Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co zrobiłeś dziś dobrego?
25.06.2007, 11:44:38

pożyczyłam koledze bluze,aby mógł użyć jej jako poduszki xD i sama też byłam dla niego 'poduszką' ;D

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.06.2007, 17:08:41

Upiekłem ogromny tort dla rodzinki :]
26.06.2007, 18:08:29

Załątwiłem siostrze pewną sprawę w LO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.06.2007, 14:28:57

no no....Falkhor tylko pogratulowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Tak wogóle to byłam dzisiaj w 2LO i chciałam pogartulować Megg dostania się do naszej szanownej szkoły(ale to chyba nie tutajPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)

Nie nakrzyczałam dzisiaj na panią dyrektor a była dla mnie bardzo nie miła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.06.2007, 21:45:55

Pomogłem niewidomemu panu nalać benzyny na stacji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.06.2007, 22:06:03

Upiekłem drugi wielki tort dla mojej rodziny.
29.06.2007, 12:37:05

pomogłem koleżance naprawić komputer... procesor nagrzewał sie do 90 st C.... kurz zablokował luki pomiędzy radiatorem a wiatrakiem

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
29.06.2007, 21:33:12

Odwiedziłam babcię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
29.06.2007, 22:57:07

Przyjechałam do mego Ghetta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.06.2007, 16:52:44

doradziłam tacie jaki ma kupić krawat =D

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.07.2007, 08:47:23

ja nigdy nic dobrego nei robie ^^

01.07.2007, 08:52:22

Qmar, to w takim razie powinies napisac w topicu co zrobiles dziś złego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

02.07.2007, 01:09:51

Qmar napisał(a):ja nigdy nic dobrego nei robie ^^
Nie przesadzaj - nie uwierzę, że nie ma w Tobie ani krzty dobroci - wspomagałeś mnie podczas stanu graniczącego z całkowitym zgonem podczas ostatniego Fire Party u Falka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja .... zrobiłam dziś obiad - nie zartuli się ci, tórzy go jedli, więc podejrzewam, że nie był zły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
02.07.2007, 23:20:10

Dołożyłam cegiełke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
02.07.2007, 23:46:04

j.w.

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy