Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz właśnie jem/zjadłem?
23.04.2007, 20:03:55

ekhem... kiszony... a to różnica. No nie wiecie jak się kisi ogórki? W słoiku - dodam - ?
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji achhh ten zapach korpówy.... =D

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.04.2007, 20:12:59

Megg, Ty świetnie umiesz przyrządzać porządne kiszone ogórasy. Nikt w domu nie umei ich tak poupychać w słoiku, jak Ty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z resztą ja je jem prawie tak samo często, jak TY Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No ja kurcze... aż ciężki ejstem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pół litra wina, popcorn, pizza wegetariańska z wołowiną i extra oliwkami, Tyskie Książęce.

UFFFFFFFFFFFF Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.04.2007, 20:29:28

właśnie znalazłam coś słodkiego: Karmelki kakaowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.04.2007, 02:35:00

byłem na CPN-ie Orlen "zatankować" 2 dębowe mocne i przy okazji 2 hot dogi z sosem mexykańskim.

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
25.04.2007, 21:45:29

Dałem rade pomarańczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na dziś dość, bo już jestem przejedzony... nie wiem, ostatnio mam wilczy apetyt :/
26.04.2007, 16:00:38

kisiel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.04.2007, 16:27:44

zupe jarzynową ;]

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.04.2007, 16:28:02

tosty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
26.04.2007, 19:01:35

kawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.04.2007, 19:03:23

Hymmmmmmmmmmmmmmm... Kiełbaskę na gorąco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z keczapem i musztardą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.04.2007, 19:05:52

Zapiekanka na obiad Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i APAP Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Taki MIX Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

26.04.2007, 19:20:22

profesoq, No to przejdx na sam APAP Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Powinno być weselej po jakimś czasie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.04.2007, 20:16:09

hihiih uwierz ze juz jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

26.04.2007, 20:23:50

placka -z powidłem i masą serowa
26.04.2007, 20:41:35

Warka i na przekąskę winogronko :lmao:

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy