Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (6): « Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Co nam się najbardziej podoba u mężczyzn :D
Autor Wiadomość
magdaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 514
Co nam się najbardziej podoba u mężczyzn :D

W topicu tym nie chodzi mi o cechy charakteru oczywiście, bo o tym rozmawiałyśmy gdzie indziej. Interesuje mnie to na co zwracacie uwagę kiedy widzicie po raz pierwszy mężczyznę, czy co podoba Wam sie u Waszych partnerów? Np. jakie uczesanie lubicie u chłopaków, jaki styl ubierania ...
Ja np.gdy widzę faceta po raz pierwszy, to zwracam uwagę na jego figurę ( czytaj na pupę ) oraz nogi. Poza tym dłonie sa ważne, bo mogą nam dużo powiedziec o chłopaku, no i oczywiście na zapach. Nie ma jak zapach męskich perfum, jednak nie tak ostry, ze przy nim mdleję. Jeśli chodzi o styl ubierania to lubię facetów ubranych na sportowo, na luzie, który ma swój styl ubierania i potrafi się ubrać stosownie do okoliczności. Jestem, ciekawa Waszych wypowiedzi, moje Forumowiczki Smile

18.09.2006 18:15:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
okimaxim

*

Reputacja: 1
nfm: 2,320

hehe ja nie mam jakiegoś ulubionego schematu wyglądu faceta Tongue mój typ jeśli chodzi o urode to niebieskooki blondyn Tongue ale nie miałam szczęścia jeszcze z takowym być Tongue

18.09.2006 18:38:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,400

Pierwsze wrażenie - ubiór, którym musi mnie na pierwszy rzut oka niesamowicie ująć Biggrin, co więcej, uśmiech, powinien być szczery i śliczny, oczy - muszą mieć w sobie to "coś", następnie sposób zachowania się, wypowiadania ..... aaaaa byłabym zapomniała ---- buty --- zadbane świadczą a zadbanym facecie Biggrin

magdaaa napisał(a):
oczywiście na zapach. Nie ma jak zapach męskich perfum,

ojj tak tak Biggrin nie ma to jak zapach Hugo Boss mmmmm Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
18.09.2006 19:58:11
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
nfm: 1,745

No oczywiscie drogie Panie Animatedwink jak wiemy jestesmy okropne jezeli chodzi o nasze wymagania Animatedwink hehe zartuje Animatedwink
W kazdym razie jestesmy wzrokowcami i zwracamy uwage u faceta na szczegoliki o ktorych Panom sie nie snilo Biggrin
Z tego powodu gdy widze jakiegos mezczyzne ktory np kolo mnie przechodzi, lub przykuje moja uwage to patrze na ubior i na calosc Biggrin
Szczegolnie twarz, oczy - czy sa "madre" Animatedwink czy rozbiegane jak swiatelka. No i na to czy facet mnie slucha gdy juz zdarzy mi sie z takowym obiektem porozmawiac Smile Zwracam uwage czy kreci sie wkolo i przytupuje z nogi na noge Tongue czy stoi prosto i mesko patrzy mi w oczy. No wlasnie meskosc wtedy najbardziej wychodzi.
Zwracam uwage na fajny modny ubior, uczesanie, sposob bycia, dlonie, pupe, nogi, cala sylwetke. A to wszystko my kobity potrafimy zauwazyc w pierwszych sekundach Biggrin i pomyslec "ale fajny gosc" Animatedwink albo cos podobnego Animatedwink
Tez lubie facetow ubranych na sportowo, wole zdecydowanie luzny styl niz kanciaste spodnie i koszule z kolniezykiem Animatedwink no ale kazdy przeciez ma swoj gust. Od czasu do czasu troche elegancji i szykownosci tez nie zaszkodzi Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
18.09.2006 20:39:45
terelka
Moderator
*

nfm: 3,475

Zgadzam sie z przedmówczynią moją Biggrin Kobiety zwracają uwage na wszystko u mężczyzn.Ważne jest pierwsze wrażenie, pierwsze spotkanie, pierwsza rozmowa... Juz wtedy może sie okazać czy coś zaiskrzyło itp.

Ja uwielbiam facetów w garniturach Smile Po prostu bardzo mi się podobają eleganccy faceci, pod krawatem Biggrin ale nie tak na codzien, tylko tak okazyjnie.
Na codzien preferuje styl sportowy u panow Smile Spodenki, koszulka Biggrin tylko nie białe skarpetki do sandałów Tongue

[ Dodano: 2006-09-18, 21:58 ]
aha zapach u panów tez jest bardzo ważny Biggrin Odpowiednio dobrane perfumy potrafią zdziałać cuda Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

18.09.2006 20:56:31
iwcia
Moderator
*

Hehehe biale skarpetki do sandalow Tongue to dopiero cus Tongue
Terelciu nie wspomnialas o pupie Drwi ale wybacze ci bo wiem ze sie wstydzisz o tym mowic Tongue
Zapach hmmm zapach meski jest super, uwielbiam jak facet pachnie tak ladnie, zmyslowo tak.. MESKO. No ale zeby ta meskosc poczuc trzeba umiec dobrac sobie taki zapaszek Biggrin bo w sklepach teraz pelno smierdzacych perfum Tongue ktore zamiast dzialac zmyslowo to ostudzaja wszelkie zmysly i zapal Tongue

Co do garnituru, to chcialam zaznaczyc ze nie wszyskim pasuja. Mam kolege ktory jak zaklada garniturek to dostaje bialej goraczki Tongue hehe i nie moze doczekac sie chwili zeby go zdjac Biggrin

Zapraszamy
18.09.2006 21:04:21
terelka
Moderator
*

iwcia napisał(a):
Terelciu nie wspomnialas o pupie Drwi ale wybacze ci bo wiem ze sie wstydzisz o tym mowic

Masz racje iwciu wstydzem sie Tongue hehe ale zeby ukryc to specjalnie napisałam, że zgadzam sie z przedmówczynia Biggrin czyli ze zgadzam sie we wszystkich poruszanych przez Ciebie kwestiach Biggrin hehe

[ Dodano: 2006-09-18, 22:13 ]

iwcia napisał(a):
Hehehe biale skarpetki do sandalow Tongue to dopiero cus Tongue

Czasami można spotkać takie okazy Biggrin

18.09.2006 21:08:07
magdaaa

*

nfm: 514

Gorzej wyglądają białe skarpetki, czarne buty i czarne przykrótkie spodnie Smile
Zapomniałam dodać, że ja oczywiście u facetów zwracam uwagę na wzrost, bo podobaja mi się wysocy faceci. No i wysportowani też Biggrin

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
19.09.2006 14:30:49
okimaxim

*

a mi sie podoba facet w trampkach z każdą skarpetką inną w przykrótkich obcisłych spodniach w czerwono-czarne paski, z długimi włsami (po pachi Tongue )w okularach i kolczykiem. KOniecznie w wardze Tongue i z łańcuchami. Tylko kto mi w to uwierzy Tongue

22.09.2006 17:26:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

okimaxim każdy ma swój gust Biggrin

22.09.2006 17:33:51
okimaxim

*

no tak Biggrin ale ja już widze jak sobie z takim przyjde do domu i powiem : "mamo tato to mój chłopak" hehehe
to byłby mój ostatni raz gdy jestem w domu Biggrin

22.09.2006 17:38:18
SunShine

*

nfm: 1,317

na mój gust powinien być wyższy .. i najwazniejsze oczka... muszą być duże i z taka głebią.... tajemniczoscią... oczka z których bije blask Smile ładny usmiech... nigdy jakiś napakowany kolo w obicsłej koszulce a fe brzydze sie takimi :/ nie lubie długich włosów u faceta, musi dbac o siebie i stylowo sie ubierać.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
27.09.2006 21:50:38
okimaxim

*

w facetach podoba mi sie jak nie są macho (a fee Tongue ) i mają poczucie humoru. Aczkolwiek z wyczuciem Tongue

29.09.2006 19:16:34
iwcia
Moderator
*

Podoba mi sie usmiech, poczucie humoru, i umiejetnosc zachowania sie w pewnych sytuacjach... facet powinien byc obronca kobiety, swojej i nie tylko, wiec podoba mi sie gdy facet umie kobiete obronic zwlaszcza slownie.

Zapraszamy
02.10.2006 16:31:07
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,400

Ostatnio zdałam sobie sprawę, że to, co najbardziej przykuwa moją uwage u faceta, to .... ciepłe spojrzenie, miły głos, pogoda ducha, poczucie humoru, optymizm i takie światełko Biggrin
A światełko to jest czymś najbardziej fantastycznym w świecie, nie da się tego opisać, i nie wszysyc są w stanie to dostrzec, ale to coś niezwykłego Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
08.12.2006 15:00:21
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *