Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
CS
AutorWiadomość
Guest
Unregistered

Portfel:
CS

Może ktoś z was gra lub grał w Counter Strika i podzieli się z nami wrażeniami z tej gry Biggrin ja w to czasem pogram mimo to, że jestem dziewczyną Biggrin

27.12.2006 23:39:42
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

FiolA, To Ci się chwali Biggrin Mnie kanter podobał sie połowicznie... była to czysta zręcznościówka z niewielką dozą realizmu. Mimo wszystko - CoD bije go na głowę. CS jest zręcznościówką, liczy się szybkość, a skradanie się i planowanei jest trochę denerwujące Tongue Ale nie można tych gierek chyba porównywać...

Chociaz przyznam, że CS znudził mi się znacznie szybciej, niż CoD... ten drugi... mi się nei znudził Tongue

28.12.2006 08:38:33
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Guest
Unregistered

Portfel:

fajna gierka Biggrin dużo grałem w zwykłego CS I BARDZO FAJNY STRZELANKA SPOKO =D

28.07.2007 12:35:35
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 335

mi się gra straasznei szybko znudziłą moim zdaniem miałą jakąś taką dziwno grafikę... no ogólnei MI się nie podobała ...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
28.07.2007 12:39:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: