Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] Ostatnia »
Co dla was jest bardziej do zniesienia
AutorWiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 6
Portfel: 0

Falkhor napisał(a):
Bake, To to jest dla Ciebie nie do zniesienia? Bo dla mnie nadal remont Biggrin :nerd: Bo tam sami faceci... kapiszta? Cool

co masz i czemu sie nie podzieliłes?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
06.10.2007 09:06:57
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Bake, Nie podzielę się Cool Ale powiem, że był taki teledysk Benassiego... Satisfaction Tongue I tam ekipa budowlano remontowa byłą na prawdę profesjonalna, nie to co tutaj Tongue Cool Cool Cool

06.10.2007 09:22:53
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
był taki teledysk Benassiego... Satisfaction

Mój hymn :sweet: :sweet: :letssin:

Dla mnie najbardziej nie do zniesienia jest to, ze nie mam już więcej kasy na jedzenie, wszystko wydałam na xiążki i xerówki, horror. Kto mnie nakarmi? :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
06.10.2007 13:00:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Dla mnie - niestety nadal remont... Goście są jacyś nieposkładani i wogóle mają humory, jak to ekipa z czasów PRL chyba :/ Niestety, nawet ja sobei dziś pysk trochę otworzyłem, bo już pewnych rzeczy SŁYSZEĆ przez drzwi i ściany nie mogłem... To zaczyna być na prawdę uciążliwe. Co nas nie zabije, to nas... wzmocni, ale czasem i nieźle wnerwi.

Wolę już kłądzenie ocieplenia i wiercenie. Mniej inwazyjne, mimo wszystko Animatedwink

19.10.2007 08:30:38
okimaxim

*

Reputacja: 1

Falkhor, ja jednak prędzej zniose wszelkiego rodzaju remonty niż humory mojej mamy Animatedwink Tongue

23.10.2007 01:02:54
Falkhor
Administrator
*

Wracając DO tematu...

Bake

Cytat:
2 dziewczyny lesbijki?
2 facetów gejów?

Hmmmm... Autorowi topica chodziło od razu o scenkę, w której i jedna i druga para się całuje. Tylko czy tylko i wyłącznie o to? Trzeba by się zastanowić... sądze, że dwóch gejów przytulonych na ławce i dwie lesbijki przytulone na ławce - nie odrzucałoby mnie to... ALE dwie slinotokowo oblizujące się lesbijki i dwóch gejów - oba przypadki średnio mi się widzą ;/

23.10.2007 11:38:44
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
dwóch gejów przytulonych na ławce i dwie lesbijki przytulone na ławce - nie odrzucałoby mnie to... ALE dwie slinotokowo oblizujące się lesbijki i dwóch gejów - oba przypadki średnio mi się widzą

To prawda, na slinotoki i mizdzących się homosexualistów (ale i tych hetero) jest imtymne miejsce - jakieś tam dowolnie wybrane, jakoś nie widzę jakbym miała wyrazac oscentacyjnie swe uczucie in public. :/

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.11.2007 16:31:27
kinga69

*

Reputacja: 0

Dzis jest Międzynarodowy Dzień Tolerancji- i mam taką małą sugestię - nie zadawajcie sobie trudu w szukanie w czymś czegoś co wam się bardziej podoba czy niepodoba- jesli macie jakies opory to polecam wizytę u psychologa- tam dowiecie się że szacunek nalezy się każdemu- nawet lesbijce czy gejowi

16.11.2007 23:00:33
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

kinga69,

Cytat:
szacunek nalezy się każdemu- nawet lesbijce czy gejowi

szacunek dla człowieka owszem...ale nikt mi nie przykazał, że muszę przyklaskiwać temu, że facet z facetem czy baba z babą :!: - nie akceptuje, nie akceptowałem i nie zaakceptuje :!: ... szanuje człowieka, ale postępowanie całkowicie i kategorycznie NIE.

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
17.11.2007 09:46:23
Padlinka

*

Reputacja: 1

dfla mnie moga oni sobie zyc , maja takie samo do szczescia jak ja , ale 1 . nigdy w zyciu nie bede przychylna temu aby takie pary mialy mozliwosc adopcji dzieci. one sa male by cokolwiek zrozumiec , potem moga byc przez to skrzywdzone

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
17.11.2007 10:21:59
Bake

*

zgadzam sie z Padlinka, to obrzydliwe by było ...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
18.11.2007 14:55:26
Kiwi

*

levi napisał(a):
ale nikt mi nie przykazał, że muszę przyklaskiwać temu, że facet z facetem czy baba z babą - nie akceptuje, nie akceptowałem i nie zaakceptuje

Nikt Ci nie każe przyklaskiwać. Jednak wydaje mi się, że powinieneś to zaakceptować. Wg mnie to są normalni ludzie tylko troszeczkę inny niż większość.

Ludzie od zawsze bali się tego co INNE. Jeszcze do obecnych czasów w niektórych krajach nie toleruje się osób niepełnosprawnych, czasem nawet pozostawiają takich ludzi na pewna śmierć. Ale nie będę tego dalej rozwijać bo to nie ma sensu.

Niektórzy róznią się od innych wyglądem, inteligencją, wiarą, tradycjami, poglądami na życie, zachowaniem, preferencjami seksualnymi itd itp.
Chodzi mi o to, że każdy ma prawo do swojej inności i nikt nie powinien go krytykować czy w gorszym przypadku utrudniać życia. A każdy niech robi co tylko chce, żeby tylko nie krzywdził innych i siebie.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
18.11.2007 15:39:20
mnemonick

*

Kiwi napisał(a):
Jednak wydaje mi się, że powinieneś to zaakceptować. Wg mnie to są normalni ludzie tylko troszeczkę inny niż większość.

Zdecyduj sie albo są normalni albo inni nie mogą byś normalnie inni.
A jak by nie było to są inni ludzie ja ich nie potępiam dopuki sie z tym nie obnoszą.
To jest choroba i to sie leczy a jak sie nie da wyleczyć to sie o tym zapomina i nie podaje zabardzo do wiadomości ja np nie widziałem żeby ktoś biegał i sie przechwalał że jest chory no chyba że jakiś umysłowo ale to inna bajka. Jak przyzwolimy na homo to zaczną sie odzywać ci od zierząd i tak dalej
Przecież nie powiesz że pedofile to normalni ludzie tylko troche inni i że ich zaakceptujesz po tym jak któryś niedaj Bóg przypadkiem twoje dziecko by skrzywdził a dla mnie chomo to jest poważny odchył od polskiej normy a wszędzie sie dąży do normy.
Czemu inne zwierzęta nie są chomo tylko czują pociąg do płci przeciwnej ( no poza obojniakami)

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
07.12.2007 15:33:17
Falkhor
Administrator
*

mnemonick, Ech

Cytat:
Czemu inne zwierzęta nie są chomo tylko czują pociąg do płci przeciwnej ( no poza obojniakami)

U ludzi tak i u zwierząt ok. 2% populacji jest genetycznie obciążone bardoz dużym prawdopodobieństwem tego, że będzie homo. A co do obojnaków - to one chyba wogóle nie mają popędu tylko ścisły cykl Tongue

Z czasem człowiek uczy się znosic różne rzeczy - zwłaszcza takie, które nie są dla neigo bezpośrednio ważne lub które go po prostu nie dotyczą.

08.12.2007 00:05:28
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

baza gry Wizażystka GRY bilety na euro 2008