Odpowiedz  Napisz temat 
Autko w seksownej myjni?
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,968
Autko w seksownej myjni?

Źródło - Autokrata.pl LINK

W wielu filmach różnego typu o wartości Tongue da się zauważyc sceny, w których skąpo odziana lala pucuje w strugach wody i piany jakąś limuzynę lub super sportowe autko. Ponoć w Stanach nie jest to aż tak zaskakujące, ale żeby w Polsce...? Biggrin

Cytat:
W Gliwicach i Poznaniu funkcjonują specjalne myjnie samochodowe - zamiast bezdusznych i szorstkich szczot nasze ukochane autko może polerować troskliwa kobieta w bikini z dorodnym C, na życzenie nawet bez biustonosza.

Hmmmm... Niby znajdzie się tutaj czysto ekonomiczne wyjasnienie:

Cytat:
Właścicielowi takiego zakładu zadano pytanie: Skąd pomysł na taki biznes? Pan Marcin z poznańskiej myjni przy ul. Malwowej tłumaczy, że takie zapotrzebowanie pojawiło się na rynku. Coraz częściej klienci, którzy korzystali z podobnych usług za granicą, zachęcali nas do wzbogacenia tendencyjnej oferty - dodaje. - Czemu nie - pomyśleliśmy z żoną i rozpoczęliśmy współpracę z dwiema paniami. Już od dwóch miesięcy oferujemy taką przyjemność swoim klientom. Z coraz większym powodzeniem.

Ciało jako instrument zwiększający zysk to nie jest taka osamotniona śpiewka... modeli w reklamach to chyba chleb powszedni. Tylko czy tutaj nie płacimy bezpośrednich pięniędzy za oglądanie czyjegoś negliżu? Takie myślenie zasugerował mi fakt:

Cytat:
Półgodzinne mycie samochodu w tej nietypowej myjni kosztuje 59 zł.

nie dośc, że długo, to jeszcze drogo... zatem wdzięki pani myjącej nasz samochodzik Tongue są jakby odrębną usługa i podlegają odrębnej opłacie. Czy jest to usługa pokroju striptizu? Hmm... dla mnie zjawisko ciutkę kontrowersyjne. I jeszcze pytanie, czy wstep na taką myjnię jest od lat 18 czy nie? Smile

02.10.2006 11:19:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
grzenio

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 1,363

Jedni pójdą do kina, inni do Teatru Wielkiego, a jeszcze inni będą siedzieć przed telewizorem. To tylko zależy od tego jakie kto ma potrzeby i zasobności portfela. Jeżeli w zakresie rozrywek kulturalnych jest jakiś wybór, to czemu nie ma go być w tak powszedniej rzeczy jak mycie samochodu? Jeżeli tylko ktoś ma taki kaprys? No a że kosztuje sporo, to nie jest przecież tylko zwykłe mycie - to jest mycie z atrakcjami.

A jeszcze jedno pytanko, czy auto też musi być pełnoletnie :?: Biggrin

02.10.2006 17:28:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
SunShine

*

nfm: 1,319

to taki chwyt marketingowy :689: facet jest przedsiebiorczy nie ma co Biggrin wiadomo że koleś mający kase i typowe jak kazdy facet potrzeby pójdzie do takiej myjni Tongue afe Tongue ja wolałabym myc sobie sama Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
03.10.2006 12:27:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,968

SunShine, Noooooo ale pomyślmy, że byłaby opcja dla pań... i w takiej myjni przystojny mięśniak pucuje kobiecie autko do połysku gibając się w rytm muzyki Smile Ciekaw jestem, czy panie tez byłyby wtedy za taką myjnią...? Smile

04.10.2006 08:40:59
Zuziaaa

*

nfm: 1,391

a fuj Biggrin Tongue
no chyba ze facet bylby w kusej spodniczce z trawy Biggrin:D

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
04.10.2006 08:54:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
SunShine

*

nfm: 1,319

Falkhor,
nieeee..... ja sie brzydze mięśniakaimi :/ i preferuje ubranych mężczyzn Smile ale przyjemnie było by popatrzec jak poprostu przystojny facet (mój typ) myje mi samochód hmmm Smile:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
04.10.2006 12:31:42
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *