Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
Chirurg
AutorWiadomość
magdam

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 47
Chirurg

pomocy jutro ide pod nóż do chirurga Ch..... , lecz chcialabym sie dowiedziec czy wiecie jacy sa dobrzy chirurdzy z łańcuta z dobra opinia a jacy nie bardzo? pomocy prosze odp, ten moj mi sie wydaje po dwóch wizytach bardzo nie fajny i niemily i nie wiem co robic

26.04.2007 15:17:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
zofija

*

Reputacja: 1
Portfel: 3

chirurgów z łańcuta to ja nie polecam. Wprawdzie mi nic złego nie zrobili (bo nie mieli okazji), ale oja koleżanka przez nich miała przykre przeżycia...... grrr ;/

26.04.2007 15:30:58
magdam

*

az sie boje

zofija napisał(a):
chirurgów z łańcuta to ja nie polecam. Wprawdzie mi nic złego nie zrobili (bo nie mieli okazji), ale oja koleżanka przez nich miała przykre przeżycia...... grrr ;/

to ja teraz zaczełam sie bac kurcze, to co mam robić Sad Sad Sad

26.04.2007 15:42:30
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

moja sąsiadka miała mieć tylko wycięty wyrostek - BAGATELA -> zabieg kosmatyczny!
tylko kto by pomyślał żemogą być takie powikłania...? :/

26.04.2007 15:54:44
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Portfel: 1,026

Rzeszów i nie pytaj czemu... Moze to dziwnie brzmi bo jestem z Łańcuta a polecam Rzeszów ale naprawdę. Jesli chcesz być zdrowa i nie mieć komplikacji udaj sie do Rzeszowa!!!!!!!

26.04.2007 16:25:00
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
magdam

*

dzieki

profesoq napisał(a):
Rzeszów i nie pytaj czemu... Moze to dziwnie brzmi bo jestem z Łańcuta a polecam Rzeszów ale naprawdę. Jesli chcesz być zdrowa i nie mieć komplikacji udaj sie do Rzeszowa!!!!!!!

spoko dzieki, juz sobie wybilam z głowy jutrzejszy zabieg tym bardziej, ze sie dowiedzialam,ze powinien on byc poprzedzony badaniami biopsja i wogole,a ja nic nie mialam, chcial od razu w ten sam dzien co bylam brac pod nóż mnie

26.04.2007 17:05:21
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Portfel: 1,026

Smile to sama widzisz i zdajesz sobie sprawe z kadry lekarzy w Łańcucie Smile

26.04.2007 17:53:30
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

magdam, Hmmmm... Chirurg? A czy to nie jakaś konkretna specjalnośc ma być? kardiochirirg różni się chyba od chirurga hmmm... no nieważne Tongue Ale coś mi się wydaje, że u nas są na prawdę dobrzy goście jeśli chodzi o oddział kardio. Mój tato tam się leczył, miał zabieg i na prawdę - było ok. Nie wiem, jak w innych... branżach...

26.04.2007 18:57:29
maciej
Administrator
*

Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Moja mama ostatnio była w Łańcuckim szpitalu na operacji, opieka i cała operacja bez problemowo. Na pewno może polecić łańcuckich chirurgów.
Znajoma była 3 miesiące temu tez w Łańcucie na operacji. Wszytko przebiegło prawidłowo.
Tyle mogę od siebie powiedzieć.
Po odwiedzinach mamy mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że to nie jest to co kiedyś, jest dużo dużo lepiej.

Pozdrawiam Maciej
27.04.2007 16:50:34
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,304

maciej,

Cytat:
Po odwiedzinach mamy mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że to nie jest to co kiedyś, jest dużo dużo lepiej.

oj tak =D pod rządami nowego dyrektora łańcucki ZOZ naprawdę zyskał na renomie =D a szpital wygląda całkiem przyzwoicie =D

ostatnio w szpitalu była moja cioteczka i też była bardzo zadowolona z operacji, opieki i zakwaterowania =D

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
27.04.2007 17:11:21
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

ja tez polecam lekarzy z Rzeszowa.... oj pamietam jak reke zlamalame i w jakim stanie byl lekarz ktory mnie badal w łańcucie :/ wtdy byl pierszy i ostatni raz w Lancucie z doktorami.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
27.04.2007 18:38:12
magdam

*

dzieki

maciej napisał(a):
Moja mama ostatnio była w Łańcuckim szpitalu na operacji, opieka i cała operacja bez problemowo. Na pewno może polecić łańcuckich chirurgów.
Znajoma była 3 miesiące temu tez w Łańcucie na operacji. Wszytko przebiegło prawidłowo.
Tyle mogę od siebie powiedzieć.

bardzo dziekuje za odp i za pomoc

28.04.2007 10:52:13
maciej
Administrator
*

Portfel: 1,286

magdam, trudno sie kierować opiniami, ponieważ wpadki zdarzaja sie i w Łańcucie, jak to mówią poprzednicy ale też i w Rzeszowie. Trudno coś doradzić jednoznacznie, mogę tylko od siebie powiedziec to co napisałem przedtem

maciej napisał(a):
z czystym sumieniem stwierdzić, że to nie jest to co kiedyś, jest dużo dużo lepiej.

Pozdrawiam Maciej
28.04.2007 10:56:40
magdam

*

maciej napisał(a):
magdam, trudno sie kierować opiniami, ponieważ wpadki zdarzaja sie i w Łańcucie, jak to mówią poprzednicy ale też i w Rzeszowie. Trudno coś doradzić jednoznacznie, mogę tylko od siebie powiedziec to co napisałem przedtem

maciej napisał(a):
z czystym sumieniem stwierdzić, że to nie jest to co kiedyś, jest dużo dużo lepiej.

ja doskonale to wiem i rozumie, ale chcialam wiedziec tyko jaka jets opinia innych i co mysla, pozdrawiam Smile

28.04.2007 10:59:51
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,541

Moja mam takze byla kilka razy na oepracji w Łct i zawsze wszystko było ok.

28.04.2007 11:09:19
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: