Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (3): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Cafe Racer legenda wiecznie żywa
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,824

# OFFTOP - Prosze o gadkę w temacie... #

Janteek, terelka, Na pewno motorek w kształcie kościotrupka robi wrażenie... jeszcze jak dodamy do niego jakieś podświetlenia czy coś... Chociaż mnie osobiście zastanawia, gdzie to-to ma... bak z paliwem Tongue Bo z tego co doczytałem, to np. przednie amortyzatory to ma jako wahacze... Tongue

Walory użytkowe... niewielki... jak na moje prymitywne oko, szkieletomotor jest... dośc niepraktyczny. Wydaje się strasznie... trudny w manewrowaniu Smile Ale na pewno kosztowało to wiele pracy Smile

28.12.2006 20:39:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Janteek

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 99

Nie zdziwiłbym się jak by bak miał w ramie. Większość choperów z Silnikami V mają zbiorniki oleju w ramach ponieważ spalają olej podczas pracy silnika.

28.12.2006 22:21:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Janteek, Coś mi tak podpowiadało, ze w sumie bak to nie musi byc zbiornik w kształcie bańki, ale mogą za to być te 'żebra' szkieletu - całkiem grube. Jak pisał jeden z komentujących to zdjęcie - musi na niem strasnzie wiać Biggrin Gdyż faktycnzie osłona od wiatru niewielka Tongue Smile

Hmmm... z tych dwóch fotek w tym temacie - wybrałbym jednak ten 'nieskzieletowy' Smile

28.12.2006 22:42:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Janteek

*

Szkieletowy postawił bym sobie w pokoju za szybką i patrzył na niego codziennie Tongue a nie szkieletowym bym jeździł w słoneczną pogodę heheheh. Tylko jest jedna przeszkoda JAK JE ZDOBYĆ??? ( czyt. Skąd wziąć kaske) :570:

29.12.2006 17:36:11
promyczek

*

nfm: 308

Janteek chyba Ci pozycze tu: spelnienia marzen!

29.12.2006 21:08:33
Janteek

*

Dziękuje Ci bardzo promyczku i Tobie też życzę spełnienia wszystkich marzeń

29.12.2006 22:41:36
promyczek

*

tylko zastanawiam sie czy Twoja zona , przyszla - chyba ze juz masz Ci na cos takiego pozwoli Biggrin... chyba ze bedziecie miec tak olbrzymi dom, i bedzie mnustwo miejsca. a czy to mozliwe?

ale marzyc mozna

30.12.2006 04:35:31
Janteek

*

Promyczku, na razie nie mam żony więc nie mam się o co martwić Tongue. To marzenie raczej nie dam rady spełnić, ale za to jest wiele innych które mi się uda przed małżeństwem zrealizować :564:

30.12.2006 04:45:38
Falkhor
Administrator
*

# Janteek, promyczek, Jeszcze raz dyskusja skręci z tematu, dostaniecie po warnie za offtop Smile #

Janteek, jeśli już miałbyś kaskę i zrobił sobie takiego szkieletora, to nie wierzę, ze cały czas trzymałbyś go za szybką... Że przynajmniej w Halloween byc to cacko wyciągnął... ale myślę, e nawet częściej.

kasa? Heh... no to najcześciej jest tak, że człowiek albo w cos wygra i od razu realizuje takie inwestycje, albo dużo zarabia, albo dużo zaoszczędził Smile W końcu taka dwókółka dla miłośnika edath metalu albo... czegoś tam Tongue toooo kurcze neizła sprawa. Albo dla miłośników komiksów Ghost Rider Biggrin

30.12.2006 08:54:31
promyczek

*

Falkhor, no tak, nieraz latwo zejsc z tematu Biggrin przepraszam bardzo Animatedwink

...a co do inwestycji Animatedwink to madrzej sie zrobi gdy ktos zainwestuje tak, ze z tych zainwestowanych pienedzy sie robia pieniadze. gdy se kupi dom - to pieniadze sa dobrze zainwestowane gdyz wartosc idzie do gory. gdy sie kupi auto, wartosc samochodu spada - juz gdy sie odjedzie od dealera. tak samo jest z meblami - no i motorami. dlatego oszczednosci trzeba madrze wykorzystac :558: . chyba ze stac kogos na takie szalenstwa. no a co do takiego 'szkieleta', to fajny, ale nie praktyczny i chyba trzeba wygrac w lotka zeby sobie pozwolic na taka zabawke.

Ja bym chciala miec motor w garazu, a nie w pokoju Animatedwink

30.12.2006 18:17:34
Falkhor
Administrator
*

promyczek, Sprawa lokowania oszczędności to bardzo indywidualna sprawa Smile Tak jak kobeita potrafi kupować sternę par butów, albo... hmmm... obraz? Tak jakiś facet chce sobei zrobić takei cudeńko i postawić w salonie. Z czystych walorów estetycznych Smile Taki szkieletor robi wrażenie - szczególnie ilością pracy weń włożonej. Także sama inwencja, koncept... hmmm... To robi wrażenie. Czy to ejst drogie - cięzko mi to ocenić, ale patrząc na całośc to nie sądze, aby był to kosmicznie drogi motor. Zaryzykowałbym nawet, ze fotka zarzucona jako pierwsza w tym temacie - jest więcej warta Tongue Ale nie wiem, czy można te motowy wycieniac bezpośrednio na wwartości rynkowej Smile dzieła sztuki rządzą się swoimi prawami Tongue Smile

30.12.2006 20:42:24
promyczek

*

"Tak jak kobeita potrafi kupować sternę par butów" - buty to duzo tansze 'wyzucanie' pieniedzy a taka zabawka moze kosztowac partnera zastoj w zyciu prywatnym- gdyz np on woli kupic taka droga rzecz a nie wyjechac na wakacje, czy tez mozekupic wygodniejsze lozko na ktorym spi z partnerka. a buty w niczym nie przeszkadzaja Animatedwink -- zaznacze ze do zycia sa buty potrzebne, a motor nie Animatedwink motor to hobby a buty to nie ;D

oczywiscie gdybym byla na miejscu fceta dla ktorego takie motory sa najwazniejsze to bym pewnie zostala kawalerem bo pieniadze bym wolala na hobby wydawac ;D

31.12.2006 19:56:58
Janteek

*

Promyczku, na którym śpi partnerka? A partner gdzie w takim razie śpi, liczy się tylko wygoda partnerki ?? Moim zdaniem motor to nie zastój w życiu osobistym i wątpię ze dla mężczyzny motor jest najważniejszy. Motoru nie można pod żadnym względem porównać do kobiety to jest pojazd, również hobby a nie partner na całe życie!!!!!!!!!

01.01.2007 21:19:43
promyczek

*

Janteek, pisalam: "tez mozekupic wygodniejsze lozko na ktorym spi z partnerka" .

01.01.2007 21:31:19
Janteek

*

Przepraszam faktycznie tak napisałaś promyczku, widocznie jestem ślepy Biggrin Aha i partnerka tez powinna pozwolić swojemu partnerowi na małe co nie co ( kupienie motoru Tongue) .

01.01.2007 21:38:16
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *