Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (6):« Pierwsza < Poprzednia 2 3 4 5 [6] Ostatnia »
Czy &quot;Bispol&quot; szanuje ludzi?
AutorWiadomość
oko

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 4

Bake napisał(a):
znam pracowników BIOSPOLU i wszyscy narzekają ...

Hm...
A znasz, jakiegoś pracownika co nie narzeka na pracę?
Bo ja nie Animatedwink
Ba, nawet pracodawcy narzekają na wszystko :lmao:

Ja na swoją narzekam, lub ją chwalę w zależności od nastroju...

Praca to tylko 40h w tygodniu, nie musi mi się tam podobać, ważne by godziwie zapłacili, pozostały czas to dom, rodzina, przyjaciele i tram powinno się mile spędzać czas.

Pozdrawiam i życzę samych przyjemnych chwil

06.09.2007 19:18:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Portfel: 1,514

Ja nie narzekam na prace prawie Tongue coraz bardziej się wczuwam, poznaje coraz to więcej nowych sympatycznych ludzi. Ostatnio nawet na taśmie zaczynam się wyrabiać mam transport do rakszawy w miarę tanio i wygodnie i ogólnie jest super Biggrin no i w końcu mam dobrych znajomych na produkcji i mam z kim kanapkę jeść na palecie XP i traktują nas normalnie nie czuję się wyzyskiwana. Jeden ból że faceci coniektórzy tam się obijają, ale przeżyje, oni za to mają dużo na głowie, jak coś się popsuje to muszą naprawić, jak popsuja się 2 rzeczy naraz jest problem :letssin:
I jak już pisałam polacy taki naród że co nie będą robić to będa narzekać.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
06.09.2007 19:58:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
siss

*

Portfel: 791

SunShine - o tym ciągle słucham: faceci się obijają w Bispolu. Ale to chyba się szybko nie zmieni. Kiedy ja tam pracowałam było tak samo.

09.09.2007 14:20:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Portfel: 1,514

siss, a kobieta niby słabsza płeć :/ spoko niech się obijają ale za obijanie im jeszcze więcej placą niz kobietom... Za to że od czasu do czasu przewiozą palete lub nacisną guzik (operator np. prasy do ziczy). Wszysykie kobiety jakie znam to bulwersuje ale cóż zrobić Animatedwink

[ Dodano: 2007-09-17, 00:43 ]
Hm, podsumowując moją prace, bo przyszedł czas się niestety zwolnić, mogę powiedzieć tylko jedno. Chodziłam po wielu halach, ale miałam szczęście i trafiłam na jedną, moim zdaniem najlepszą i już tam zostałam. Polubiłam bardzo ludzi stamtąd, razem pracowaliśmy, żartowaliśmy, poznaliśmy się i myśle chociaż troche polubiliśmy. Poznałam kierownika, okazało się że kierownik to też człowiek Smile bardzo sympatyczny, z którym można porozmawiać pożalić się, który ani razu na mnie nie krzyczał, nawet nie zwaracał uwagi a jak czegoś jeszcze nie wiedziałam to pokazywał spokojnie i wyrozumiale. Był bardzo zyczliwy, nie doznałam żadnej od nich przykrosci.
Weszłam w rytm pracy, poczułam klimat, wiem już co wolno a czego nie wolno Smile mam jakąś wprawe i praca stała się o wiele łatwiejsza i nie męczaca. I mówiąc szczerze bardzo przykro mi opuszczać ten zakład Smile czułam się tam czasami lepiej niż w domu Tongue aż łzy sie cisna do oczu bo ja do zmian nieprzystosowana jestem Biggrin
Teraz doszły niedziele pracujące, dziś byłam dostałam na ręke 90 PLN.
Bispol to nie ejst zły zakład Smile trzeba go poznać i się troche 'dotrzeć'. Ale to chyba tez zalezy gdzie się trafi, ja piepiej trafić nie mogłam :sweet:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
10.09.2007 11:10:36
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: