Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 Następna > Ostatnia »
Co was bardziej kręci-kobiece piersi czy nogi (pupcia)?
AutorWiadomość
Bard

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

mnie to raczej nic nie kręci, i nie zwracam na to uwagi, gotka; chyba przestane cię odwiedzać!!! :lol-sweat:

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
20.09.2007 18:03:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 6

Bądzmy szczerzy - dziewczyny BARDZO czesto ogladaja sie za innymi i to nie za ubraniami.... wczoraj własnie był idealny przykład na basenie. Pani b.obficie obdarzona gruczołem mlecznym.... wszystkie Panie były zelektryzowane ... gapiły się nie gorzej niż faceci....

swoją drogą dziewczyna fajna jakaś bo tylko się pod nosem uśmiechała...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.10.2007 08:30:58
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Faceci gapią się 'samczo', kobiety... gapią się łupieżczo, nahalnie, ostentacyjnie, dosłownie - agresywnie na DRUGĄ kobietę, nie daj Boże jeszcze, jak jest ładniejsza Tongue Akurat w kwestii samego gruczołu mlecznego mamy już stosowny topik, ale fakt faktem - kobiety są na siebie cięte w sferze estetycznej.

Teraz chłodno i deszczowo, to się kobiety otulają od ziemi po czubek głowy, im będzie zimniej - tym jeszcze grubiej na dodatek. Sezon oglądania się kończy...

Tak jednak reasumując - można sobie poprzeglądać fotki w dziale dla panów - Dziewczyna Dnia. Zauważcie, że w ocenie cielesności kobiety duże znaczenie ma kontekst. Otoczenie - plaża, góry, las... domowe zacisze, kuchnia, garaż... XP

Żebym się jednak całkiem nie zoftopował - topik narzuca wąski wybór. Nogi, piersi, pupa. Wybieram nogi i pupę (bo to przecież takie nierozerwalne... Animatedwink )

19.10.2007 08:45:46
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Nogi, piersi, pupa. Wybieram nogi i pupę (bo to przecież takie nierozerwalne... )

I chyba jedyne dość widoczne częsci ciała to są w takiej pogodzie jak teraz. Krótkie kurteczki obligują do patrzenia wiadomo gdzie, a z kolei gorzej jest z długimi płaszczami, pozostają stopy, jednakże tez okyte pod kozakami, ojejj jakże przykro Tongue Tongue Tongue

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.11.2007 16:28:21
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Ostatnio to już taka moda, że kobeity osłaniają brzuch i nerki, tfu, przepraszam, prawie koneic pleców i krzyże Animatedwink Nie da się ukryć, że TA część ciała, czyli w sumie 'widok na około' jest całkiem atrakcyjny. ALE jak nas pasek wyłażą majty... albo wogóle widać kreskę międzypośladkową Tongue Tongue Tongue to już jest fe Tongue

Nogi to wogóle kawał ciała Smile

27.11.2007 10:20:52
Padlinka

*

Reputacja: 1

Falkhor napisał(a):
. ALE jak nas pasek wyłażą majty... albo wogóle widać kreskę międzypośladkową to już jest fe

u mnie polowa klasy na to cierpi , a jeszczew ieksza czesc szkoly . to jets okropne

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
28.11.2007 23:18:29
Guest
Unregistered

Portfel:

Normalnie panowie Twarz Twarz jak kobieta ma śliczna twarzyczke to zazwyczaj reszta tez jest na miesjcu i GittaRRA Biggrin i jak dla mnie ma NIEBIESKIE OCZY Biggrin normalnie LUX

ps: o gustach sie nie dyskutuje Biggrin

pozdr Smile

28.11.2007 23:59:54
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Padlinka,

Cytat:
u mnie polowa klasy na to cierpi , a jeszczew ieksza czesc szkoly . to jets okropne

Dobrze powiedziane Animatedwink

canon,

Cytat:
Twarz Twarz jak kobieta ma śliczna twarzyczke to zazwyczaj reszta tez jest na miesjcu i GittaRRA i jak dla mnie ma NIEBIESKIE OCZY

Też tak sądze Smile Ładna buzia to przecież i tak włąsnie TA strefa, na którą będizemy patrzec najczęściej Smile Rozmawiać, dawać buzi Smile Sexy buzia - mmmmm Smile A oczy... w sumie toooo... niebieskie, zielone... Mmmm Smile

29.11.2007 11:26:15
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

ale co tu ma buzia Biggrin my mamy wybor meidzy nogami a pupcia Drwi twarzyczka swoja droga Animatedwink

29.11.2007 16:09:44
Ekolog

*

Ostatnio coraz bardziej nóżki i pupcia. No cóż- zima Animatedwink ..
Ale piersi też są ok, na sali wykładowej niektóre panie zdejmują "futerka" . I jak tu się skupić...

Ekolog
07.12.2007 16:25:33
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Cytat:
Ale piersi też są ok, na sali wykładowej niektóre panie zdejmują "futerka" . I jak tu się skupić...

otóż to xD
ale jednak milo popatrzec na te dolna czesc Biggrin

07.12.2007 19:11:04
mnemonick

*

Ekolog napisał(a):

Ja nie mam tego problemu żadnej kobiety na roku tylko czasem któraś kobieta wykładowca ale to to już inna bajka
jak człowiek ma dobrze poukładane to nie ogląda sie w każdym miejscu za du**mi tylko jest skupiony nad tym co robi

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
08.12.2007 01:17:01
Bake

*

ja tam jak studiowałem dziennie przyzwyczaiłem sie do pół nagich dziewczyn na wykładach. Zresztą na 40 osobowy rok było ok 7 facetów Smile oj ... kiedy wróci lato Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
08.12.2007 13:13:40
Kiwi

*

Bake napisał(a):
ja tam jak studiowałem dziennie przyzwyczaiłem sie do pół nagich dziewczyn na wykładach. Zresztą na 40 osobowy rok było ok 7 facetów

Ciekawie miałeś. heheh

A jeśli chodzi o temat to ja bardziej zwracam uwagę na kobiecą pupę niż piersi, ewentualnie oceniam też nogi. Animatedwink

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
08.12.2007 17:01:12
okimaxim

*

Reputacja: 1

ja często porównuje swoje ciało do ciała innych dziewczyn ale szczerze mówiąc nic mnie u innych kobiet nie kręci Animatedwink ale to chyba dobrze? Tongue

10.12.2007 21:32:27
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

nieruchomości szczecin Chrome Filmy jak przytyc baza