Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Czy tworzycie coś w domowym zaciszu?
AutorWiadomość
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Gothka to co napisłaś jest naprawde bardzo dobre i mnie sie podoba. Gratuluje odwagi Animatedwink Osobiście czekam na więćej twoich tekstów i reszty forumowiczów

Niestety sama nic nie tworze, ale lubie czytac dobr teksty między innymi takie jak Gothki Animatedwink

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.08.2007 23:11:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
magdaaa

*

Reputacja: 0
Portfel: 524

Ja kiedyś, za czasów podstawówki i liceum tworzyłam coś na drutach, potem dojrzałam do zrobienia swetra, ale takiego wydziwianego, różnokolorowego, niestety skończyło się na 2 rękawach i przodzie (słomiany zapał). Wyszywałam też serwetki Smile
A z pisarskich rzeczy to w wieku buntowniczym miałam potrzebę pisania pamiętników. Do dziś mam pamiętnik, ale wpisuję coś do niego raz na pół roku. Teraz jak czytam te stare historie mojego życia to myślę sobie jaka ja byłam głupia :lol-sweat: hehehe

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
31.08.2007 23:19:22
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

magdaaa, Dlatego ja podjąłem decyzje o pisaniu pamiętnika nieco póxniej Tongue Żeby nie czytać tego, co robiłem, jak miałem 12 lat Biggrin Tongue Tongue Bo i tak wiele pamiętam, hehehe Smile Ale przyznam - czytanie swoich starych zeszytów jest całkiem ok Animatedwink

W domowym zaciszu swego czasu lubiłem... malowac i rysować Smile Było to dawno, a dzieła moje nazwałbym raczej grafiką konferencyjną. Różne śmiesznostki itp. Na razie - już od baaardoz dawna nic nie namalowałem Animatedwink

01.09.2007 08:43:11
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
magdaaa

*

Portfel: 524

Ja sobie wymyśliłam, że jak będę miała dzieci w podobnym wieku, to dam im przeczytać swoje pamiętniki, żeby wiedziały, że ich mamusia też kiedyś była młoda i miała takie same problemy jak one. Myślę, że to mogłoby spowodować po części, że dzieci nie bałyby się rozmawiać ze mną o swoich problemach, przynajmniej po części, łatwiej by im było zasięgnąć u mnie rady.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
01.09.2007 10:41:16
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,588

magdaaa, nie głupi pomysł Smile Myślę, że wtedy dzieci nabrałyby
większego zaufania Smile

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
01.09.2007 14:22:21
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

magdaaa, Wogóle warto mieć coś takiego, co po trochu uwiecznia nasze życie, nie wiem - może jakies kolekcje, rzeźby? - które swego czasu wyciągniemy z szuflady i pokażemy potomnym. Myslę, że nie jest to zły pomysł, aby wykorzystać trochę swych talentów w domowym zaciszu na tworzenie czegoś takiego Smile

01.09.2007 14:30:03
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,588

Znam osobę, która posiada całą kolekcję ozdób choinkowych wykonanych jeszcze przez prababcię. Smile Np. ręcznie robiona choinka z drutu i koralików ma już 100 lat i trochę się sypie, ale dla prawnuków opowieści opowiadane przez babcię o tych przedmiotach są czymś niesamowitym Smile Dzięki tym ozdobom przeszłość jest wciąż żywa Smile

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
01.09.2007 14:39:00
Marcinnn

*

Portfel: 115

Oto moc Tradycji ....

04.09.2007 22:55:06
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu