Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Być wygadanym?
30.05.2007, 20:44:07

hmmm bycie wygadadanym to jest fajna sprawa...pod warunkiem że ta osoba umi słuchac!! bo to jest chyba raczej napewno najważniejsze. Ale chciałabym zauważyc, że osoby, które mają problemy ze słowotokiem (ale sensownym) to raczej nie umieja udowodnic swoich racji i czegoś załatwic. Falk może i jest katarynka ale jak zacznie ściemniac to po prostu kicha. Osoba, krótra będzie go słuchac od razu wymięknie i dla świętego spokoju przyzna mu racje :hihi: ale tak na serio to trzeba umiec dobrze i sensownie mówic bo bez tego to mozna zginąc w dziesiejszych czasach...

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.05.2007, 22:56:49

rudzia napisał(a):Falk może i jest katarynka ale jak zacznie ściemniac to po prostu kicha. Osoba, krótra będzie go słuchac od razu wymięknie i dla świętego spokoju przyzna mu racje :hihi:
Nie każdy przyzna mu rację, nie każdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

rudzia napisał(a):trzeba umiec dobrze i sensownie mówic bo bez tego to mozna zginąc w dziesiejszych czasach...
Yeahhhh, to jest podstawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.05.2007, 23:15:21

no właśnie sama przyznałas mi racje ;D ale to nie o to chodzi chodzi o to żeby sobie poradzic w dzisiajszym świecie i nie dac się zdeptac przez te szuje i mędy które krążą wokół nas i chca naszej porażki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ziomalka napisał(a):Nie każdy przyzna mu rację, nie każdy

może i nie każdy ale większośc osób da się na to nabrac i mu uwierzy....albo po prostu zerobi to dla świętego spokoju...Falk kurcze na akwizytora byś się nadawał :hihi: przynajmniej nie będzisz musial siedziec za biurkiem i na Falusi bys mógl jezdzic =D

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
30.05.2007, 23:19:28

rudzia napisał(a):większośc osób da się na to nabrac i mu uwierzy....albo po prostu zerobi to dla świętego spokoju...
ehmmmm - ja bym nie potrafiła tak zrobić - po pierwsze każdemu człowiekowi, po drugie - tym baaardziej Falkowi .... zawsze mówię, co mi leży na wątrobie i nie uznaję czegoś w stylu "dla świetego spokoju"
Wygadanie jest dobrą cechą - ale mówiąc szczerze - czasem, jak jest ktoś wyjątkowo natrętny z ciągłym nawijaniem, staje się to nie do zniesienia ...

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.05.2007, 23:28:21

tak zgadza się!! nie chce zeby mnie ktos źle zrozumiał bo w żadnym wypadku nie chce FALKA obrazic ani nic do niego nie mam i też bym mu nic nie potrafiła zrobic bo go za bardzo lubie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ...

ziomalka napisał(a):ehmmmm - ja bym nie potrafiła tak zrobić - po pierwsze każdemu człowiekowi, po drugie - tym baaardziej Falkowi .... zawsze mówię, co mi leży na wątrobie i nie uznaję czegoś w stylu "dla świetego spokoju"

ale nie każdy czlowiek jest taki jak Ty czy ja...ludzią sa w stanie zrobic wszytsko żeby tylko osiągnac swój cel i nie ważne w jaki to będzie sposób...

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
30.05.2007, 23:30:35

rudzia napisał(a):ludzią sa w stanie zrobic wszytsko żeby tylko osiągnac swój cel i nie ważne w jaki to będzie sposób
I to jest największy tragizm ludzkości - obłuda i fałsz, nie ma nic gorszego, już chyba - baa, na pewno lepsza jest prawda prosto w oczy ... :O

Czasami wygadanie może przerodzić się w cwaniactwo, a to już należy tępić :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.05.2007, 05:52:07

Jak dla mnie gadanie to po prostu kontakt z innym człowiekiem. NIe mam - myślę - syndromu wykłądowcy, że mogę tylko mówić, ale nie słuchać. Dlatego proszę mnie tak nie demonizować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji xD
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.05.2007, 10:01:45

Falkhor napisał(a):NIe mam - myślę - syndromu wykłądowcy, że mogę tylko mówić, ale nie słuchać. Dlatego proszę mnie tak nie demonizować

nie masz nie masz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja Cie bardzo lubię słuchac i wiem że Ty też umisz =D Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ziomalka napisał(a):Czasami wygadanie może przerodzić się w cwaniactwo, a to już należy tępić

zgadzam się trzeba trzeba...tylko legalnymi metodami =D :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.05.2007, 16:35:35

rudzia napisał(a):tylko legalnymi metodami
Takie nie zawsze pomagają, ale żeby nie wyjść na sadystę, powiem, że się zgadzam XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.05.2007, 16:45:28

Trzeba byc w kontacie ze wszystkimi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihiihih ja staram sie byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.05.2007, 16:48:34

profesoq napisał(a):Trzeba byc w kontacie ze wszystkimi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihiihih ja staram sie byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ojj starasz się i bardzo dobrze Ci to Prof wychodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss: Trzeba być otwartym na nowe znajomości, nie bać się ludzi, ale i nie obawiać się mówić, co się myśli na rózne tematy .... orginalność jest bardzo pożądana wśród ludzi :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.05.2007, 21:37:51

ziomalka napisał(a):orginalność jest bardzo pożądana wśród ludzi

oryginalnośc tak ale nie zawsze prawdomównośc...znam kilka osób które nie umieją przyjąc słow krytyki niestety i bardzo wiele osób nie lubi jak sie je wogóle krytykuje wiec z tym to trzeba ostroznie....

ziomalka napisał(a):ale żeby nie wyjść na sadystę, powiem, że się zgadzam

nie wiem do konca o co chodzi z tym miazgociągiem ale juz chyba gorzej byc nie moża po za tym nikt Cię za sadyste nie uważa wiec mozesz pokojnie mówic...jak coś to ja nikomu nie powiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :letssin:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 01:32:31

rudzia napisał(a):nie wiem do konca o co chodzi z tym miazgociągiem
:lol-sweat: :lol-sweat: :lol-sweat:

rudzia napisał(a):nikt Cię za sadyste nie uważa wiec mozesz pokojnie mówic...jak coś to ja nikomu nie powiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :letssin:
Taaaa, zapytaj co po niektórych userów forum a przekonasz się, że jednak mam skłonności sadystyczne i to dość dobrze widoczne XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.06.2007, 11:36:01

mimo wszytsko i tak się nie boję i będę Cię nakłaniała do mówienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a po za tym jak oni sobie na to zasłużyli to ja nie widze powodów czemu miłabyś ich miazgociągiem nie poptraktowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pamiętaj wszytsko co robisz jest słuszne pd warunkiem że to dobrze przemyślałas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: ;D

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 12:47:38

rudzia,
Cytat:pamiętaj wszytsko co robisz jest słuszne pd warunkiem że to dobrze przemyślałas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie mogę sie z tym zgodzić. Słowo "wszystko" zastąpiłabym słowem "większość", dlatego że, czasem ludzie robią coś złego i to też często jest przemyślane.
Być wygadanym jest fajnie, ale czasem trzeba też dać dojść do głosu innym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy