Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Będę mieszkać w Łańcucie - proszę o opinie
AutorWiadomość
malla

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 20
Będę mieszkać w Łańcucie - proszę o opinie

Hej, mam zamiar zamieszkać w Łańcucie, prosze Was o opinię na temat dwóch biur nieruchomości - Markowicz - i Centrum, I jeszcze o przedszkolach, które polecacie a które nie. Ja co prawda zapisałam moje dziecko do trzech tj. nr 2, nr 1 i nr 5 ale chciałabym się czegoś wiecej o nich dowiedziec zanim zdecyduję gdzie będzie chodziło moje dziecko. I jeszcze czy parafia prowadzi dla dzieci jakieś wspólnoty typowe dziecięce ? Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi. Malla

03.05.2007 15:48:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
siss

*

Portfel: 791

Moja siostra chodziła do przedszkola nr 5. I ona była zadowolona i rodzice, ja też Smile Często po nią przychodziłam albo odprowadzałam, poznałam panie przedszkolanki. Bardzo miłe zresztą. Przez te kilka lat wszyściutko było w porządku; nie słyszałam, żeby ktoś kiedyś narzekał na to przedszkole.

03.05.2007 17:21:32
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Parafia cos prowadzi Animatedwink przedszkole nei wiem chodzilem w rzeszowie do przedszkola a co do markowicza to chyba ok mj brat cos porobowal kupic u niego ale sie rozmyslil w rezultacie wiec nie moge dac 100% opini Animatedwink

03.05.2007 18:16:49
siss

*

Portfel: 791

Qmar, chyba przedszkole nr 3 jest prowadzone przez jakieś siostrzyczki. Jest tańsze chyba, ale nie jestem pewna czy to to przedszkole.
Mój kuzyn z Markowicza chyba działkę kupował w Soninie i był zadowolony. Ale też nie będę namawiać ani chwalić, bo sama styczności nie miałam.

03.05.2007 18:26:49
pablo

*

Portfel: 546

Ja i moja rodzinka kupiliśmy dom przez Centrum w 2005roku, trochę sknocili sprawę, nie sprwadzili wszystkich dokumentów jakie przedstawił sprzedający, cała sprawa trwała od maja (znależienie oferty) do połowy listopada. Ale pomimo to całkiem przyjmna firma. Ocenę zostawiam tobie.
pozdro

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
06.05.2007 13:41:31
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: