Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Częstotliwość
AutorWiadomość
Teddy_85

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Częstotliwość

Częstotliwość

Reżyseria: Gregory Hoblit
Scenariusz: Toby Emmerich

Gatunek: triller
Kraj/Rok Produkcji: USA; 2000;

Obsada:
Dennis Quaid - Frank Sullivan
Shawn Doyle - Jack Shepard
Elizabeth Mitchell - Julia Sullivan
Andre Braugher - Satch DeLeon
James Caviezel - John Sullivan

Zwiastun - film.onet.pl

Fabuła
Czy możliwe są podróże w czasie? Pewien policjant w domu znajduje zapomniane radio i zaczyna rozmawiać z przypadkową osobą. Z przerażeniem odkrywa, że używają tego samego radia, a głos wydaje się jakby znajomy... Nasz bohater rozmawia... ze swoim ojcem, który zginął w pożarze 30 lat temu. Dzięki zorzy polarnej, która w dziwny sposób pozwoliła na te rozmowy syn ratuje ojca z pożaru - ale nie da się zmienić przeszłości bez wpływu na przyszłość... Ktoś musi zniknąć w zamian za uratowanego ojca...

Wrażenia
Tytuł, początek filmu, dziwne wydarzenia i kraj, z którego ten film pochodzi - to wszystko sprawiało że chciałem nacisnąć magiczny przycisk STOP. Niecodzienny scenariusz, fajnie opowiedziana historia - i brak pewności co do zakończenia - dlatego oglądnąłem go do końca i teraz wszystkim POLECAM

06.03.2007 08:07:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Teddy_85, Film ciekawy i tez miałem chwilę zwątpienia, jeśli chodziło o początek. Po prostu... film obyczajowy, miłośnicy radiostacji, nic nadzwyczajnego... a tu... BUM Smile Akcja się rozpędziła i też moge powiedzieć, że już do końca oglądało się na prawdę OK. Fajna rola Dennisa Quaida Smile Smile

06.03.2007 08:24:25
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Joy_ride

*

Reputacja: 1

film bardzo fajny chociaż ma parę błędów.

polecam

osobiście widziałem go 3 razy Biggrin może więcej Tongue

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
06.03.2007 11:10:07
Cerberion

*

Reputacja: 0

widzialem i taki dosc lajtowy film, na wieczorek z rodzinka sie nadaje albo ja wiem, do odprezenia, bo nie jest jakis masakryczny i fajnie zaskakuje nawet Smile kino dosc lekkie i przyjemne wg mnie

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
07.03.2007 11:20:45
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Hmmmmm... no wg mie jest tam parę łapiących za serce i gardło momentów, ale przychylam się do opinii, ze film do ciężkich nie należy Smile Z rodzinką... nawet niezły pomysł, żeby oglądnąć.

07.03.2007 13:33:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Doda nago Klorofil en przedłużanie włosów warszawa car hire Paris car hire Paris