Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bezrobotni?
03.10.2007, 09:18:55

rudzia, tak podstawa, ale akurat sekretarka nie jest tak prostym zawodem do zdobycia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zależy tez w sumie jaka... Zarobki są często 1000-2000 i często wymagają wyższego wykształcenia. No i oczywiście doświadczenia na podobnym stanowisku. Ja się nie dziwie tylko informuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Myślę, że ta Pani z UJ'otu nie pogardziła by stanowiskiem sekretarki. To co innego niż opieka nad dziećmi. W sumie trochę ją rozumie bo po to zdobywała taki zawód przez lata nauki żeby w nim pracować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale trzeba aktywnie tej pracy szukać...
Mam prace, często ją zmieniam, ale w sumie mam w czym wybierać, bo narazie nie mam zbyt wygórowanych ambicji. Jak uda mi się skończyć studia zapewne perspektywy się powiększą.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy