Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (11):« Pierwsza < Poprzednia 6 7 8 9 [10] 11 Następna > Ostatnia »
Czy lubicie chodzic do szkoły ??
AutorWiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Qmar,

Cytat:
np w srode mam na 13 do 17 wykladow ktore wogole mis ie nei przydaja Biggrin

Ale egzamin z tego będzie? Tongue więc lepiej chodzić, zwłaszcza, że niektórzy prof patrzą przy egzaminie czy ktoś chodził na wykłady czy nie Animatedwink nawet jak listy nie ma, to oni pamietaja Biggrin moj kolega ostatnio usłyszał na egzaminie po usłyszeniu pytania "oo pana wtedy nie było na wykładzie" Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

25.10.2007 23:31:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

terelka, Mistrzem stwierdzeń 'pana wtedy nie było' był dokrot Stych na politologii. Pamiętał wszystko, chyba nawet to, jak kto był ubrany. A już na pewno pamiętał, kto kiedy nie był i czego nie umiał na poprzednich egzaminach Biggrin

26.10.2007 08:49:58
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

terelka napisał(a):
Ale egzamin z tego będzie? więc lepiej chodzić, zwłaszcza, że niektórzy prof patrzą przy egzaminie czy ktoś chodził na wykłady czy nie nawet jak listy nie ma, to oni pamietaja

spoko tereferelka z jednego bedzie ale to z rysunku a na cwiczeniach wszystko robie spoko a wyklady sa tak ze szkoda na nie chodzic ^^

26.10.2007 13:37:15
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

Cytat:
spoko tereferelka ^

Troche szacunku Tongue

Ja też nie lubie na wykłądy chodzić, u mnie jeden wykład trwa 4 h i prowadzi go francuz :/ Nic nie da rady zanotować, pozostaje gra w kółko i krzyżyk Tongue

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.10.2007 14:33:40
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
Portfel: 4,364

terelka napisał(a):
Ja też nie lubie na wykłądy chodzić, u mnie jeden wykład trwa 4 h i prowadzi go francuz Nic nie da rady zanotować, pozostaje gra w kółko i krzyżyk

A ja lubię chodzic tylko na te, które są tłumaczone składnie,ładnie i przyswajalnie Animatedwink Których naturalnie jest niewiele, reszta to walka ze snem, zmęczeniem i czasami głodem, już nie wspomne o stracie czasu,ale to rzecz oczywista. Animatedwink
A ciekawa jestem, ile z takich wykłądów, na które idziecie z poczuciem, że są interesujace czy tez przydadzą się do czegoś - korzystacie, pamiętacie? =D

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.10.2007 01:17:43
mnemonick

*

Portfel: 212

ziomalka napisał(a):
A ciekawa jestem, ile z takich wykłądów, na które idziecie z poczuciem, że są interesujace czy tez przydadzą się do czegoś - korzystacie, pamiętacie?

wszystkie pamięć słuchow u mnie występuje ;D
Uwielbiam wykład jeżeli jest ciekawy a u Habrata czy Lulka nie da sie nudzić XP
A na ergonomi mam zawsze chwilke żeby sobie odpocząć (pospać) więc zawsze w poniedziałek biore polara (poduszka) ;D

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
27.10.2007 17:59:38
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

ziomalka napisał(a):
A ja lubię chodzic tylko na te, które są tłumaczone składnie,ładnie i przyswajalnie

Taaaaak. na takie wykłady to chyba każdy lubi chodzic. Ja też dlatego w ciągu tygodnia jestem może na 4 Tongue bo na resztę mi się nie chce, chyba, że się nie wyspałam a w mieszkaniu nie mam warunków to już od biedy czołgam się na coś w stylu pedagogiki :lol-sweat:

ziomalka napisał(a):
A ciekawa jestem, ile z takich wykłądów, na które idziecie z poczuciem, że są interesujace czy tez przydadzą się do czegoś - korzystacie, pamiętacie?

Jak idę na coś co mnie interesuje to pamiętam wszystko, ale mam już notatki od starszych roczników więc się delektuję tym co wykładowca do nas mówi. Swoją drogą stuiowanie jest fajne :] nie ma co Animatedwink najgorsze jest tylko to, że wykład z litereuru stropolskiej mam i 8 rano i to jeszcze daleko :/ ale chodzę dzielnie, bo Borowski jest cudowny :sweet: :lol-sweat:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.10.2007 14:22:17
Falkhor
Administrator
*

Ja dopiero w sobotę dostałem wreszcie oryginał mojego diploma magistrato pseudostudento Smile Definitywny koniec ze studiami. No, ale tymi humanistycznymi Animatedwink Kto wie, gdzie mnie jeszcze poneisie... Powiem - tak - LUBIĘ SZKOŁĘ Smile

PS. 10 lat temu nigdy bym tak nie powiedział Tongue Tongue Tongue

29.10.2007 08:41:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Ja dopiero w sobotę dostałem wreszcie oryginał mojego diploma magistrato pseudostudento

Yyyy no to kiedy oblewamy ? :sweet: :sweet: CZekam na knkretne propozycje, a ja się dostosuje - miejmy nadzieję :lol-sweat: .
Nie można nie kochać szkoły, tego jestem zdania, ma mnóstwo zalet i niewiele wad Tongue

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
29.10.2007 21:17:06
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, No czegoś takiego to bym się po Tobie nie spodziewał - że powiesz, iż lubisz szkołę Cool Są na tej ziemi cuda i cudaki, które nie sniły się nietrzeźwym filozofom Cool

A przecież człowiek uczy się przez całe życie. Dlatego warto polubić szkołę. Przecież czasy podstawówki to jedne z najbardziej barwnych czasów mojego życia. Nie wiem, jak u innych, ale to wtedy było to coś, co nazywa się dzieciństwem Smile Liceum to był już niezły skok rozwojowy i obyczajowy... A studia. Jej Tongueuppyeyes: Tongueuppyeyes: Tongueuppyeyes:

30.10.2007 08:10:44
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
No czegoś takiego to bym się po Tobie nie spodziewał - że powiesz, iż lubisz szkołę Cool Są na tej ziemi cuda i cudaki, które nie sniły się nietrzeźwym filozofom Cool

Kill U za te cudaki Tongue Tongue

Falkhor napisał(a):
Przecież czasy podstawówki to jedne z najbardziej barwnych czasów mojego życia. Nie wiem, jak u innych, ale to wtedy było to coś, co nazywa się dzieciństwem Smile Liceum to był już niezły skok rozwojowy i obyczajowy... A studia. Jej Tongueuppyeyes: Tongueuppyeyes: Tongueuppyeyes:

Dokładnie :sweet: Ludzie tak narzekają na szkołę , edukację, Romana, ale tak prawdę mówiąc szkoła to nauka, szkoła to drugi dom, szkoła to sens zycia dla niektórych, szkoła jest SUPER Smile I mówię to ja, ziomalka Tongue

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.10.2007 22:14:28
Falkhor
Administrator
*

Romana już się nie czepiajmy. Wraca do pracy adwokackiej Tongue

To szkoła czyni nas ludźmi Smile Siedząc w domu, nawet tylko i wyłącznie przed kompem, netem i naszym Forum Tongue nie byłoby się jakimś fajnym ludziem. jakby nie szkoła, to ja nie wiem, co by było trzeba wymyślić... na pewno coś by było treba Tongue

31.10.2007 09:30:03
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
jakby nie szkoła, to ja nie wiem, co by było trzeba wymyślić... na pewno coś by było treba Tongue

Jakby nie szkoła, swoje zyciue uznałabym za niepełne i to nie tylko chodzi o wyształcenie. Tyylu świetnych ludzi poznaje się w szkole, na studiach masę barwnych i czasem pokręconych profesorów, potem w pracy zostaje już tylko szef i jego schizy, fochy i humory, ale szkoła to jest to, co czyni nas niemal w pełni ludzmi, bo do całości potzreba jeszcze rodziny. Smile

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.10.2007 11:46:49
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
Portfel: 1,397

a ja moge dzisiaj tu wszem i wobec napisać że lubię do szkoły chodzić Smile jest jak jest, ale na pewno nie zamieniłabym ani kklasy ani szkoły na zadną inną!! II LO rullezzz... :sweet:

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
05.11.2007 17:41:26
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Megg napisał(a):
a ja moge dzisiaj tu wszem i wobec napisać że lubię do szkoły chodzić

Też lubię, bo przynajmniej człowiek sie nie nudzi całymi dniami i jest madrzejszy o zdobtą wiedzę, z tym, że trzeba chcieć ja zdobywać Animatedwink To jest fajne i mnie to kręci. Jak sobie pomyslę, ile moglabym stracić jak bym si.ę nie uczyła to aż mi szkoda Smile

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.11.2007 16:44:46
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: