Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (5): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 Następna > Ostatnia »
Co dla was jest bardziej do zniesienia
Autor Wiadomość
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 1,571

siss, to jeszcze zależy o czym mówisz.

Cytat:
Nie widzę różnicy, jeśli chodzi o okazywanie sobie uczuć w miejscach publicznych. To się wydaje po prostu... nie na miejscu.

Przecież uczucia można sobie okazywać na wiele sposobów. Buziak w policzek czy nawet cmoknięcie i trzymanie się za rękę chyba nie razi nikogo w oczy tak, jak namiętne całowanie się na przystanku pełnym ludzi i to tak jakby byli sami na świecie? :O

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
26.08.2007 09:37:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,044

No romantyczne, ze dwoje ludzi świata poza sobą nie widzi, itp. Ale to juz kwestia wychowania - na takie scenki na przystanku - to wg mnie nie tyle romantyczność, co po prostu zwykła obleśność. W takich miejscach lepiej dać sobei nawet mocniejszego całusa, pocałować się namiętnie, ale dośc dyskretnie Tongue a nie ochlapywac wszystkich wkoło...

26.08.2007 10:41:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 1,571

Są tacy ludzie, którzy stoją na przystanku i zachowują się jakby byli w łóżku. Bleee... tym bardziej bleee, że każą patrzeć na to innym... Shy

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
26.08.2007 10:45:45
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 7
nfm: 2,896

no ale nie otym jest topic Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
26.08.2007 16:15:37
Falkhor
Administrator
*

Bake, Chyba o tym - jak na dłoni widać, co nas wpienia Tongue

Wkurza mnie wyrzucanie śmieci, gdy kosz jest kilka metrów obok
Wkurza mnie parkowanie samochodu na miejscu dla rowerów Tongue
Wkurza mnei parkowanie auta na 5/4 - w sensie tak, że zajmuje się więcej niż jedno pole parkingowe...
Wkurza mnie to, że wielu kierowców gazuje auto widząc pasy, byleby przejechać przed przechodniem.
Wkurza mnie nadmiar plastikowych toreb - danwije miało się mocarną siatę z włókna węglowego Tongue i służyła długie lata na zakupy Tongue

Ech. Lepiej mi Tongue

26.08.2007 21:56:14
rudzia

*

Reputacja: 5
nfm: 2,440

Jeżeli chodzi o okazywanie sobie uczuć w miejscu publicznym. Według mnie to jest ok dopóki nie jest to odrażające i nie przekracza norm dobrego wychowania. Cmok w policzek ok, rączka objecie czemu nie, ale całowanie sie w jakiś obcesyjny sposób mnie przeraża i odrzuca od wszytskiego:/ To wcale nie jest przyjemne do oglądania. Swoje uczucia zostawia sie dla siebie i drugiej połowki Animatedwink A przynajmniej te ciekasze rzeczy Shy

Mnie nie wkurza nic,no po za zachowaniem pewnych ludzi w miejscach publicznych Tongue Staram sie byc tolerancyjna Animatedwink Ato co Falk napisał też jest czasem irytuające, ale staram sie nie zwracać na to uwagi :lol-sweat:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.09.2007 21:19:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

ostatnio wkurza mnie nieziemsko nonszalancja kasjerek w sklepach. Jestem pełen uznania dla tego rodzaju pracy, nie jest ona lekka, ale jak widze, jak niektóre kobiety obnoszą się ze swoimi funkcjami i te spojrzenia, jak którys klient się pyta, czy nie można otworzyc nowej kasy... ech...

02.09.2007 11:01:20
Bard

*

nfm: 90

zgadzam się z rudzią!!! to jest co najmniej niesmaczne...

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
20.09.2007 16:53:57
Bake

*

przeczytajcie ten artykuł i co najważniejsze komentarze pod nim ...

Cytat:
http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=556

echhhh to męczące ciągle mieć rację.....

Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
24.09.2007 08:34:29
rudzia

*

Reputacja: 5
nfm: 2,440

Bake napisał(a):
echhhh to męczące ciągle mieć rację.....

Pochlebiasz sobie Tongue Jasne, że są taie kobiety i tacy ludzie, ale chodzi o okazywanie uczuć na luci. Przecież to jest straszne, perwersyjne :/

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.09.2007 14:35:29
Bake

*

rudzia napisał(a):
Przecież to jest straszne, perwersyjne

rudzia nie przesadzaj Smile Biggrin

28.09.2007 14:47:08
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,409

rudzia napisał(a):
Przecież to jest straszne, perwersyjne :/

Rudzia wcale nie przesadza a ja dodam do tego ohydę, obrzydliwstwo i wszelaki niesmak związany z widokiem dwóch facetów czy też dwóch dziewczyn very together - to nie jest zgodne z moim od dziecka wytłuczonym pogladem, ze KOBIETA + MEZCZYZNA = PARA
I finito Tongue

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
29.09.2007 14:03:53
Falkhor
Administrator
*

Ciągły remont... już mnie powoli trafia. I to nei dlatego, ze kują ściany, i to nei latego, ze mój rower ciągle jest owalony jakimś pyłem i zaprawą, i to nawet nie tym, że blokują mi cdrzwi wyjściowe z domu... Tylko tym, że strasznie mi się to wszystko nosi do pokoju =]

29.09.2007 15:52:22
Bake

*

Falkhor napisał(a):
Ciągły remont... już mnie powoli trafia. I to nei dlatego, ze kują ściany, i to nei latego, ze mój rower ciągle jest owalony jakimś pyłem i zaprawą, i to nawet nie tym, że blokują mi cdrzwi wyjściowe z domu... Tylko tym, że strasznie mi się to wszystko nosi do pokoju =]

Falk co to wnosi do tematu jak się do niego w ogóle odnosi ?????.... Biggrin dobre

zielony czajnik w skryto szaro niebieskie ciapki

06.10.2007 07:43:39
Falkhor
Administrator
*

Bake, To to jest dla Ciebie nie do zniesienia? Bo dla mnie nadal remont Biggrin :nerd: Bo tam sami faceci... kapiszta? Cool

06.10.2007 08:05:16
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *