Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
Będzie coś zamiast 'mleczarni'?
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,970
Będzie coś zamiast 'mleczarni'?

Ciekaw jestem, co się będzie działo na terenie nieistniejącej juz teraz 'rampy' mleczarskiej - została rozłożona i wyburzona. Ciekawe, co z dalszą częścią budynku, którego stan techniczny chyba rewelacyjny nie jest.

[center]

[/center]

Miejsca - gdyby 'hala' zniknęła - będzie na prawdę sporo i co wazniejsze - w powaznie atrakcyjnym terenie inwestycyjnym. Może jakiś duzy klub powstanie? Albo KINO ? Biggrin Biggrin Żartuję z kinem (wolę, aby odratowali Sokoła), ale działka juz pewnie znalazła inwestora, który ma pomysł, co z nią zrobić.

Pozdrawiam.

03.04.2007 08:10:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
blokk

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 146

Z tego co widzę, to nie jest tam duża powierzchnia na jakiś supermarket, więc... może klub... albo restauracja? ^^"

03.04.2007 17:58:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

blokk, Hmmmm... czy ja wiem, czy tak znowu mało miejsca? Tyle co w Antico plus Millenium, więc jak na nasze łańcuckie warunki chyba całkiem dobrze :lol-sweat:

03.04.2007 18:07:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Demonesssa

*

nfm: 378

mnie wkurzal ten barak cale nic tam bylo tylko straszylo pustka i zawaleniem. dobrze ze ktos to wywali do piachu i postawi cos nowego byle nie fabryke octu albo garbarnie bo beda masowe samobojstwa na Maczka.

:nerd: ja bym tam chciala klubokawiarnie z mroczna muzyka i mrocznym wystrojem i zebym se mogla przy lampce czytac ksiazki i sluchac muzyki :sweet: :sweet: :sweet:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
04.04.2007 16:36:14
SzalonyMściciel

*

nfm: 304

To już nie można sobie przy lampce czytać książek i słuchać mrocznej muzyki w domu? ^^"

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
04.04.2007 17:54:24
Falkhor
Administrator
*

Demonesssa,

Cytat:
byle nie fabryke octu albo garbarnie bo beda masowe samobojstwa na Maczka.

:lol-above: :lol-above: mam nadzieję, ze to ejdnak będzie coś innego Tongue

Cytat:
klubokawiarnie z mroczna muzyka i mrocznym wystrojem i zebym se mogla przy lampce czytac ksiazki i sluchac muzyki

Hmmmmm... fajna rzecz. W sensie - tak pomroczna kafejka, a czytac lub rozmawiać o książkach to można w takim lokaliku całkiem przyjemnie. Tylko wydaje mi się, że mieszkańcy naszego miasta neikoneicznie dojrzeli do czegoś takiego i jak nie będzie taniego piwa, to.... Animatedwink Ale fajny pomysł Smile

04.04.2007 18:29:06
Demonesssa

*

nfm: 378

SzalonyMściciel, lubie sobei cos poczytac ze znajomymi wiec jak masz jakis problem i czytasz sam w lazience przykryty kocem w wannie - to twoj sposob na ksiazke ja zawsze lubialam jak ktos mi czyta albo ja komus.

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
05.04.2007 10:58:20
Falkhor
Administrator
*

Demonesssa,

Cytat:
wiec jak masz jakis problem i czytasz sam w lazience przykryty kocem w wannie - to twoj sposob na ksiazke ja zawsze lubialam jak ktos mi czyta albo ja komus.

:lol-above: :lol-above: :lol-above:

Hmmmmm... to wymaga jednak podejścia ze strony mieszkańców. W Rzeszowie jest taka 'Graciarnia' się chyba zwie lokal, to by było pewnie coś w Twoim guście, ale w Łańcucie? Przez 5 lat ludzie musieliby się z tym oswajać zanim by weszli Tongue :lol-sweat:

05.04.2007 11:46:02
zegfryd

*

nfm: 489

Ale macie marzenia Smile a tam czasem nie jest przeniesiony sklep z naprzeciwka? Kosiarki, piły motorowe...

08.04.2007 22:25:25
Falkhor
Administrator
*

zegfryd, No jest sklep z piłami 'Faceta w skórzanej masce zatrudnię' :letssin: :letssin: :letssin: ale mowa o dalzej części budynku... któego już nie ma. Ciekawe, co TAM się pojawi Smile

09.04.2007 06:22:50
Ahab

*

nfm: 814

Demonesssa napisał(a):
ja bym tam chciala klubokawiarnie z mroczna muzyka i mrocznym wystrojem i zebym se mogla przy lampce czytac ksiazki i sluchac muzyki :sweet: :sweet: :sweet:

A myślał ktoś o restauracji gdzie wystrój byłby np. zakład pogrzebowy... wyobraźcie sobie.. wchodzicie do ciemnego lokalu, a na środku katafalk z trumną i zwłokami... :O

Liberate tute me ex inferis
11.04.2007 20:38:05
Prot

*

Reputacja: 1
nfm: 459

Ahab napisał(a):
A myślał ktoś o restauracji gdzie wystrój byłby np. zakład pogrzebowy... wyobraźcie sobie.. wchodzicie do ciemnego lokalu, a na środku katafalk z trumną i zwłokami...

jak na Łańcut to nie przejdzie ale w większych miastach może... ja akurat nie skorzystałbym bo pogrzeb i śmierć kojarzy mi się ze smutkiem a nie barem...

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
11.04.2007 22:16:09
Falkhor
Administrator
*

Ahab, Może prędzej jakiś taki wampirowy wystrój, mroczny, hmmm... DEMOCZNY? Ale trumna z nieboszczykiem? Tak jakoś średnio mnie się to widzi. Chociaż gusta różne są...

12.04.2007 05:37:31
PJU

*

nfm: 68

Ponieważ mieszkam w bliskim sąsiedztwie byłej mleczarni Smile wieść gminna niesie, że została ona wykupiona przez właścicieli Asi, wraz ze znajdującym się na wprost starym domem w którym podobno ma być otwarta knajpa/restauracja, natomiast na terenie mleczarni ma powstać parking + lokale do wynajęcia.
Jednak zastrzegam, iż są to jedynie zasłyszane i nie potwierdzone informacje.

12.04.2007 08:49:14
main

*

nfm: 134

jesli wykupil to wlasciciel asi to przedzej domniemywalbym ze bedzie tam asiaSmile bo ta w miescie maja likwidowac przeciez Smile a o ten stary dom to chodzi ten po sasiedzku HMZ ??

12.04.2007 09:12:36
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *