Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Bezpłatne kursy i szkolenia
AutorWiadomość
Kiwi

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,427
Bezpłatne kursy i szkolenia

Już od kilku lat jesteśmy w Unii Europejskiej i wciąż słyszę, że organizowane są darmowe szkolenia i kursy z różnych dziedzin (księgowość, zakładanie, firmy, językowe itp.)
Niestety jakoś tak wychodzi, że dowiaduję się o nich za późno i juz nie mam szans na zapisanie się. Albo inaczej:kursy są nie dla mnie, bo skierowane są np. tylko dla zarejestrowanych w urzędzie pracy, albo dla pracujących, albo dla zakładających jakąś firmę. :/
A gdzie szkolenia dla studentów takich jak ja?

Mam ostatnio bardzo dużo czasu. Poza tym lubię się uczyć czegoś nowego i nie mam jakiś konkretnych wymagań. Po prostu nadal szukam czegoś czym bym się chciała zajmować w przyszłości.

Więc jak słyszeliście, że organizują coś takiego to proszę pisać.

A może ktoś już był na podobnym szkoleniu i chce się podzielić swoimi doświadczeniami?

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
12.11.2007 17:54:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Jako student to ja nie za bardzo miałem czas na takie bajery, chociaż pochwalę się, że będąc na dziennych robiłem 3miesiączną praktykę Animatedwink ale co do szkoleń - to zrobiłem je dopiero jako absolwent uczelni, nie jako student.

Co do tego, że owe szkolenia są organizowane nie dla studentów, ale np. dla bezrobotnych, zakłądających działalność, dla kobiet (jak ostatnio EQUAL) - to wynik tego, że są one adresowane do grup priorytetowych.

W innych wypadkach - za wszelkei kursy i szkolenia trzeba dośc słono płacić. ALe zawsze zostaje jeszcze wolontariat i staże Smile

13.11.2007 10:13:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Kiwi

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 1,427

Falkhor napisał(a):
szkolenia są organizowane nie dla studentów, ale np. dla bezrobotnych, zakłądających działalność, dla kobiet (jak ostatnio EQUAL) - to wynik tego, że są one adresowane do grup priorytetowych.

A szkoda, że nie dla studentów. Czasem czuje się jakby studenci dzienni byli z jakiegoś marginesu i dla ciężko znaleźć jakieś ciekawe zajęcie. Szkoleń bezpłatnych nikt dla nich nie organizuje, a z pracą tez jest ciężko, bo chcą tylko studentów zaocznych (wiem, bo akurat szukam xD ).

Falkhor napisał(a):
za wszelkei kursy i szkolenia trzeba dośc słono płacić

Akurat o tym to bardzo dobrze wiem. :/ Właśnie dlatego interesują mnie darmowe kursy.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
13.11.2007 12:43:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: