Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disco czy koncert w plenerze?
29.04.2007, 01:17:38
Disco czy koncert w plenerze?
Jak wolicie spędzić czas, wyginając sie w rytm techniawy czy poskakać sobie na koncercie? Ja preferuje koncerty, na disco trzeba mnie ciągnąć siłą i po długich namowach znajomych kończe zazwyczaj popijając piwko przy barze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poskakanie na koncercie odstresowuje mnie i daje kopa na kilka dni a jeszcze jak to jest np Myslovitz lub inny zespoł ktorego piosenki dobrze znam to śpiewam z całych sił, i jestem spokojny ze nikt nie usłyszy moich zawodzeń przy dzwiękach muzyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A wy gdzie lubicie sie wyszaleć?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.04.2007, 08:42:48

Zdecydowanie koncerty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na dyskoteke nikt nie jest w stanie mnie wyciągnąć... Bedę sie trzymać czego popadnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.04.2007, 12:56:09

A ja wolę posiedzieć w pubie przy piwku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na koncerty chodzę rzadko, jak już to disco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.04.2007, 13:27:40

heh a ja koncerty , choc od dyskotek nie stronie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chciz pogo bardziej mnie zadowalaniz wyginanko ciała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zdecydowanie koncerty

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
29.04.2007, 14:27:28

Ja ja zdecydowanie bardziej lubie wyginać śmiało ciało :letssin: Ale jeśli jest jakiś godny uwagi koncert i mam czas, lece bez zastanowienia :letssin: Np taka Doda - -grubszy wypasik Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

terelka napisał(a):A ja wolę posiedzieć w pubie przy piwku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na koncerty chodzę rzadko, jak już to disco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Puby są cool, szczególnie w przemiłym towarzystwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
29.04.2007, 14:51:12

Ja moge isc wszedzie byle by była przednia ekipa ^^

29.04.2007, 17:32:08

Koncerty w zamkniętym pomieszczeniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.04.2007, 00:35:58

Koncert w plenerze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Boooo plener to bardzo szerokie pojęcie, dlatego wybieram tę opcję. Bo i disco jedno drugiemu nierówne :/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
30.04.2007, 08:58:13

Qmar,
Cytat:Ja moge isc wszedzie byle by była przednia ekipa ^^
o proszę :lmao: moje podejście do sprawy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jak dla mnie to nie jest ważne gdzie, tylko z kim xD ważna jest zabawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
np równie dobrze można się bawić na beznadziejnym koncercie v na dobrej dyskotece Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i na odwrót Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ważne jest z kim spędzamy te pare wolnych chwil :sweet:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
30.04.2007, 14:04:16

no i racja . nawet do wiejskiego umca umca :lmao: da sie dobrze bawic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ale gdybym miala isc sama to zdecydownie wole koncert

30.04.2007, 19:12:10

KONCERT PO STOKROĆ! Dicho bleeeeeee

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
30.04.2007, 20:33:27

ja tam wole mojego kompa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jak mam decydować - dicho czy koncercik to chyba zdecydowanie koncercik, ale jeszcze zależy czyj, bo jak np Mandaryna na żywo to ja już wole na dicho słuchać ją już po przeróbkach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: :lol-above:

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
01.05.2007, 11:04:41

okimaxim napisał(a):ja tam wole mojego kompa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale czasami trzeba wyjść do ludzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
koncert tylko od świeta, np. na juwenalia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

01.05.2007, 16:06:19

Dyskoteka jak najbardziej, ale tylko Pod Palma w niedziele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji polecam wszytskim, gra zespol na zmiane z Dj -em, mozna sie naprawde wyszalec przy fajnej muzyce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Koncerty uwielbiam, ale jakos ostatnio nie mialam okazji na zadnym byc. Nie ma to jak muzyka na zywo w plenerze. Zapowiada mi sie koncert w sobote Szymona Wydry na ktory z mila chcecia sie wybieram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
01.05.2007, 16:14:11

zdazylo mi sie byc pod palma nie raz i powiem ze na złej imprezie tam nie bylam :] lokal jest bardzo dobry , tak samo jak imprezy . Wydaje mi sie ze odkad updała akademia maja duze zyski i wieksza renomę

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy