Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Bejbe!!!! - JohnyBravo - przeniesione z poprzedniej galerii
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0
Bejbe!!!! - JohnyBravo - przeniesione z poprzedniej galerii

Bejbe!!!! - JohnyBravo

Pozdrawiam Maciej
12.08.2006 01:24:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Sweet_Girl

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

jaka słodziutka kruszynka!!! kocham małe dzieci - są takie śliczne !!! Smile

26.08.2006 09:35:30
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

Czy są śliczne, to nie wiem... na pewno są neiwinne i delikatne Smile Tongue

28.08.2006 18:35:49
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Sweet_Girl

*

to dobrze! chociaż można się pocieszyć, że było się kiedyś takim w młodości! teraz ani niewinności ani delikatności!

06.09.2006 20:58:37
Falkhor
Administrator
*

Sweet_Girl, Nonono Smile A ja bym powiedział, że jednak można takie osóbki odnaleźć Smile Chociaż jeżeli mówimy o prawdziwie dziecięnej naiwności i niewinności, to fakt, z wiekiem się to zatraca, ale czy patrząc na dzisiejszy świat, można się temu dziwić?

Pozdroofki Smile

06.09.2006 21:18:40
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Sweet_Girl

*

Hmmm... mówię tu o tych którzy potrafią ranić innych! Sad zero delikatności w sobie!
Hehe a co Ty Falkhor jesteś delikatny? bo o niewinności to znowu nie przesadzajmy?! a tak to patrząc na takie młodziutkie pokolenie to można dostrzec iż przemija wszystko co dobre z wiekiem! :/ utracamy to co piękne i niestety marnujemy nasze życie!nie jest za piękne ale cóż... co na to poradzimy? - nic! więc pchajmy dalej to zasrane życie do przodu! Smile

07.09.2006 16:09:43
Falkhor
Administrator
*

Sweet_Girl, ja też zauważyłem, ze z wiekiem wiele rzeczy ucieka jak piasek przez palce. i myślę, ze zauważyłem to dość wcześnie. Dlatego sądze, że dobrze jest zrobić sobie ja wiem, jakąs taką osłone, dystans, drugą powłokę, która będzie neiwrażliwa na to, co się dzieje ale i nie zamknie tej właściwej, delikatnej zawartości. Chodzi mi o to, ze obecnie ciężko być otwartym, serdecznym, ciepłym i szczerym - zdarza się, ze gdy ktos to widzi, to umyslnie chce "przyciąć" Ci skrzydła.

Dzieci zauważają to dopiero z czasem. dlatego tez słuszne jest powiedzenie - niewinny jak małe dziecko.

Cytat:
patrząc na takie młodziutkie pokolenie to można dostrzec iż przemija wszystko co dobre z wiekiem!

Może dlatego, że "jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one..."? Może dlatego, że bycie "złym" jest łatwiejsze i jest takich osób więcej? Hehehehe. jest jeszcze takie powiedzenie - człowiek rodzi się mądry a potem... idzie do szkoły.

Pozdro.

08.09.2006 08:29:40
Sweet_Girl

*

Wlaśnie koleżanka ma na gg taki fajniutko opis : "człowiek rodzi się mądrym a potem idzie do szkoły" jednak coś mądrego musi w tym być! Smile hehe
Bycie złym napewno jest łatwiejsze to tak jak z grzechem - lepiej jest zgrzeszyć aniżeli nie zgrzeszyć! :/ w sumie beznadziejne prównanie ale co ja poradze że jest 14.04 jest piątek i beznadziejna pogoda - dlatego nie chce sie myśleć!
Pozdrowionka Smile

08.09.2006 14:05:21
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

odchudzanie prawidłowa waga pozycjonowanie stron stronki Komputery, Sprzęt