Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disco czy koncert w plenerze?
29.05.2007, 08:39:03

Falkhor napisał(a):Czasem wystarczy... po prostu DOBRY nastrój bez wspomagania.
To prawda, ale w moim przypadku ciężko o dobry nastrój na dyskotece.

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.05.2007, 08:41:53

młoda napisał(a):ciężko o dobry nastrój na dyskotece

no co Ty ??!! to widac ze jeszcze ze mna nie byłas :hihi: ze mną dobry nastrój gwarantowany...ale ciekawe jest dlaczego tak się dzieje...od czego zależy twoj dobry nastrój na imprezie ??

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 08:56:15

rudzia napisał(a):od czego zależy twoj dobry nastrój na imprezie ??

Zależy od tego jaka to impreza, np. jeśli grają techno albo jakieś lata 60 to poprostu nie mam ochoty się bawić, bo nie czuję tej muzyki. Pub Kino w Rzeszowie to moje ulubione miejsce, tam mogłabym chodzić i chodzić, problem w tym że nie mam czym wrócić później, na wakacjach spałam na dworcu z bezdomnymi czekając na pociąg do 6 rano, ale teraz jakoś nie mam na to siły

29.05.2007, 09:01:45

kurcze to masz ciekawe przeżycia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: też mie lubie techna jak dla mnie to jest głupkwana tuzyka i nic ze soba nie niesie :/ ale kawałki lata 70 80 to jest rewelacja. Jak słysze taka muzyke to wiem że się będe dobrze bawic...po prostu życ nie umierac =D :hihi: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 09:06:46

do kawałków z lat 60, 70 mogę się dobrze bawic w parze z facetem który umie tańczyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji najbardziej lubię R&B i danceowe kawałki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.05.2007, 09:10:34

młoda napisał(a):do kawałków z lat 60, 70 mogę się dobrze bawic

ale faceta mi do tego nie koniecznie potrzeba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jestem taka Zosia samosia i lubie sobie radzic sama..ale jeżeli by umiał dobrze tańczyc i jeszcze by mnie troche poduczył to by było cudnie...wole rocka =D :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 09:28:35

Rocka to ja nawet nie porównuję do tych wszystkich dyskotekowych bzdetów. R&B i dance najlepsze jak dla mnie do potańczenia na dyskotekach, a rock to swoja drogą. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :]

29.05.2007, 10:20:52

skoro o muzyce najlepiszej do ytanczenia to jak dla mnhie to kawałki lata 70. 80. to jest dka mnie raj i relaks przy tym umie sie bawic a R&B i dance beje jakos jestem w stanie to przezyc i sie przy tym dobrze bawic =D

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 15:43:46

młoda, jak już jakims cudem pójdę na imprezkę, ze znajomymi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to nie ma znaczenia, jaka muza leci - ja i tak będę się dobrze bawił. nawet bez procentów, po prostu - wrzucam na luz i jakoś samo leci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.05.2007, 16:07:14

Młoda to witaj w klubie!! ja też spałem na dworcu z bezdomnymi kilka razy bo w naszym kochanym rzeszowie nie ma połączeń z łańcutem pozną nocą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.05.2007, 16:41:50

hihi Gall ja nawet miałam wtedy okazję pomóc jednemu bezdomnemu, ubierałam mu bluzę bo miał rękę w gipsie heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):to nie ma znaczenia, jaka muza leci - ja i tak będę się dobrze bawił. nawet bez procentów, po prostu - wrzucam na luz i jakoś samo leci

no to gratulacje wyluzowania Falk, ale myślę że to dużo zależy od tego z kim się idzie, jak się ma fajne towarzystwo to jest ok

29.05.2007, 16:56:54

heh bjesli nnie psanie na dworcu to postatbni pociag przed 12 i trzeba sie zmywac przed koncem im[prezy :/

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
29.05.2007, 17:00:57

Przydałoby się coś z tym zrobić, może jakieś pismo do pkp żeby dali pociąg o 3 w nocy? Na pewno wielu chętnych by się znalazło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.05.2007, 21:37:42

młoda napisał(a):Przydałoby się coś z tym zrobić, może jakieś pismo do pkp żeby dali pociąg o 3 w nocy? Na pewno wielu chętnych by się znalazło

oj myślę że całkiem sporoPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak będziecie wysyłac takie pismo to mi powiedzcie ja się chętnie dołącze...jakie to uczucie spac na dworcu...nigdy nie miałam aż tak ekstremalnych przeżyc

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 22:57:33

fakt, kiepsko jest z nocnymi powrotami - autobusu żadnego, PKP o 23,30 albo po 5,00 rano - ale z drugiej strony nie sądzę, żeby taki pociąg był rentowny w dni powszednie, bo wracałam nie raz tym o 23,30 i liczba pasażerów zwykle wahała się pomiędzy 3 a 5 osób.. ale mogliby w ramach eksperymentu zrobić taki kurs w weekendy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
choć konduktor musiałby być wyjątkowo cierpliwy - wracałam kiedyś takim "imprezowym" pociągiem Kraków-Tarnów o 4 rano i 90% pasażerów było "po spożyciu", a do tego twardo spali i nie reagowali ani na prośbę o bilet do kontroli ani na hasło wysiadać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a tak jeszcze a propos koncertów i PKP - wybiera się ktoś może na festiwal Open'er do Gdyni?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy