Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co zrobiłeś dziś dobrego?
03.07.2007, 12:08:08

Ja również dołożyłam cegiełke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.07.2007, 12:49:31

ja też, plus Pajacyk oczywiście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.07.2007, 12:54:01

Lezę zaraz do Asi zrobić zakupy... ehhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
03.07.2007, 13:00:57

Biegusiem, biegusiem.

A ja przypomniałem siostrze o koniecznych zakupach, co by miała co biedna jeść Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.07.2007, 15:07:03

a ja jeszcze zrobie dzisiaj cos dobrego ^^

03.07.2007, 16:24:33

ja odwiedziłem babcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wyszlifowałem tacie balustrady i posprzątałem pól domu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.07.2007, 13:23:25

Wczoraj udało mi się zaskoczyć aż trzy osoby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale mieli miny :lol-sweat: jak mnie nagle zobaczyli :hihi: Ale to były same pozytywne zaskoczenia ;D

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
04.07.2007, 13:31:30

Ugotowałam zupe pomidorową Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

04.07.2007, 22:38:12

ściagnełam ciuchy zeby deszcz nie zalał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
04.07.2007, 22:41:19

Kupiłam siostrze prezenta XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.07.2007, 06:16:37

Powstrzymałem się od zamordowania Zioma.

A coś rzeczywiście dobrego - wyjaśniałem ostatnio koleżance, co zrobić ze sobą po szkole średniej. Myśle, że taka godzinna pogadanka to jednak jakis plus jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.07.2007, 14:36:06

Falkhor napisał(a):Powstrzymałem się od zamordowania Zioma.
Po raz kolejny ..... ^_^

Byłam na zakupach, ale nie dla przyjemności, ino z konieczności XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.07.2007, 22:00:16

Ja ostatni robię dużo dobrego pomagając koleżance przy organizacji wesela, czyli strojenie sali, mycie naczyń, pastowanie podłogi, sprzątanie itd . Ciężka praca!!

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
10.07.2007, 17:57:57

Jak wracałam do domu zobaczyłam biegnącego psa, a za nim kilkuletniego chłopca. Pies nie chciał wrócić na posesję. Pomogłam chłopcu zwabić psa na ogród Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ależ mam teraz satysfakcje ;D Taka mała rzecz, a cieszy ;D

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
10.07.2007, 19:11:32

nie przejechałem jednej Pani która pierwsze wychodzi na środek drogi (30m od przejscia) a potem patrzy czy coś nie jedzie...
taka mała myśl mi się nasunęła:
Jeżeli kobieta może zrobić coś głupiego, zrobi to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy