Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Decyzja Giertycha - &quot;amnestia&quot; dla maturzystów
AutorWiadomość
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,026

Smile patrza na czlowieka............. :562: taaa wcale bym sie nie zdziwił ze ktorys z krewnych Romka nie zdał matury..... :552:

20.07.2006 15:04:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Ogólnie to mówienie przez prominentów, że coś będzie albo nie będzie - powinno być zakazane. To są wypowiedzi polityków, a NIE DECYZJE. Dopiero podczas obrad sejmu może się coś wyklarować, chociaz i kuluary to też ośrodek władzy.

To są tylko domysły, co oni tak na prawde teraz zrobią. No i tak mi się wydaje, że:
- jeżeli nie zdałbym w tym roku matury - pisałbym za rok na lepszą, na jak najlepszą ocenę
- jeżeli dostanę amnestyjne świadectwo dopiero we wrześniu, to po co? I tak nie będzie miejsc na tych studiach, które ja chcę...

Tak przynajmniej mi się wydaje...

Z resztą wogóle to było poronione - matury pownny byc ocenione w ciągu GÓRA dwóch tygodni. Jeżeli nei zdałeś, masz za miesiąc poprawkę.

Czy to takie trudne do zrobienia?

Pozdro.

20.07.2006 15:42:35
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Romek wolno mysli......ale jak juz cos wymiysli to ulalalala hehe nikt go nie powali nawet Premier Biggrin hehe Smile Też inteligentny Smile

20.07.2006 15:46:48
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,494

profesoq napisał(a):
Romek wolno mysli......ale jak juz cos wymiysli to ulalalala hehe nikt go nie powali nawet Premier Biggrin hehe Smile Też inteligentny Smile

No to trzeba pogratulować tym, co go wybierali Tongue A byli tacy... wiec teraz sie nie dziw profesoq- jest to co jest....

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

20.07.2006 15:52:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Ano racja.... Sad

20.07.2006 15:54:20
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

terelka, brawo. To jest włąsnie sedno sprawy. Wieszać psy mozna na wszystkich, tylko nie na sobie... A przecież to nie był jakis przewrót, zamach stanu czy nie wiem, porwanie... To były demokratyczne wybory - ktos go poparł, no to jest na mównicy. jest kontrowersyjny - wg mnie jego obiektywna ocena to taka, ze jest on aktywnym politykiem. Ale kontrowersyjnym - brakuje mu warsztatu że tak powiem, prawdziwego doświadczenia politycznego. Jak polityk sprawdza się tylko w 50%.

Wypowiedź o amnestii należy włożyc na półkę z oznaczeniem "w gorącej wodzie kompany".

20.07.2006 21:31:30
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: