Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bezsensowne znaki drogowe!
15.11.2006, 18:44:03
Bezsensowne znaki drogowe!
Cytat:Człowiek, który kazał postawić gdzieś znak o treści "zakaz ruchu rowerów" i na tym samym słupku powiesić tabliczkę "nie dotyczy rowerów" to przecież osoba, której żaden z nas nie powierzyłby pielenia ogródka, bo z tą prostą czynnością nie potrafiłby sobie poradzić. Za bardzo wszyscy wierzą w to, że jedyne źródła zagrożeń na drodze to prędkość i alkohol. Głupota kierowców i urzędników wydaje mi się jeszcze straszniejsza. W Polsce państwowy urzędnik mógłby przy wszystkich wjazdach na autostradę postawić znaki "zakaz wjazdu" i nigdy nie zostałby ukarany. Mandaty dla stawiajacych znaki? Niezły pomysł...
Galeria zdjęć -> MotoOnet.pl

Pewnie wiele jest takich znaków które całkowicie mylą kierowców, a czasami powodują zagrożenie. Może ktoś zetknął się z takimi znakami osobiście. Ja pamiętam jeden taki drogowskaz z Rabki, który był umieszczony przy skrzyżowaniu, tylko że był ustawiony tak, że aby móc go zobaczyć trzeba było wjechać na skrzyżowanie i dopiero wtedy było wiadomo gdzie trzeba się kierować.

A to zdjęcie specjalnie dla Falkhora (takie rowerowe klimaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Foto: MotoOnet.pl
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.11.2006, 19:23:24

pokazałam zdjęcie bratu i doszlismy do wniosku że to zdjęcie na górze dotyczy rowerów "ukraina" a to na dole - górali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
15.11.2006, 20:16:31

Uahahah Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wytłumaczenie Zuzi jest w sumie bardzo rzeczowe. dałbym się nawet przekonać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

heh. Klykłem sobie w ten link no i na prawdę... polska wyobraźnia drogowców czasem przewyższa... możliwości kierowców... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.11.2006, 20:22:22

ten rower na gorze ma krzywe widełki (chyba mu sie wygły albo zakręcowywuja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) z przodu i dotyczy rowerow ktore maja kierownice z rogami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ten na dole pokazuje rower z normalnymi widelkami i z pospolita kierownica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

za to ten mnie rozwalił
LINK LINK LINK
zdjecie oczywiscie z Moto Onet PL Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Edit by Falkhor - Zedytowano niepoprawnie zamaskowanego linka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No a nawet dwa... nieładnie, oj nieładnie...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.11.2006, 21:01:20

Zuziaaa napisał(a):pokazałam zdjęcie bratu i doszlismy do wniosku że to zdjęcie na górze dotyczy rowerów "ukraina" a to na dole - górali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
takie proste, a jakie gIEnialne :568: :053:
rzeczywiście ten na dole przypomina profesjonalny rower MTB Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poznaj świat aforyzmów i
sentencji. Przepisy na drinki .
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy