Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (8):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Co czytasz najczęściej?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
Co czytasz najczęściej?

Temacik ten powstał po to, by chwalić się tym, że się czyta. i tak sobie pomyślałem, że trzeba by zrobić taką sondę, co włąściwie czytam najchętniej i co najchętniej czyta nasze miasto i okolica Smile

Ankietka ma 4 opcje zaznaczenia. Bo i opcji trochę jest.

Ciekaw jestem, co się z tego wyłoni Smile Przemyślenia i dyskusje jak najbardziej wskazane Smile

26.06.2006 08:02:07
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Reputacja: 0
Portfel: 1,026

Ja czytam czasopisma poswiecone branzy IT Smile tj. m.in. Komputer Świat Expert i Chip Smile Choc teraz szkoda mi na nie kasy z Googla mam to samo za mniejszy nakład kasy i takie czasopisma jak Nowiny czy Wyborcza Smile Zeby wiedziec co sie w swiecie dzieje ale tylko w wersji onnline szkoda mi kaskiSmile. Ksiazki: Techniczne rowniez zwiazane z tematyka komputerowa jak i fantasty Smile

26.06.2006 12:13:54
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Hmm co do czasopism to rzadko ale czasami czytam Claudie, Olivie itp typowo babskie gazety Smile a tak to czytam newsy zwiazane z muzyka, pozatym od czasu do czasa jakas ksiazke. Nic specjalnego Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
26.06.2006 13:06:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Hmmmm...

profesoq

Cytat:
Zeby wiedziec co sie w swiecie dzieje ale tylko w wersji onnline szkoda mi kaskiSmile.

No więc właśnie. Kiedyś się nad tym zastanawiałem - otóż zdecydowanie wolę media "papaierowe", mimo, że najczęściej czytam media elektroniczne Biggrin Ciekawe, prawda? Animatedwink Od początku moich świadomych lat i do końca mych plugawych dni będę twierdził, że książka to rzecz magiczna sama w sobie. nawet, jesli miałoby to być wymyślone w czasach podstawówki - książka jest wierna, książka zawsze na Ciebie poczeka...

Iwcia

Cytat:
czasami czytam Claudie, Olivie itp typowo babskie gazety

Hehe Smile W domu moja mama i siostra też czytają "typowo babskie gazety" - a jako że ja zazwyczaj swoich lekturek mam mało, to z czystej nudy sięgam po te babskie. No i faktycznie czasem coś tam jest ciekawego napisane. np. działy 'Podróże' i 'Kuchnia' Biggrin Biggrin Biggrin A jak przeglądam Cosmo, to... mam wrażenie, że to piszą ci sami redaktorzy, co Men's Health Biggrin Chociaż... nie. MH jest lepszy Biggrin

26.06.2006 14:15:20
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

hmm ja gazety codzienne - lubie wiedzieć co się w świecie dzieje, no i musze --> politologia. No i czasami jakas gazeta sportowa mi wpadnie w ręce Animatedwink Na ksiązki nie mam zbytnio czasu, jak już coś czytalam w ciągu roku to było to: "Polska i Polacy po 2 wojnie śwaitowej" hehe - nie zebym byla pasjonatką, ale do szkoly mi to potrzebne bylo... ale teraz na wakacjach zero nauki, zero ksiązek, jedynie jakies obyczajowe, albo autobiografie. Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.06.2006 15:19:54
Falkhor
Administrator
*

Terelka- Dlaczego autobiografie?

/Psieprasiam/ Animatedwink Biggrin

26.06.2006 17:22:21
iwcia
Moderator
*

Portfel: 1,829

Falkhor to napisala terelka Animatedwink a nie ja hehe Biggrin

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
26.06.2006 17:35:36
terelka
Moderator
*

No ładnie Falkhor - taka pomyłka Animatedwink Animatedwink
Autobiografie dlatego, bo ostatnio zaczełam kolekcjonować i czytac ksiązki sławnych ludzi, piłkarzy szczególnie Biggrin Mam już Beckhama i Dudka, teraz zamierzam kupić jakaś jeszcze i może kiedyś uzbieram sporo kolekcje Biggrin - po prostu ciekawi mnie to Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.06.2006 18:36:10
Falkhor
Administrator
*

Zadałem takie pytanie, bo... będąc w księgarni [tak, tak, i to nie dlatego, że deszcz padał Animatedwink ] to zobaczyłem półkę z autobigrafiami. I była tam swego czasu dośc popularna Beckhama... Looknąłem na kilka stronic, potem jeszcze na kilka no i wg mnie jednak było to dość nudne i... sztuczne. Może dlatego, że mnie osobiście bardziej interesowałyby historie życia innego typu ludzi - może nawet niekoniecznie sławnych. A może trafiłem na złą ksiązkę na początek Biggrin

27.06.2006 07:02:26
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Zadałem takie pytanie, bo... będąc w księgarni [tak, tak, i to nie dlatego, że deszcz padał Animatedwink ] to zobaczyłem półkę z autobigrafiami. I była tam swego czasu dośc popularna Beckhama... Looknąłem na kilka stronic, potem jeszcze na kilka no i wg mnie jednak było to dość nudne i... sztuczne. Może dlatego, że mnie osobiście bardziej interesowałyby historie życia innego typu ludzi - może nawet niekoniecznie sławnych. A może trafiłem na złą ksiązkę na początek Biggrin

hmm fakt autobiografia Beckhama nie byla zbyt rewelacyjna, myslalam, że będzie wiecej ciekawostek np. z piłkarskich boisk albo z szatni po meczu Smile Chwilami faktycznie nudna, ale nie żałuję, że ją mam Biggrin

01.07.2006 08:14:12
Gothka =)
Moderator
*

Portfel: 1,588

Jedyną biografię jaką przeczytałam z wybory, była autobiografia-pamiętnik Haliny Poświatowskiej. Jej jedyna proza, bo poza tym same wiersze. Smile "Opowieść dla przyjaciela" - do dziś nie wiadomo dokładnie, o którego przyjaciela jej chodziło. Wiadomo tylko, że on ją kochał, ale dla niej był tylko przyjacielem.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
12.05.2007 08:49:12
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 1,431

Gothka =) mi jakos Poswiatowska nie podchodzi , ale za to biografie Rózewicza przczytałąm TongueP

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
12.05.2007 13:49:07
mala.em

*

Portfel: 1

kiedyś przygotowując się do olimpiady musiałam przeczytać pamiętniki Żeromskiego, ale niezbyt mi podeszły Animatedwink
kiedyś pochłaniałam mnóstwo książek, teraz z czasem proporcje odwróciły się na rzecz gazet i Internetu Biggrin
czytam dużo prasy (codzienna, tygodniki) i to zarówno w "papierowej", jak i "elektronicznej" wersji, w Internecie często przeglądam też serwisy tematyczne, fora Animatedwink i kilka ulubionych blogów, a jak starcza mi czasu to dopiero sięgam po książki Smile

i ubolewam tylko, że na polskim rynku nie ma fajnej "babskiej" gazety - czasem sięgam po "Twój Styl", ale mam wrażenie, że to jednak nie do końca MÓJ styl Biggrin

gazety pokroju wspomnianego przez Falkhora "Cosmopolitan" omijam szerokim łukiem - jak dla mnie są monotematyczne, puste i jakieś takie... obleśne

12.05.2007 21:09:44
Falkhor
Administrator
*

mala.em,

Cytat:
gazety pokroju wspomnianego przez Falkhora "Cosmopolitan" omijam szerokim łukiem - jak dla mnie są monotematyczne, puste i jakieś takie... obleśne

hehe Smile Jeśli z tych gazet wytniesz ploty, reklamy i artykuły sponsorowane i wogóle co numer wykluczające się poradniki (kwiecień - jedz ziemniaki! - maj - ziemniaki tuczą! Tongue ) to kurcze... zostanie... ze trzy artykuły Tongue

13.05.2007 08:29:39
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

dla mnie najlepsza gazeta - Agora , wszytskie gazety w 1 ;]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
13.05.2007 23:23:06
Odpowiedz Napisz temat