Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co nam się najbardziej podoba u mężczyzn :D
18.05.2007, 17:42:06

Uwielbiam śliczne oczka u chłopaka , zniewalający zapach iiii jesczze to, że jak idzie to tak słodziutko kręci tyłeczkiem ;D Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ;D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.05.2007, 10:53:03

mm dokladnie . Przejzyste niebieskie wejzenie , zapach owoców do tego pachnace włosy i boskki tyłek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
19.05.2007, 15:34:30

Padlinka napisał(a):Przejzyste niebieskie wejzenie , zapach owoców do tego pachnace włosy i boskki tyłek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ha ha ha :lol-sweat: - oczka nie muszą być w moim mniemaniu czorne, ale spojrzenie musi być tajemnicze, głębokie, serdeczne i przenikające na wskroś :puppyeyes: :puppyeyes: :puppyeyes:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
20.05.2007, 13:37:02

hehe ;] ponoc z oczu mozna wyczytac wszytso i okreslixc osobowosc , ale słodki tyłeczek nie zaszkodzi :lmao:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
20.05.2007, 20:20:59

Zgadzam sie z tym tyłeczkiem w 100% ;D Aż miło popatrzeć jak sie fajnie prezentuje u niektórych chłopców Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.05.2007, 21:16:58

hmmm ale tyłeczek to tylko bardzo przyjemny dodatek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a oczka to po prostu ósmy cud świata...dla mnie facet musi mniec to cos w spojrzeniu bo jak nie to tyle...to już nie jest to....ale po za tym najważniejsza jest osobowośc i jak ja to nazywam ten haczyk bo bez tego to już nic nie można zrobicPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jeszcze jak umie mnie rozbawic do łez to tyle...ja już wymiekam :sweet:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 01:40:50

rudzia napisał(a):a oczka to po prostu ósmy cud świata...
Oczy u faceta to furtka do jego wnętrza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

rudzia napisał(a):najważniejsza jest osobowośc i jak ja to nazywam ten haczyk bo bez tego to już nic nie można zrobicPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jeszcze jak umie mnie rozbawic do łez to tyle...ja już wymiekam :sweet:
Najważniejsze, by dobrze się z facetem czuć, świetnie się z nim bawić i ......... nie mieć go nigdy dość :kiss: :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.06.2007, 11:23:29

ziomalka napisał(a):Oczy u faceta to furtka do jego wnętrza

jest taki jeden o zabójszym spojrzeniu...a najgorsze jest to że perfidnie to wykorzystuje i ma świadomośc tego co jego oczy mogą zrobic z panienką...i to jest podłe :cry: :cry: Wogole faceci którzy są świadomi swtego wewnetrznego uroku są okropni jeżeli to ewidentnie wykorzystuja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 19:49:12

Cytat:Oczy u faceta to furtka do jego wnętrza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ojj prawda to prawda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.06.2007, 21:04:48

rudzia napisał(a):Wogole faceci którzy są świadomi swtego wewnetrznego uroku są okropni jeżeli to ewidentnie wykorzystuja
Taaaaa zgadza się, na Sybir ich wywiezc za to, bo to jest okropne, tak czarować cudownym usmiechem a potem bezczelnie porzucac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.06.2007, 21:09:26

Cytat:Wogole faceci którzy są świadomi swtego wewnetrznego uroku są okropni jeżeli to ewidentnie wykorzystuja

Takie typy to porażka całkowita... najpierw dziewczynie głowe zawracają a potem papa

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

02.06.2007, 00:06:14

terelka napisał(a):Takie typy to porażka całkowita... najpierw dziewczynie głowe zawracają a potem papa

ale takjie typy da sie przezyc tylko szkoda cih nastepnej ofiary...chyba że się zakochaja...mój były się zakochał bo to o nim mowa z tymi oczkami i tak go ładnie laska wystawiła że aż miło mi było popatrzec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji taki mały rewanż z tym że zamias ton ją to ona jego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

życie jednak jest sprawiedliwe

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
21.06.2007, 18:56:27

W ogóle faceci, którzy są świadomi tego, że są przystojni i że podobają się kobietom bardzo często to wykorzystują, choćby przy załatwianiu czegokolwiek w urzędach itp. a takie panie się nabierają na to. Poza tym wiedzą, że są w stanie poderwać każdą dziewczynę i bardzo szybko potrafią sobie znaleźć nową, wkurzające to jest! I to mi się nie podoba u facetów.
Podoba mi się jak facet jest otwarty, łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi i można z nim porozmawiać na każdy tematPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
22.06.2007, 20:00:36

magdaaa napisał(a):W ogóle faceci, którzy są świadomi tego, że są przystojni i że podobają się kobietom bardzo często to wykorzystują, choćby przy załatwianiu czegokolwiek w urzędach itp. a takie panie się nabierają na to. Poza tym wiedzą, że są w stanie poderwać każdą dziewczynę i bardzo szybko potrafią sobie znaleźć nową, wkurzające to jest! I to mi się nie podoba u facetów.

Zgadzam się. tez tego nieznosze a najgorsze jest to, że niektóry panowie tak perfidnie to wykorzystują jak by wiedzieli która laska to pierwsza naiwna a która nie :/ ehh czasmem mi sie wydaje, że baby są takie głupie (mówie o sobie ;D ) ale coż tak to już w życiu bywa

Ajeżeli juz gadka o cechach wewnetrzynych to też ja bym chciała najchętniaj jakiś ideał :sweet: :lol-sweat: ale chyba już wymarły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji cóż, dla mnie ważne jest, żeby facet miał coś pod sufitem żebym miała z nim o czym porozmawiac i żeby to nie było bynajmniej o samochodach. A po za tym lubie wybc wynoszona na piedestał i wogóle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: no wiecie o co chodziPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.06.2007, 20:07:08

ja lubie gdy facet daje mi poczucie bezpieczenstwa i stałości, chce czuć że będzie zawsze przy mnie gdy będe tego potrzebowała, lubie stałe związki a nie chwilowe miłostki.

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy