Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (11):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Czy lubicie chodzic do szkoły ??
AutorWiadomość
Jareczek

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 50
Czy lubicie chodzic do szkoły ??

A więc jak w temacie ! Wypowiadajcie sie czy do szkoły lubicie chodzic !! Ja mówiąc o sobie lubie hcodzic do szkoły !! Mam wypas klase , fakt ze niemiłych nauczycieli ale da sie przezyc , smiehcawa jest na lekcji a więc wydaje mi sie ze jest fajnie !! Biggrin Biggrin PISAĆ :568:

koszulki z nadrukiem
plakaty, obrazy i reprodukcje
darmowa wymiana linkiem
13.11.2006 19:52:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

lubie bo jest luzz klasa Biggrin NIENAWIDZE PONIEDZIALKOW tylko w te dni moglbym nie chodzic ;/

13.11.2006 20:46:26
Guest
Unregistered

Portfel:

Moja klasa jest luzik. Animatedwink Co prawda dużo nas, ale za to mamy ciekawe osobowości. NAJFAJNIEJSZA JEST MOJA WYCHOWAWCZYNI. No i mamy miłych chłopaków!!! Tongue

13.11.2006 22:24:29
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hehehe Smile Mnie temat dotyczy pośrednio, ale... lubiałem chodzić do szkoły Smile Nooo bo jak sobie tak pomyleć, to oki, fajnie by by`lo te kilka dni posiedzieć w domu, ale potem bym się nudził...

Fajnych ludzi bym nie poznał...

A nauczyciele są różni, tak jak rózni są ludzie spotykani w życiu, więc w szkole uczymy się życ w społeczeństwie i radzić sobie z problemami...

Szkoła jest OK Smile Odrobinę chęci i samozaparcia i potem całe życie się to wspomina Smile

14.11.2006 12:07:15
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

ja lubie chodzić do szkoły o ile nie mamy lekcji Tongue tylko luz Tongue i wolne Tongue inaczej nie cierpie.... Tongue

14.11.2006 13:40:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Portfel: 1,514

nie cierpie chodzić do szkoły... wole siedzieć w domku... jedyne co lubie w szkole to wagary

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
14.11.2006 13:48:53
Sweet_Girl

*

Widziałam dzisiaj napis na koszulce u kolegi : SZKOŁA - LUDZIE LUDZIOM ZATRUWAJĄ ŻYCIE Biggrin (hehe)
My school jest OK , jedyne co w niej nie lubię to dyra - zdeka mnie dobija, poza tym gdyby nie było jakichś walniętych lekcji np. chemia, biologia, geografia to dałoby się żyć Smile

14.11.2006 20:11:30
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

hmm chemia biologia geografia ?? a co to jest my juz nie mamy tego od poczatku roku ^^ na szczecie a i tak jest ceizko ale coz i tak wolalbym zeby byly 2 dni szkoly i 5 odpoczynku Biggrin

14.11.2006 21:29:49
Jareczek

*

Qmar, A kto by niewolał żeby było 2 dni szkoły i 5 odpoczynku ! Tongue ??

koszulki z nadrukiem
plakaty, obrazy i reprodukcje
darmowa wymiana linkiem
14.11.2006 22:08:56
Falkhor
Administrator
*

Heh, a wakacje mogłyby trwać 10 miesięcy, a czas nauki 2 miesiące? Tongue hehe Smile Mówię Wam, nie bylibyście tym, kim ejsteście, gdyby nie szkoła Biggrin

Co prawda z doświadczenia wiem, ze wakacje mogłyby byc spokojnie wydłużone o JEDEN miesiąc. Tylko ze to skutkowałoby jeszcze większą kondensacją materiału, ale od tego są nauczyciele, zeby NAUCZAĆ.

Dzisiaj wspomniana przeze mnie środa - hehe Smile I już już prawie kończy się weekend.

A ja nie lubię najbliższej soboty i niedieli - bo mam wtedy szkołę :/ Smile

15.11.2006 08:02:47
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

Ja nie lubie chodzic do szkoły jak mam na 8, koszmar, musze wstawac przed 7. A jak juz pisalam w innym topicu lubie spac Tongue Studia maja to do siebie naszczescie, że nie zawsze trzeba rano wstawac, czasami mam na 9, czy nawet pozniej Biggrin
Pozatym nielubie chodzic w poniedziałek, bo mam mysl polityczna i trzeba byc na to przygotowanym, a pozatym mam na 8!, we wtorek tez nie lubie, bo mam znowu na 8 i ekonomie, na ktora tez trzeba byc przygotowanym Tongue, za to lubie środe, bo mam tylko 2 wykłady popołudniu, na ktore przeważnie niechodzę, wiec mam dzień wolny. Czwartek w sumie lubie, bo mam na 9. Piątek też lubie, chociaz mam na 8,i to najgorszy przedmiot, ale wiem, że szybko minie i potem juz luuuz Smile i do domu Smile

Szkoła jest dla ludzi, i trzeba sie kształcić, żeby potem móc coś w życiu osiągnać. Narzekamy na nią, że jest ciężko itp, ale myślę, że w przyszłości ta nauka może przyniesie efekty... Po latach spędzonych w szkołe szanujemy najbardziej tych nauczycieli, którzy wymagali i odpytywali na lekcjach, bo potem sie okazuje, że oni mimo wszystko chcieli dla nas dobrze, a o tych z których lekcji nic nie wynieśliśmy zazwyczaj szybko zapominamy...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

18.11.2006 18:58:30
Falkhor
Administrator
*

Ja np. mam na 8.00, a jak widac musże wstać ok. godz. 4, żeby się zebrać, pójśc na autobus o 6.20, dojechać do Rzeszowa, przespacerowąc się od jednostki wojskowej do Tesco,z robić zakupy, dowlec się na przystanek MPK i ok. 7.30 pojechać jeszcze 8km na uczelnię, jeszcze tylko spacerek ok. pół kilometra, i już mogę zaczynac zajęcia. Taka sama droga na powrót... ech Smile

Liceum było fajniejsze, bo miałem bliżej Smile

terelka,

Cytat:
Po latach spędzonych w szkołe szanujemy najbardziej tych nauczycieli, którzy wymagali i odpytywali na lekcjach, bo potem sie okazuje, że oni mimo wszystko chcieli dla nas dobrze, a o tych z których lekcji nic nie wynieśliśmy zazwyczaj szybko zapominamy...

Zdecydowanie prawda.

19.11.2006 05:47:01
grzenio

*

Portfel: 1,393

Falkhor napisał(a):
Ja np. mam na 8.00, a jak widac musże wstać ok. godz. 4, żeby się zebrać, pójśc na autobus o 6.20,

No tak, bo musisz jeszcze dołożyć kilkanaście minut dla NFM Biggrin

19.11.2006 11:05:05
Falkhor
Administrator
*

grzenio, No cóż, nie da się ukryć Tongue

Ale w sumie mam okazję oglądac wschó słońca i zachód słońca. poza tym dzis wieczór pięknie widac niebo - przynajmniej ja się trochę pogapiłem... Dlatego dobrze czasm chodzic do szkoł, człowiek widzi, co się dzieje wkoło niego Smile

20.11.2006 00:21:30
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

szczerze to czas spedzany w szkole mozna bys pokojnie ograniczyc , ile lekcj traci sie na glupoty typu :czas kiedy nie ma nauczyciela , zastepstwa , pogadanki moralne .

a ja lubie chodzic do szkoly bo tam jest smiesznie ( przyklad : dzisiejsze chowanie sie poezed Prof . Wiosna w piwny pod scena Smile )

a lekcje zawsze sie da jakos przetrwac , niektore sa nawet :uwaga: INTERESUJACE Smile

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
21.11.2006 22:23:44
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: