Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co zrobiłeś dziś dobrego?
04.03.2007, 18:11:24

a ja dzisiaj wyspałam się porządnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jest to dobra rzecz, bo spanie to samo zdrowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.03.2007, 22:07:33

terelka napisał(a):a ja dzisiaj wyspałam się porządnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jest to dobra rzecz, bo spanie to samo zdrowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ooo to tak samo jak ja :030: poświęciłem pół dnia na doładowanie aqmulatorów :one:
i jeszcze byłem w kościółq :zdziw: :030:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
04.03.2007, 22:51:47

a ja dzis poprawilam komus humor i sprawilam ze pojawił mu sie na twarzy usmiech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
05.03.2007, 10:18:26

Rano wyprowadziłem pieski, zrobiłem im śnaidanko, sobie zrobiłem i jeszcze kółka w rowerku podpompowałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Aaaaaaaaha, i jeszcze niedokuczałem siostrze. Zawsze to coś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.03.2007, 15:05:10

Ja nauczyłam się słówek na angola xD
05.03.2007, 15:40:51

w w pewnym stopniu powstrzymałem się od ściagania na angliq :030: mimo, że miałem fajową ściągę :one: ahhh cóż za poświęcenie :zly2: :030:

05.03.2007, 16:18:52

ja chyba nic dobrego nie zrobilem ale cos sie stalo i system byl dobry dzis dla mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nienawidze poniedzialkow procz dzisiejszego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a jednak zrobilem pozyczylem plyty kumplowi ^^

05.03.2007, 22:50:37

Ja byłam dziś w szpitalu odwiedzić babcię i jak wychodziłam to pomogłam pewnej starszej pani w zdobyciu obuwia ochronnego w taki sposób, że oddalam jej swoje własne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
06.03.2007, 16:42:40

A ja dzisiaj bylam w szkole rano Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nawet pojde na nieobowiazkowy wyklad wieczorem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i przeczytalam pol kserowek na jutro na cw. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

06.03.2007, 16:45:18

a ja dziś nawet nie próbowałem wyprowadzić naszej informatyczki z równowagi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.03.2007, 22:47:25

Ja wyuczyłam się histori Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji >
i jak byłam u dentysty to nikogo nie pogryzłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
07.03.2007, 07:49:57

Załtwiłem sprawę dla koleżanki, która nie mogła jej załtwić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znowu zrobiłem pieskom jeść Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Obudziłem się, wstałem lewą nogą ale dalej mam dobry humor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Powiedziałem sobie, że dzis będzie dobry dzień Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.03.2007, 10:41:43

- zawiozlem do szpitala pewna starsza kobiete o 4 nad ranem
- umylem wczoraj kolezance woz, ale dzis tez bedzie czysty wiec sie lapie to do tematu haha
- kupilem prezent na dzien kobiet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
07.03.2007, 14:33:31

ja odwiedzilem forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.03.2007, 15:49:02

Ehh Qmar Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w takim razie jeżeli Twoim zdaniem to dobry uczynek, to wszyscy mamy + A ja powiem że uwielbiam to forum, nie ma lepszego, faaaaajnie ludzie tu piszą no i forum to dobry sposób na zabicie czasu i nudy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i doprowadzenia klawiatury do opłakanago stany nieużywalności Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy