czas uparcie wraca mi przed oczy niezbyt udany (jak dla mnie) film 'Tylko mnie kochaj'... Tam również był Zakościelny, i w sumie akcja była jakaś taka lukrowana i schematyczna... że aż nienaturalna. Jak oglądnąłem zajawkę filmu - przeczucie się umocniło...

Jakie są Wasze zdania na temat tego filmu? Czy warto?

26.01.2007 13:05:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 5

Miałem okazje być ostatnio na tym filmie w kinie. Nie jestem fanem filmow romantycznych, więc zachwycał sie nie bede Smile Ale ogladając ten film, moge smialo stwierdzic, jak ktos lubi komedie romantyczne, to nie moze tego przegapić. Film wart obejzenia np na walentynki, myśle, większości kobiet sie spodoba, bo każda z nich chciała by być na miejscu głownej bohaterki Smile Hmm czy bym poszedl jeszcze raz. Mysle, że tak. Romantyczna bajka czasami warto zobaczyć Smile

Pozdrawiam Maciej
26.01.2007 16:45:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

maciej napisał(a):
bo każda z nich chciała by być na miejscu głownej bohaterki Smile

Dokładnie Biggrin Ja to bym chciala byc na jej miejscu ehhh Biggrin

Ja równiez miałam okazje ostatnio obejrzeć ten film w kinie i jak dla mnie rewelacja - śmieszny, zabawny i w ogóle bardzo fajny. Smile Ale żeby się komus spodobał to ten ktoś musi lubieć takie filmy - typowe bajeczki. Smile Ja takie lubie więc napewno bym jeszcze raz go z chęcią obejrzała. Smile

Nie podobało mi się tylko zakonczenie, a szczególnie ta scena pod wodą hehe Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.01.2007 18:47:40
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3

Super film Smile jak dla mnie ciekawa fabula, bardzo dobrze dobrani aktorzy. Mozna bylo sie posmiac i chwilami wzruszyc.
Mysle ze na miejscu tej aktorki osobiscie byc bym nie chciala Animatedwink ale napewno nie jedna kobieta marzy aby wlasnie jej przydazyla sie podobna historia.
Podoba mi sie ze film pokazuje 2 odrebne swiaty - wies i miasto. Jak wiadac kazdy moze probowac spelniac swoje marzenia, a zycie potrafi zaskakiwac...
Jestem jak najbardziej na tak! Polecam wszystkim ten film.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
26.01.2007 19:14:08
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani

Krytycy o takich romansidłach zawsze będą powtarzać iż to nie sięga nawet dna- dziwić się nie trzeba. Stary utartu schemat i nic wiecej, żadnego artyzmu, wizji filmowca z prawdziwego zdarzenia, film dla masowego widza niepozbawionego marzeń o lepszej przysłości, zakochaniu w cudownej osobie. tak jak było w przypadku Nigdy w życiu. I tak jak będzie w kolejnych odsłonach opowieści o Kopciuszku i księciu z bajki w wersji innego reżysera i scenarzysty.

14.02.2007 22:48:33
zegfryd

*

Jak już o takich filmach mowa, to lepszy był "Tylko mnie kochaj". Ale tez może być.

09.04.2007 06:31:25
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4

Taki film mozna oglądnąc ale zeby sie nim zachwycac to nie. jak przedmówcy wyzej: ten schemat jest juz obcykany i zawsze to samo tylko w innej sceneri z innymi osobami.

09.04.2007 10:02:44
Padlinka

*

Reputacja: 1

Qmar racja On i Ona przeciwnosci losu które ostatecznbie pokonaja i zakonczy sie wszytsko happy endem :O

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
09.04.2007 11:23:45
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

kredyt gotówkowy Benny Benassi śmieszne mp3 cheap krakow hotel Gry online