Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (11):« Pierwsza < Poprzednia 5 6 7 8 [9] 10 11 Następna > Ostatnia »
Czy lubicie chodzic do szkoły ??
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

mnemonick, O matulu Animatedwink Ty na prawdę jesteś Mnemonick, i to chyba chwilę po tym, jak moduł z pamięcią został przepełniony i... masakra Animatedwink

ziomalka, Robienie jakich pierdólek? Tongue Bo o nie włąśnie chodzi... ja tak przynajmniej miałem Tongue Koło w piątek, a jest poniedziałek. Poucze się, rozłożę to w czasie...

Po imprezie w czwartek wracam do domu i postanawiam, że... jakos to będzie Tongue :letssin:

18.10.2007 09:09:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Cytat:
Koło w piątek, a jest poniedziałek. Poucze się, rozłożę to w czasie...

nom tak jest najlepiej, bo robienie wszystkiego na ostania chwile niestety rzadko wychodzi...

Szkoła jest dla ludzi Tongue Za rok skończę już moją edukację na studiach dziennych (wybieram zaoczne Animatedwink ) i chyba będzie mi tego brakowało... tak naprawdę dopiero teraz, na 3 roku jest fajnie, mniej nauki, więcej czasu Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

18.10.2007 21:47:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Ja lubię chodzić szczególnie na nieobowiązkowe wykłady, na których jutor będę tylko - a może też nie - duchowo :sweet: Mmmmmm pierwszy tak długi weekend - jak ja kocham polski wyunalazek - długie weekendy :sweet: :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
18.10.2007 22:43:01
terelka
Moderator
*

ziomalka,

Cytat:
Ja lubię chodzić szczególnie na nieobowiązkowe wykłady

U mnie wszystkie obowiązkowe Sad Ale w sumie na wykłady lubię chodzić, lepsze są niż ćwiczenia Tongue Chociaż niektóre ćwiczenia też są fajne Animatedwink

19.10.2007 09:52:01
Falkhor
Administrator
*

Ja uważam, że zajęcia - wykłądy i ćwiczenia - nie powinny być obowiązkowe. Takie moje spostrzeżenie po tych wszystkich latach studiów Tongue

19.10.2007 09:55:19
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Ja uważam, że zajęcia - wykłądy i ćwiczenia - nie powinny być obowiązkowe.

Ojj nie zgadzam się - gdyby tak było, studiowanie byłoby wolną amerykanką a to nie jest dobre rozwiązanie, gdyż jakiś tam rygor, obowiązek musi być na studentów narzucony choćby po to, by zmobilizowali się ruszyć swe czerty litery na uczelnię XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.10.2007 10:14:24
terelka
Moderator
*

Falkhor,

Cytat:
Ja uważam, że zajęcia - wykłądy i ćwiczenia - nie powinny być obowiązkowe

To chyba nikt by się nie pojawił na uczelni :lol-sweat: Jestem tego pewna, że na ćwiczeniach frekwencja byłaby mizerna :lol-sweat:

19.10.2007 10:22:06
Falkhor
Administrator
*

terelka, Hmmm... ale ja nie jestem przeciwny, żeby sobie wykładowca robił listę i potem brał to pod uwagę - obecność. Po prostu uważam, że to powinna być decyzja prowadzącego przedmiot, a nie decyzja urzędowa.

Sądzę tez, że studenci by chodzili. Wszystko zlaeży bowiem od osoby wykłądowcy / ćwiczeniowca. Bo jak to tylko gadanie o tym, jak to bywa w górach, a jakie to fajne coś am coś - to na prawdę czasem warto nawet spędzić ten czas ucząc się do kolokwium, a nie się nudzić.

19.10.2007 10:30:01
terelka
Moderator
*

Cytat:
to na prawdę czasem warto nawet spędzić ten czas ucząc się do kolokwium, a nie się nudzić.

Dokładnie.

U mnie rok temu było tak, że gościu powiedział na początku, że wykłady są nieobowiązkowe, ale jak przyszło do egzaminu to łatwiejsze pytania mieli Ci, co chodzili na te wykłady, bo to była niewielka grupa osób Biggrin A ci co nie chodzili to niestety trudniejszy zestaw pytań mieli.. Dlatego myślę, że lepiej chodzić na wszystkie wykłady, bo kto wie czy się potem to nie przyda Animatedwink

19.10.2007 10:39:01
Falkhor
Administrator
*

terelka, Fakt. Lepiej chodzić, ale gdy tak było, że np. gostek powiedziało tym, ze podstawą zalcizenia jest obecność, ale później były jakies kity-smity - to miałem ze sobą książkę do innego rpzedmiotu, i powiem, że na prawdę wiele czasu w ten sposób zaoszczędziłem.

19.10.2007 10:50:27
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Jak na mój gust - wykłady obowiązkowe z przedmiotów wogóle do studiowanej profesji nie przydatnych są największą głupotą i krzywdą, jaką zadają profesorowie studentom. Obowiązkowe mogą być ale te przydatne wykłady, z których coś wyniesiemy, a nie jakieś bzdety ...

Pozdr. Cool

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
22.10.2007 11:10:16
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

teraz to dopiero lubie chodzić do szkoły ^^ oprócz jednych zajęć jest wszystko co lubię Smile normalnie teraz to nie obowiązek lecz czysta przyjemność (póki co Animatedwink ale poczekajmy do pierwszej sesji hehe), tak więc te dwa czy trzy dni w tygodniu co chodze na zajęcia nie są dla mnie najgorsze, najgorsze jest to że ide na 9 a wracam o 19... jak by tak było krócej to już normalnie lepiej by być nie mogło... no może jeszcze bez sesji... Tongue

23.10.2007 00:28:41
SunShine

*

Portfel: 1,514

u mnie też całkiem przyjemnie mimo że sama matma to materiał z liceum+ macierze i całki. Tylko jak się ma zajęcia od 7.40-20.20 to koło 18 mózg się już wyłącza Smile
A jak ćwiczenia i labolatoria nie były by obowiązkowe to mało kto by na nie chodził Tongue zdecydowanie dobrze jest jak jest Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
23.10.2007 12:25:03
terelka
Moderator
*

U mnie teraz też przyjemnie Smile 3 rok, mało nauki, nawet powiedziałabym, że wcale jej nie mam Tongue jedynie od czasu do czasu jakiś referat, przeczytać kserówki na zajęcia i pisać pracę powoli Tongue

25.10.2007 22:40:01
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

spoko wyklady neipowinny byc obowiazkowe ale cwiczenia i labolatoria owszem Smile
ja na niektore wyklady nie chodze szkoda czasu .... np w srode mam na 13 do 17 wykladow ktore wogole mis ie nei przydaja Biggrin

25.10.2007 23:22:55
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: