Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
co panowie sadza o Sandrze Lewandowskiej?
AutorWiadomość
Demonesssa

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 395
co panowie sadza o Sandrze Lewandowskiej?

^^" Ciekawa jestem, jak wyglada polityczna krytyka tej osoby Smile

Wypada dosyc kontrastowo z ta pania na przyklad:

albo z tą, ktora ostatnio o seksie ma najwiecej do powiedzenia Drwi

no faceci? Tongue wypowiadac sie. kobiety tez moga bo jestem ciekawa czy tylko ja potrafie zrozumiec, ze ta pani po prostu moze sie podobac.

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
15.06.2007 08:24:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Totti

*

Portfel: 276

Pani Sandra bardzo ładniutka..........co tylko robi z takim starym burakiem ? Miłość czy kariera .O pozostałych "slicznotkach " nie bede sie wypowiadał Animatedwink

15.06.2007 21:12:23
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

Totti,

Cytat:
Pani Sandra bardzo ładniutka..........

hmmm nom niewątpliwie najładniejsza posłanka...nie będe jej krytykował, bo przecież jest osobą pełnoletnią i może spędzać czas z kim chce i gdzie chce, a nam nic do tego...

a co do innych kobiet, to wydaje mi się, że pani Beger jest już spalona politycznie - wiecie, te taśmy i inne sprawy.

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
16.06.2007 12:53:29
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

bo za polityke w polsce czepiaja sie ludzie ktorzy powinni stac z plugiem do zdjecia na polu ze zbozem ...... albo niech mature wszyscy napisza O_o

16.06.2007 13:40:05
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Na pewno jest łądną kobietą Smile Co do jej walorów polityczno-intelektualnych - cieżko coś powiedzieć. Może jak zasiądzie w jakiejś komisji i będzie sie wzorowac na złotoustej pośłance Beger... to się okaże, co i jak Animatedwink

17.06.2007 08:20:50
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukascompl

*

Portfel: 149

Panna Lewandowska -dosyć ładna, ale to mało się liczy- takiej reklamy jaką sobie z Maksymiukiem urządzili w Egipcie pozując do zdjeć fotoreporterom nikt by wymyślił-nawet Lepper-hheheh- a tak na poważnie to słodka idiotka która zapewne na polityce nigdy sie nie znała i znać się nie bedzie, tak jak i cała elita Samoobrony i innych przygłupów sposd znaku Ludzi Porypanych Rażąco. Ale wyborcu wybrali ją do sejmu to chociaż niech cos tam robi, prócz epatowaniem skandalami i własnym pieknem. A propo Sobeckiej- ta Pani już niczym nie zaszokuje mnie- wielka znawczyni się znalazła.

17.06.2007 14:13:22
pablo

*

Portfel: 546

Falkhor napisał(a):
Może jak zasiądzie w jakiejś komisji

Pani poseł ukończyła Akademię Ekonomiczną im. Oskara Langego we Wrocławiu z tytułem magistraa także szkolenie w zakresie sztuki negocjacji w Krajowej Szkole Administracji Publicznej w Warszawie. Biegle włada j. angielskim i niemieckim. Zasiada w Komisji Ochrony Środowiska, Zasobów Naturalnych i Leśnictwa oraz w Komisji Rozwoju Przedsiębiorczości. W Sejmie jestem również Przewodniczącą Polsko-Amerykańskiej Grupy Bilateralnej oraz członkiem Parlamentarnej Grupy Polsko-Brytyjskiej. ięcej na stronielink

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
18.06.2007 08:18:49
lukascompl

*

pablo,

no i co z tego jak nic dobrego nie zrobiła--- ale że zna języki to duży plus, to rzadkie zjawisko w naszym sejmie

18.06.2007 08:51:23
Falkhor
Administrator
*

pablo, Heh, mnie chodizło o to, ze mogłaby zaistnieć w jakiejś komisji śledczej Animatedwink

18.06.2007 18:42:54
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
pablo

*

Portfel: 546

Cytat:
Heh, mnie chodizło o to, ze mogłaby zaistnieć w jakiejś komisji śledczej

no tak masz rację większość posłów zasiadająca w takich komisjach wybiła się w górę, ale podejrzewam że Endriu Lepper wiedziałby co w takim przypadku zrobić. Taka Beger - też było o niej głóśno, chyba za bardzo, a teraz cisza. :O

lukascompl napisał(a):
no i co z tego jak nic dobrego nie zrobiła

Tego nie wiem czy zrobiła coś dobrze czy źle bo szczerze mówiąc jak widzę obecnych polityków ich działanie i upieranie się przy swoim bez większego powodu to mi się chcę płakać. Prywatne wojenki, aresztowania na pokaz, mówienie głupot o tym co to się nie zrobiło. :eek: Szkoda na nich wszystkich czasu.

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
19.06.2007 07:44:22
Falkhor
Administrator
*

Tak patrząc na to co sama mówi - pracuje po cichu a dokłądniej - jak zwykły poseł. Siedzi w komisjach, na obradach, itp. Fakt, mówiłem o komisji śłedczej, bo mieliśy pre przykłądów, że takie polityczne big brothery wybijają lub pogrążają rodzimych polityków.

19.06.2007 08:12:03
lukascompl

*

Falkhor napisał(a):
Fakt, mówiłem o komisji śłedczej, bo mieliśy pre przykłądów, że takie polityczne big brothery wybijają lub pogrążają rodzimych polityków.

Tak nawet najwiekszych imbeculi i nieudaczników- a ktos jeszcze pamięta z was o takiej pani co się nazywa Błochowiak- która to zastanawiała się nad układem przestrzennym budynków, nad skarpetkami w różnych kolorach i innych bzdetach równie tyle wartych co jej praca w tej komisji sledczej

19.06.2007 19:07:05
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: