Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza [1] 2 3 Następna > Ostatnia »
Czy tworzycie coś w domowym zaciszu?
AutorWiadomość
Marcinnn

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 115
Czy tworzycie coś w domowym zaciszu?

Czy tworzycie coś w domowym zaciszu? Piszecie wiersze, poematy, fraszki? Powieści? Może ktoś się podzieli tutaj swoim dorobkiem literackim?

23.08.2007 23:39:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Kuru

*

Portfel: 1,066

Coś tam piszę... ale do jakiego gatunku to się zalicza :O ?

24.08.2007 14:25:12
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Ja z kolei mam swój prywatny osobisty niepowtarzalny jedyny w swoim rodzaju mini pamiętnik, w którym zapisuję od czasu do czasu przemyślenia odnośnie zycia, ludzi, których poznaję, wydarzeń, jakie w moim swiecie mają miekjsce i niektóre z moich wypocin nazwać można poezją Animatedwink

PS - wiadomość dla Falka - nie chodzi mi o mój kalendarzyk w wersji exclusive, w którym to zapisuję zajawki różnego rodzaju :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
24.08.2007 15:24:07
Marcinnn

*

Kuru, załącz próbkę swojego dzieła a my już ocenimy, do jakiego gatunku to należy Animatedwink
ziomalka,
zajawki różnego rodzaju? to brzmi ciekawie ........ :nerd:

25.08.2007 00:28:28
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Levi (z ktorym jest noc Biggrin ) pisuje powiesci romansidla i erotyki Biggrin nawet nawet ale wiecej akcji bys ie zdalo Biggrin bo rozdzialy maja po 3-5 stron Biggrin

Ja cos tworze ale to bardziej graficznie i to na kompie albo na papierze Biggrin

25.08.2007 01:52:42
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Coś tam człowiek tworzy Smile I tworzył. Nie wiem jednak czy coś jeszcze poz atym, co JUŻ dałem na Forum nadaje się do szerszej publikacji Tongue pamiętam pewien cios dla mojego super-pisarskiego-ego Tongue Miałem ciekawą opowieść, ponad 50 stron i w tamtych czasach wszystko przenosiło się na dyskietkach... Czort wziął najpierw kompa, a potem dyskietkę :/ :/ Od tamtej pory jakoś nie zebrałem się na nic dłuższego...

25.08.2007 08:48:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Więc zacznij Falk tworzyć coś na papierze Animatedwink
Swoją drogą - miałam kiedyś fantazję do pisania pokręconyhc i niekoniecznie przemyslanych wierszy .... Shy ehhh :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.08.2007 11:16:41
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, No to jak juz Twoje konto zostanie odblokowane to powrzucaj tu próbki swoich schizów, a my ocenimy, czy to coś warte Tongue

25.08.2007 12:08:55
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Dubi

*

Portfel: 210

ja od roku 1996 do czerwca 2007,praktyccznie dzien w dzien pisalem to o robie,najwazniejsze wydarzenia w moim zyciu i mojej rodziny,opisywalem kazda kolejke ligowa,wyniki,transfery itp. mam juz sporo takich zeszytow,naprawde,kupa smiechu jak czytam sobie wybrane dni,miesiace z dawnych latSmile niestety,od ponad 2,5 miesiaca przerwa spowodowana wyjazdem,najdluzsza,mam nadzieje ze bedzie czas na uzupelnienie Smile

25.08.2007 12:48:53
Marcinnn

*

Ja próbowałem kiedyś pisać coś w rodzaju dziennika ale zabrakło mi cierpliwości. Sad Pisywałem też wiersze, wziąłem się za pisanie horroru ale dałem sobie - na szczęście i ku radości moich bliskich - z tym spokój Animatedwink

26.08.2007 00:14:50
Falkhor
Administrator
*

Marcinnn, To było aż tak źle? Nie wierzę... pisanie horroru to na prawdę trudna sprawa, ale nie próbowałeś czegoś łatwiejszego, np. sf? jest większa bezkarnośc, swoboda Smile Bo w horroru to już wymagająca jazda Smile

26.08.2007 07:35:25
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,588

Pisywałam w przeszłości jakieś krótkie opowiastki typu opowiadania, potem powstało paręnaście wierszy i narazie nie piszę. Jakieś dzienniki, pamiętniki też pisałam, ale to przeszłość.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
26.08.2007 10:41:17
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

ja nie mam cierpliwości do takich dziennikow.... kiedys historycy beda o mnie tworzyc programy dla DISCOVERY .... i dadza saobie rade bez dziennikow Biggrin

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
26.08.2007 17:05:04
Marcinnn

*

Falkhor napisał(a):
Marcinnn, To było aż tak źle? Nie wierzę... pisanie horroru to na prawdę trudna sprawa, ale nie próbowałeś czegoś łatwiejszego, np. sf? jest większa bezkarnośc, swoboda Smile Bo w horroru to już wymagająca jazda Smile

Cóż... przeliczyłem się :] Sf nie znoszę - więc nawet nie brałem się za pisanie. Obecnie marzy mi się napisanie kryminału, którego akcja zlokalizowana byłaby w jakiejś bibliotece (pracuję w takiej instytucji, więc mam sentyment Animatedwink ) Tytuł - "Morderstwo między regałami" lub "Śmierć w dziale starodruków" Animatedwink

[ Dodano: 2007-08-26, 22:32 ]

Bake napisał(a):
ja nie mam cierpliwości do takich dziennikow.... kiedys historycy beda o mnie tworzyc programy dla DISCOVERY .... i dadza saobie rade bez dziennikow Biggrin

Niech żyje skromność Animatedwink heheheh

26.08.2007 22:30:08
Falkhor
Administrator
*

Marcinnn, Hehe - kryminał i napisanie go stawiałbym jeśli chodzi o trudność - na równi z horrorem :ba, moze na trudniej? W horrorze mimo wszystko tez łatwiej o zenia. Banalnego kryminału czytac nikt nie lubi Animatedwink A jeszcze bardziej - nieposkładanego Smile

26.08.2007 22:34:55
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: