Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (5): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 5 Następna > Ostatnia »
Co dla was jest bardziej do zniesienia
Autor Wiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 7
nfm: 2,889

ziomalka napisał(a):
Facet plus Kobieta

no, przynajmniej w dobrej kolejności!

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
22.08.2007 12:43:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,401

Bake napisał(a):
no, przynajmniej w dobrej kolejności!

Męska szowinisatyczna świnia Tongue Tongue Tongue

PS w takiej a nie innej kolejnosci tylko po to, by Ci przyjemność sprawić Bake Animatedwink
No i żebyś już dał spokój z tym, że jakiż to cudowny widok - dwie lesbijki ..... :wht:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.08.2007 12:51:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

ziomalka napisał(a):
jakiż to cudowny widok - dwie lesbijki

w końcu przyznałas mi racje!

jestem jak świadkowie Jechowy Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.08.2007 07:07:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Bake napisał(a):
w końcu przyznałas mi racje!

To było z ironią Bake :sweet: :wht:

Dwie lesbijki jak i dwóch gejów - przyjemności z widoku ich ni ma, bo takież połączenie całości się nie ima Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
23.08.2007 11:40:52
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
nfm: 1,571

Człowiek w ogóle lubi patrzeć, zerkać, podpatrywać innych i wręcz gapić się. Niektórych ludzi to podnieca. Zarówno tych, którzy patrzą jak i tych, którzy są obserwowani.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
23.08.2007 12:03:58
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
nfm: 1,251

ziomalka napisała:

Cytat:
Dwie lesbijki jak i dwóch gejów - przyjemności z widoku ich ni ma, bo takież połączenie całości się nie ima

racja ziom, aż Tupaciem zaleciało Tongue

A co powiecie gdy takowa para <bądź jakakolwiek inna> w miejscu bardzo publicznym Tongue <przy wzmożonym ruchu pieszych> nie hamuje sie przed pokazywaniem swojej.... więzi czasem w taki sposób ze oczy same patrą natychmiast w drugą stronę?? Mam na myśli sklepy, restauracje i inne kluby, a nawet na mieście w niedziele... :O

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
23.08.2007 13:57:56
Bake

*

w miejscach publicznych to tylko lesbijki ...

23.08.2007 16:07:37
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
nfm: 3,664

dokladnie Bake
jakbym zobaczyl rowerki okazujace sobie uczucia to bym sie nie powstrzymal od powiedzenia im czegos ^^ az by sie skryli Biggrin

23.08.2007 18:31:40
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,957

Nie lubię jak mi się ktoś narzuca - w różnych formach. Czy to dźwiękowych, czynnych, biernych, ogólnie - gdy ktoś usiłuje zajmować moją uwagę ALBO po prostu lekceważy moje prawo do ... hmmm... spokoju Smile

23.08.2007 19:39:25
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Bake napisał(a):
w miejscach publicznych to tylko lesbijki ...

Zabrzmiało to w taki sposób, że śmiem miec pewne podejrzenia co do tego, iż jestem zdegradowany moralnie albo rzeczywiście taki widok jest dla Ciebie frajdą, tez mi coś, toleruje odmieńców sexualnych, ale może zabrzmi to trochę oschle - ale niech okazują sobie czułość w miejscach, gdzie nie sięga wzrok zwykłewgo człeka - jak Falk zauważył - dla spokoju ludzi, dla własnego dobra no i ja rozumiem, że to jets okazywanie sobie uczuć, ale juz nawet niektórzy hetero przeginają z obściskiwaniem się in public, więc hmmm czas to zmienić! ^^" ^_^

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
24.08.2007 14:38:21
Falkhor
Administrator
*

mnie tam jakoś nie kręci to, że w miejscu publicznym ktoś się obściskuje albo całuje tak, że normalnie ślina opryskuje ludzi w promieniu 20 metrów... Sam też nie mam takich potrzeb, aby objawiać swoje emocje i uczucia w publiczny sposób. Co innego na łąweczce w parku, hmmm... na plaży, ale to też meijsca nie do wszystkiego - bo są PUBLICZNE i dlaczego mam się komuś narzucać?

25.08.2007 08:31:49
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Co innego na łąweczce w parku, hmmm... na plaży, ale to też meijsca nie do wszystkiego - bo są PUBLICZNE i dlaczego mam się komuś narzucać?

Ja sama nawet czułabym się nieco niezręcznie okazując swoje emocje tak hmmm przy wszystkich - w taaak kruchych sprawach jak czułość cenię intymność, zacisze i spokój, a nie np. złośliwe uwagi moherowych beretów - po prostu :lol-sweat:
Pomyślcie sobie, co zrobiłyby mohery widząc lesbijki lubn gejów - pogrom na miejscu. Zresztą zwykły człowiek sądzę, że zachowałby się podobnie - albo krzywym spojrzeniem albo dąsem pod nosem albo też bezczelnym komentarzem.

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
25.08.2007 10:22:47
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Z tym moherowym pogromem to wiesz - jest jeszcze zadyszka prawda? Drwi Ale to nei o to chodzi. Podobnie jak Ty - cenię intymnośc MOJĄ i nie lubię, gdy szargają nią spojrzenia ludzi, których wogóle nie znam... nawet wśród znajomych jakoś nie zamykam się w grupie dwóch osób i nie zachowuję tak, że: są ludzie, co się bawią, i jestem ja z moją połową. na imrpezkach w końcu bawimy się wszyscy.

25.08.2007 11:08:26
Gothka =)
Moderator
*

nfm: 1,571

Cytat:
Ja sama nawet czułabym się nieco niezręcznie okazując swoje emocje tak hmmm przy wszystkich - w taaak kruchych sprawach jak czułość cenię intymność, zacisze i spokój,

Podchodzę do tego trochę podobnie. Zależy jeszcze jaki kaliber tych czułości, ale jeśli jestem w towarzystwie znanych mi ludzi, o których wiem, że są oni samotni, to jednak wolałabym zejść im z oczu lub powstrzymać się na jakiś czas, bo wiem, że kiedy ktoś jest sam i widzi np. całujące się pary jest mu przykro. Poza tym:

Cytat:
nawet wśród znajomych jakoś nie zamykam się w grupie dwóch osób i nie zachowuję tak, że: są ludzie, co się bawią, i jestem ja z moją połową. na imrpezkach w końcu bawimy się wszyscy.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
26.08.2007 09:15:48
siss

*

nfm: 491

Nie ważne, czy homo czy hetero... Nie widzę różnicy, jeśli chodzi o okazywanie sobie uczuć w miejscach publicznych. To się wydaje po prostu... nie na miejscu. Jak widzę takie osoby, to zawsze jakoś do głowy mi przychodzi pytanie, czy są aż tak niezaspokojeni, czy nie potrafią się powstrzymać. Wiem, młodość, zakochanie itp., ale ale. Na imprezce-ok, na przystanku-nie bardzo.

26.08.2007 09:32:17
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *