Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy dobrze mieć rodzeństwo?
23.02.2008, 20:27:25
Question Czy dobrze mieć rodzeństwo?
Ja zostałem postawionyw takiej sytuacji, że jednak mam rodzeństwo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jest to typ żeński, w 2/3 mojego wieku no i jednak wiele cech podobieństwa. jako że to już trochę czasu, to się przyzwyczaiłem i oswoiłem jednocześnie z tą myślą - że jest ktoś na tym świecie podobny (przynajmniej na testach DNA) do mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A jak Wy?
- macie rodzeństwo?
- nie macie i chcielibyście mieć?
- macie, ale chcielibyście je zmienić?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Albo jakies inne konfiguracje. Może ktoś ma dużo rodzeństwa i np. uważa, że spełnieniem marzeń jest... bycie jedynakiem?
Więc? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.02.2008, 21:55:03
RE: Czy dobrze mieć rodzeństwo?
Mam rodzeństwo, starszą o 5 lat siostre.
Chciałabym mieć jeszcze brata, tak rok starszy/młodszy, byleby nie była duża różnica w wieku. Fajnie by było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

siostre mam całkiem ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
choć w młodości niebardzo sie dogadywałyśmy ^^' ale teraz już myśle że jest całkiem nie źle i nie chciałabym jej wymieniać ani zamieniać ani zmieniać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2008, 22:17:25
Ja posiadam siostre 2 lata starszą ode mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Najbardziej kochamy się na odległość Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w domu bywa róznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no ale jestem zadowolona, że ją mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo z każdym problemem mogę zwrócić się do niej i wiem, że ona zawsze będzie koło mnie i mi pomoże w potrzebie, doradzi, zrozumie i wesprze. Mogę jej się wyżalić i wiem, że mnie wysłucha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Fajnie jest mieć siostre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Brata nie mam, ale mam paru starszych kuzynów, więc wiem co to znaczy mieć starszego brata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szkoła życia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.02.2008, 23:31:53
Wg mnie - dobrze mieć rodzeństwo. Wtedyc złowiek uczy się bardzo wielu różnych rzeczy i nie musi później w życiu się stresować, że czegoś nie wiedział albo nie sądził, ze ktoś może tak a tak zareagować.
Ja myślałem kiedyś o bracie, ale mam siostrę... i dobrze wyszło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Brata bym ubił, ale siostry bić za mono nie wypada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.02.2008, 00:13:07
jak ktos jest jedynakiem to jakby był kaleką - taka osoba zostaje z reguly snobem .....

24.02.2008, 00:32:15
-mam, (+,-)
-2 sztuki (on i ona), (+,-)
-czasem się do czegoś przydają (+)
-czasem denerwują (-)

sumujac plusy i minusy wychodzi na to, że chyba dobrze, że są, aczkolwiek nie jestem pewna bo miałam 2 z matematyki i nie wiem czy dobrze dodałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.02.2008, 08:43:16
Qmar:
"jak ktos jest jedynakiem to jakby był kaleką - taka osoba zostaje z reguly snobem ..... "
No wiesz co... to z Ciebie chyba teraz wychodzi jakiś uklrywany egoizm, mimo, że masz tyle rodzeństwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czasem jedynacy też mają dobrze - muszą liczyć na siebie, są twardsi? Też mają pewne uwarunkowania, które mogą się przydać w dorosłym życiu.

zofija - Wychodzi u Ciebie na zero Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
albo patrząc inaczej - tyle samo zalet, co wad. Ale życie to nie do końca matematyka i niektóre plusy są większe albo mniejsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji NIektóre minusy są małoistotne... Można tylko powiedziec - jest ok, jest be. Człowiek nigdy nie jest obiektywny, zawsze dokonujemy jakiejś oceny (tylko albo boimy się do niej przyznać przed sobą albo przed innymi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
24.02.2008, 11:20:10
Falkohr nie gadaj - to ze jedynka jest sam to nieobliguje do tego ze sa twardsi i musza liczyc na siebie. Znam duzo osob ktore nie maja rodzenstwa - sa inne z reguły tak: rozpuszczone przez rodziców, egoistyczne, mysla ze wszystko im wolno, a to tylko kilka cech. Mając rodzenstwo uczysz sie obcowac z ludzmi w jakis inny sposob, nie robisz wszystkiego dla siebie, zawsze masz do kogo sie odezwac jak juz bedziesz mial podeszly wiek (nie uwzgledniajac swojej przyszlej rodziny) chodzi o rodzenstwo. Ja niewyobrazam sobie nie miec braci (a mam 2 starszych) i nie mowie zebym niechcial miec jeszcze mlodszego brata albo mlodszej siostry napewno bym sie cieszył.

24.02.2008, 13:29:51
U mnie sprawa ma się w nastepujacy sposób - parada atrakcji ogólnie
-bracia dwaj - starszy i młodzszy
-siostra młodsza

Ogolnie nie mam co narzekac, zawsze bylam wychowywana w gwarnym towrzystwie i zawsze było smiesznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Uwazam, ze im wiecej ma sie rodzenstwa tym jest fajniej i ciekawiej, od zawsze wychowywana bylam wsrod wieeelu ludzi i teraz chyba jestem bardziej do spoleczenstwa przystosowana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A teraz plusy:
+w kazdej sytuacji zyciowej moge sie zwrocic o pomoc, prade do ludzi, ktorzy jakby na to nie patrzac wytrzymali ze mną cale 21lta z haczykiem, RESPEKT Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

+mam wspaniale powitanie jak wracamz Krakowa
+cudnie spedzone swieta i kazde rodzinne zloty
+moga skutecznie i na dlugo poprawic humor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

+uwielbiam cieszyc sie ich szczesciem i pozytywnie mysle o tym, ze ich mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

+sa fajnym choc czasem duzo gadaacym dodatkem do łazenia po sklepach

A teraz troche minusow:
-czasami są strasznie wscibscy
-jak to bywa - klotnie miedzy rodzenstwem sa czasami ostrrrrre :/
-nieraz nie moge z nimi wytrzymac dluzej niz pare dni - zmeczenie materialu

Jak sobie coś jeszcze przypomne, dopiszę, jednakże jak narazie wygląda na to, że z mojej perspektywy posiadanie rodzństwa wychodzi na PLUS Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.02.2008, 17:06:16
ja mam 3 braci i jedną siostre, ale jestem najmłodszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ogólnie mówiąc jak najbardziej na plus.
Wiadomo że czasami coś iskrzyło, ale już jest spokój (większość poza domem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
). Jeszcze niespełna 2 miechy i będe w domu sam z rodzicami.
Troche brakuje ludzi w domu, bo przyzwyczaiłem się do życia w większym gronie, a teraz luz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje fotki
26.02.2008, 10:04:02
Racja... posiadanie rodzęństwa wymusza wręcz czasem odrobinę altruizmu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Uczy takiej postawy, że nie tylko JA jestem najważniesjzy, ze nie tylko JA mam do czegoś prawo, że nie tylko JA, JA, JA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i fakt - taki żeński/męski kon siebie samego, tylko trochę inaczej wymieszane DNA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.03.2008, 17:34:54
ha ha ha ja sie cieszę że mma rodzeństwo - ma kto filmy wypożyczać.... DENERWOWAĆ mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co tam jeszcze... o rower dbać i w ogóle... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fajnei mieć rodzeńswto. Nie chciałabym być jedynaczką

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
17.03.2008, 22:29:16
u mnie to wygląda tak...mam siostrę starszą o 6 lat, ale prawie jak matka więc jak wiadomo dogadać się nie umiemy :/ a szkoda czasami mi tego brakuje, czasami tez chcialabym ja zmienic, ale nie wiem chyba sie nie da...a tak bym chciala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
20.03.2008, 14:30:16
Jakoś tak wyszło, że ja też mam rodzeństwo, siostrę i brata. Niestety (albo stety) jestem najstarsza. Posiadnie rodzeństwa ma swoje zalety, np. to, że raczej nie mogę się nudzić. Ale trochę ciasno jest, zwłaszcza jak się ma pokój z siostrą i ... jeden komputer na trzy osoby. Nienawidzę tych kolejek do neta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
10.04.2008, 20:58:01
najstarszy z rodzeństwa zyskuje jednak cechę przywódcy, opiekuna, przewodnika, nauczyciela... jak sobei wyobrażę, że miałbym w domu więcej niż jedna kopię DNA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to by mnie chyba... no Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dlatego z ilością tez nie ma co przesadzać. Chociaż czy ktoś tak do końca pytał się kogoś, czy Ty aby na pewno chcesz nowego braciszka, nową siostrzyczkę?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To już był raczje fakt dokonany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy