Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame?
AutorWiadomość
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 149
Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame?

Justyna Stopyra ma 20 lat, studiuje dziennikarstwo w WSIiZ w Rzeszowie. Do udziału w konkursach oceniających urodę i wdzięk najbardziej zachęca ją mama. - W ubiegłym roku namówiła mnie do wystartowania w konkursie Miss Polonia. Doszłam do półfinału, ale po tym doświadczeniu powiedziałam sobie: "To był mój pierwszy i ostatni udział w takiej imprezie" - wspomina Justyna. Do konkursu "Zostań twarzą Oriflame!", w którym po raz pierwszy w historii firmy konsultantki pojawią się na okładce firmowego katalogu Oriflame, również zachęciła ją mama. - Chciała, żebym potraktowała ten konkurs jako nowe doświadczenie, okazję do poznania nowych ludzi - mówi 20-latka.

Justyna musiała się szybko zdecydować, bo Oriflame tylko przez trzy dni przyjmowało zgłoszenia. W tym czasie chę udziału w konkursie wyraziło ponad tysiąc konsultantek. - Wysłałam swoje zdjęcia, ale nie liczyłam na to, że zostaną wybrane. Dlatego byłam bardzo zaskoczona i szczęśliwa, gdy okazało się, że znalazłam się w gronie 50 dziewczyn, które zaproszono na sesję zdjęciową do Warszawy. Przyjechały tam naprawdę piękne dziewczyny, dlatego jeszcze większym zaskoczeniem była wiadomość, że znalazłam się wśród 10 dziewczyn, które zostały zakwalifikowane do finału - wyjaśnia Justyna Stopyra.

Jurorzy, którzy szukali idealnej kandydatki na okładkę katalogu, brali pod uwagę nie tylko fotogeniczność, wygląd, ładny uśmiech i wdzięk. - Musiałyśmy również odpowiedzieć na kilka pytań. Mnie najbardziej zaskoczyło pytanie, czy lubię siebie. Wcześniej się nad tym zastanawiałam. Czasem jestem na siebie wściekła, zwłaszcza gdy popełnię jakąś gafę, coś źle zrobię mówię do siebie, że się nienawidzę. Ale na ogół mogę lubię siebie. Cenię naturalność, więc nie myślę o tym, żeby coś poprawiać w swoim wyglądzie - opowiada studentka.

Młodą rakszawiankę bardzo cieszy to, że znalazła się w finale. - Nie myślę o karierze modelki. Interesuje mnie praca związana z public relation - wyjaśnia. Po chwili jednak dodaje, że może spróbuje jeszcze spełnić swoje marzenie o aktorstwie. - Chyba będę zdawać do szkoły aktorskiej - mówi.

O tym, która dziewczyna z dziesiątki finalistek już za miesiąc pojedzie na profesjonalną sesję zdjęciową do Szwecji, zdecyduje głosowanie SMS. Głosy będzie można oddawać od 16 kwietnia do 6 maja 2007 r. Z finalistkami konkursu i jego zasadami można się zapoznać na stronie http://www.twarzoriflame.pl

źródło: gazeta.pl

14.04.2007 12:49:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
siss

*

Portfel: 791

Znam dziewczynę z Rakszawy (chyba z Rakszawy, dokładnie nie pamiętam, bo już kilka lat się z nią nie widziałam), która w liceum została modelką. Była najpierw na okładce jakiegoś Brava czy podobnej gazety, potem wzięli ją do modelingu i kiedy ją ostatnio widziałam, była "na chwilę" w domu. Pracowała we Francji i Włoszech i mówiła, że to niezła harówa, ale kasa... wiadomo, nie to co w Polsce :letssin:

Justyna ma ładną i ciekawą twarz i myślę, że ma duże szanse. Oby jej się powiodło. Smile

14.04.2007 19:43:35
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Jak dla mnie uroda jak uroda, jakos nie zachwycilam sie ogladajac jej zdjecie. Komputer i programy specjalnie sluzace do tuszowania niedoskonalosci twarzy itp, zrobia cudo nawet z niezbyt ladnej dziewczyny.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
14.04.2007 19:46:55
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Ja na jej miejscu pozostalbym an dziennikarstwie a nie pchał 4litery w swiat mody - kazdy wie co sie nieraz dzieje z takimi dziewczynami

14.04.2007 19:59:59
angela

*

Portfel: 78

Od poniedziałku wysyłajmy smsy na Justynę- niech pomoże jej to wygrać w konkursie i pokazać w Szwecji co to znaczy- Być Polką, piękną Polką.

http://www.twarzoriflame.pl

14.04.2007 21:11:04
SunShine

*

Portfel: 1,514

Hmmmm ja ją znam... Są tam zdjęcia tych finalistek?

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
14.04.2007 22:45:32
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukascompl

*

SunShine, są już tam zdjęcia wszystkich modelek-- zachęcam do głosowania na Justynę - 1 sms tylko 61 groszy :]

16.04.2007 17:07:07
Guest
Unregistered

Portfel:

Brawo Justyna -jesteś piękna, młoda i odważna- nie nie martw się -Ty już wygrałaś ^^"

19.04.2007 10:14:08
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukascompl

*

według przecieków to właśnie Justynka wygrywa w głosowaniu esemesowym- i my użytkownicy forum wysyłajmy -by Polskę mogła reprezentować mieszkanka Podkarpackiej Krainy.

26.04.2007 21:12:32
Guest
Unregistered

Portfel:
miłe zaskoczenie

Przez przypadek dopiero weszłam na wasze forum Animatedwink i jestem w pozytywnym szoku ponieważ bardzo mi miło że "ktoś" sie zainteresował konkursem i moją osobą i w jakis sposób chce mi pomóc. Dzisiaj jest rozstrzygnięcie konkursu Jeszcze nie otrzymałam żadnej wiadomości więc siedze jak na szpilkach no ale jakoś szczególnie na sukces sie nie nastawiam zresztą kto mnie zna doskonale o tym wie Smile Wogóle ciesze się że udało mi sie dojśc do finału. Wielkie dzięki za pomoc. Pozdraawiam,
Justyna

07.05.2007 18:45:28
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Portfel: 1,026

Napisz jak ci poszło Smile 3mamy kciuki Smile Pozdro

07.05.2007 18:58:36
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Portfel: 1,514

Nie wiem, już chyba są wyniki... Z tego co na stronie oriflame piszą...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
07.05.2007 19:10:27
Zuziaaa

*

Portfel: 1,399

tez to zauwazylam - i to duzo wczesniej :/ no chyba ze i sie cos pomieszalo ...

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
07.05.2007 20:04:37
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

No bo któż wie, ze Justyna to Justyna? Tongue

Tak czy inaczje - jak juz wiecie, to podajcie wyniki, czy ta prawdziwa Justyna wygrała czy nie Smile

07.05.2007 20:10:51
Zuziaaa

*

Portfel: 1,399

Falkhor napisał(a):
jak juz wiecie, to podajcie wyniki, czy ta prawdziwa Justyna wygrała czy nie Smile

wejdz na stronke tam pisze Smile o ileto oficjalne wyniki Smile

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
07.05.2007 20:14:34
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: