Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Czy dobrze mieć rodzeństwo?
AutorWiadomość
darekielb

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
RE: Czy dobrze mieć rodzeństwo?

Falkhor napisał(a):
Chociaż czy ktoś tak do końca pytał się kogoś, czy Ty aby na pewno chcesz nowego braciszka, nową siostrzyczkę?? Tongue To już był raczje fakt dokonany Tongue Tongue Cool Cool

mnie nie mogli zapytać, bo jestem najmłodszy Biggrin
Ale ja uważam że fajnie mieć rodzeństwo Smile

Moje fotki
10.04.2008 21:49:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

darekielb - A pytałeś rodzeństwa, czy ich ktoś pytał? Cool Zapytaj, moze dowiesz się czegoś ciekawego Cool Cool Cool

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
11.04.2008 09:56:44
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
rudzia

*

Reputacja: 5

W sumie tez jestem młodsza, ale ostatnio doszłam do wniosku, że jednak rodzeństwo to jest fajna rzecz zwłaszcza kiedy pojawia się w najbardziej oczekiwanym monecie. ostatnio doszłam do wniosku, że moja siostra jest super Biggrin nie wiem dlaczego tak późno, ale odległość wszystko zmienia
A po za tym gdyby nie rodzeństwo to na kim byśmy się wyżywali Tongue??

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
23.04.2008 20:45:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2

nie wiem czy pisałam tak wprost czy nie - a jak tak to dawno Tongue ale mam starzego wrednego brachola ale bardzi się cieszę że go mam. Bardzo bardzo Biggrin

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
24.04.2008 14:47:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Megg - To takie poldizywanie się do starszego brata, zeby np. pojechal po Ciebie do szkoly, odprowadzil z dyskoteki albo wogole zeby do czegoś się przydał? Niełądnie tak wykrozystywac brata, jeszcze to rpzeczyta i wszystkiego się dowie Animatedwink

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
24.04.2008 21:00:57
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2

no co Ty Falk Tongue On nie marnuje czasu na forum - tak mówi 0 tylko siedzi i knuje jak tu zarobić Tongue Tongue Tongue <joke> Biggrin

podlizywanuie sie? napisała w SKRÓCIE że jest wredny no nie? Tongue

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
25.04.2008 13:45:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

Hehe Biggrin Wazelinka jest dobra na wszystko podobno Animatedwink
Rodzeństwo ma jeszcze jeden swój plus, o którym nie wiem czy wspomniano w wyżej wymienionej dyskusji - jest zdecydowanie więcej i bardziej róznorodnych po latach wspomnień z dzieciństwa Biggrin
Ja dodam tylko, że kiedyś, lata temu uchodziłam za najspokojniejsze z czwórki dzieciaków mojej Mamuśki a moi bracia byli raczej tymi rozrabiakami, siostra natomiast jadła jak opętana Tongue Ehm jak to się wszystko odwróciło o 360 stopni w ciągu naszej egzystencji Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.04.2008 23:03:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows 9x/NT/2000Internet Explorer
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

best hotels in brussels Alkomaty hotels rotterdam Techno teledyski Wat Aleksander wiersze