Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disco czy koncert w plenerze?
01.05.2007, 16:40:09

Padlinka napisał(a):zdazylo mi sie byc pod palma nie raz i powiem ze na złej imprezie tam nie bylam :] lokal jest bardzo dobry , tak samo jak imprezy

Mi tez sie nie zdazylo byc na zle imprezie. No to moze kiedys zrobimy zlocik pod palma np w niedziele? Zarezerwujemy sobie loze - sa dosc duze takze spokojnie sie pomiescimy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co Wy na to? Potancowka NFM?

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.05.2007, 17:24:34

Cytat:co Wy na to? Potancowka NFM?

Ja chętnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko w pon mam na 8 :/ i cięzko po takiej niedzieli by było wtać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale najwyżej ogranicze spożycie alkoholu w niedziele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.05.2007, 21:58:15

KONCERT Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ostatnio mialam ogromna przyjemnosc bycia na koncercie Szymona Wydry i Carpe Diem, strasznie mi sie podobalo, nawet 4 godzinne stanie mi nie przeszkodzilo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na dodatek Szymon uscisnal mi reke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe fajna sprawa taki koncert szczegolnie jezeli zna sie przeboje i mozna pospiewac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
09.05.2007, 22:26:16

Tak się składa, że też byłam na tym koncercie! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I musze powiedzieć, że było SUPER!!!! Jeszcze w życiu czegoś takiego nie przeżyłam, w tłumie ludzi skakaliśmy i śpiewaliśmy razem z Szymonem... ehhh koncert był genialny !!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

14.05.2007, 15:24:05

A ja w ten weekend byłem na koncercie Myslovitz w Lublinie. Koncert odbył sie w ramach juwenaliów. I choć cała impreza trwa niemal do końca maja to dla mnie juz sie skończyła. poprostu Myslovitz dał takiego czatu ze do dziś o tym myślePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i kuruje gardło bo oczywiście śpiewałem z nimi, zresztą tak jak wiekszość publiczności. Koncerty to jest to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.05.2007, 18:43:42

Gall, hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekawe, czy będzie cię słychać na nagraniach 'live' z koncertu? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To by było coś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.05.2007, 10:56:10

tylko potem ryzykownie byłoby puścić te moje zawodzenia, burki z całej okolicy zaczełyby wyć razem ze mną hehehPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.05.2007, 16:16:29

dlatego wole koncert , jezeli to jest jeszcze Twoj ulubiony zespół spiewasz raze z nimi , zreszta to jest muzyka na zywo i zadni DJe nie dadza radydac takiego czadu

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
17.05.2007, 16:46:27

Dokładnie!!! czuje razem z ludzmi na koncercie jak razem śpiewamy ze stanowimy na chwile jedną społeczność która utozsamia się z piosenkami ulubionego zespołu, świetne uczucie. Niema techniawy która by to zastąpiła, na disco wiekszośc ludzi tańczy indywidualni , wygina się w dziwne krztałty. Lubie sie popatrzec na ten cyrk jak faceci podchodzą do panienek albo odwrotnie i pokazują jak potrafią się powyginać strojąc przy tym śmieszne miny i jakiś dziwny taniec godowy z tego wychodziPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.05.2007, 21:56:39

ja zdecydowanie wolę koncerty ale w ostateczności może być dyskoteka pod warunkiem że będą jakieś %%% ;D no i jeśli znajdzie się ktoś z darem przekonywania i mnie namówi, tak jak dziś właśnie...

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
28.05.2007, 22:03:00

w sumie i jeden i drugo rodzaj rozrywki jest ok. jak dla mnie ważne jest żebym przebywala z ludźmi z którymi sie dobrze czuje...nawet procventy mi sa niepotrzebne ale jak juz sa to czemu nie =D :sweet: :lmao:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007, 22:21:30

rudzia, zgadzam się towarzystwo jest najważniejsze. Ja niestety jak juz idę na disco to z kuzynka bo nikomu innemu się nie chce, a tak w dwie osoby to trochę lipa więc % jest potrzebny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

28.05.2007, 22:30:38

to jak bedziesz szła na imprezę nastepnytm razem to powiedz chętnie się zabiorę...pod warunkiem że przeżyje jutyrzejszy dzien :hihi: =D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007, 22:51:47

spoko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co byś nie przezyła heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam większą paczka na dyskotece, wszyscy z mojego wieku juz dzieci mają, a moja kuzynka nie ma jeszcze 18 lat i musi uciekac z domu, więc same problemy z tymi imprezami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.05.2007, 05:28:13

młoda,
Cytat:a tak w dwie osoby to trochę lipa więc % jest potrzebny
Wg mnie nigdy % nie są konieczne do tego, aby było wesoło. Czasem wystarczy... po prostu DOBRY nastrój bez wspomagania.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy