Odpowiedz  Napisz temat 
APEL DO PAŃ WBIEGAJĄCYCH MI POD KOŁA
Autor Wiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 7
nfm: 2,848
APEL DO PAŃ WBIEGAJĄCYCH MI POD KOŁA

Normalnie nie dociera więc:

Dobry dzień!

Zima dużo! śnieg wysoko! Ślisko bardzo! Śniegu dużo! Droga mocno ślisko! Hamować nie dobrze, Ty patrzeć czy jeździe bum-bum duuuży auto! ciężkie dużo! Wpierw w lewo patrzeć Ty, potem na drugą stronę i zaś w lewo. Jak bum-bum jechać nie wchodzić na gościniec !!! Bum-bum ciężko hamować! Chcieć się zabić skoczyć z mosta, patrzeć forum "sposoby na samobójstwo" nie wbiegać pod buma!Nu!Nu!Nu!

Rozumieć??

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
14.12.2007 08:04:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kuru

*

Reputacja: 0
nfm: 1,020

Bake - dobre :lmao: :lmao: Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl :lmao: :lmao:

Jako kierowca mam podobne doświadczenia.
Zwłaszcza "geriatryki" lubią pchać się pod koła... najczęściej w miejscach niedozwolonych.

Rozumiem, że starość nie radość, a młodość nie wieczność, ale trochę roztropności nie zaszkodzi.

14.12.2007 10:54:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Joy_ride

*

Reputacja: 1
nfm: 730

Cytat:
paaaanie ja bede przechodził gdzie mi sie podoba bo ino wszędzie można!

Tongue
tak czy siak to zawsze będzie wina kierowcy Sad

wielu ludzi nie posiadających prawa jazdy uwaza się za święte krowy a ten kto ma już jakieś rozeznanie co do jazdy samochodem ten raczej uważa bo wie jak ciężko wyhamować 1300kg nawet latem na suchej drodze Sad

tak samo jest we wsciah gdzie dziweczyny w moherowych beretach łażą strasznie "byle jak"
obiema stronami jezdni, zamiast "gęsiego" to idą tyralierą i ważają się za święte krowy którym wsio można bo idą z lub do kościoła Sad

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
14.12.2007 11:13:11
darekielb
Fotoamator
*

nfm: 273

Niestety taka jest prawda, ale dotyczy również mężczyzn.
Bardzo często spotykany manewr ze strony ludzi (często kończący się dla nich źle lub bardzo źle) więc też przyłączam się do apelu i proszę o sprawdzenie czy po "gościńcu" nic nie jedzie Animatedwink

Moje fotki
14.12.2007 14:27:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,848

darekielb, racja, faceci też czasami wskakują na drogę. Ale zdecydowanie rzadziej od kobiet

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
14.12.2007 14:55:20
Joy_ride

*

nfm: 730

Cytat:
- Czym się różni kobieta od kury ?
- ???
- Kobieta ma 17 fałd na korze mózgowej, kura tylko 16.
- A po co kobiecie ta dodatkowa fałda?
- ???
- Coby nie srała po obejściu !

taka sobie anegdotka

proszę zauważyć że nie ma tam nic o 18 fałdzie na korze o której możemy przypuszczać że odpowiada za wchodzenie na jezdnie Animatedwink Tongue

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
14.12.2007 18:12:36
okimaxim

*

nfm: 2,320

odkąd zrobiłam prawko znacznie bardziej uważam na samochody Animatedwink i już nie wybiegam prze maske Animatedwink wole postać 3 min dłużej Animatedwink albo iść na pasy Tongue XP sama jeżdżąc samochodem wiem że ogólnie ciężko jest wychamować jak ktoś z nienacka wyskoczy a co dopiero jak jest jeszcze ślisko...

więc ja sie przyłączać do apela i nie tylko do kobietów ale i do panów, kiej by nie lecieć pod koła, zwłaszcza czerwonego maluch, bo nie dość że ja prowadzić, to jeszcze nie mieć zimowe opona i słabe hamulec Animatedwink

i UWAGA - prędzej wychamuje przed kotem/psem niż przed człowiekiem Animatedwink także uważajta sobie zwłaszcza jak widzicie coś ledwo wychylającego sie z nad kierownicy czerwonego malucha Animatedwink

15.12.2007 16:55:00
Kiwi
Hrabina ;)
*

nfm: 617

Dzisiaj w Rzeszowie jakiś koleś jechał wąską uliczką i wogóle nie patrzył czy ktoś wchodzi na pasy. Już trzy osoby były na jezdni a on zapieprzał około 60km/h (na oko). Całe szczęście go zauważyłam i krzyknęłam, bo byłoby już po mojej siostrze :/ Dupek nawet nie ogladał sie na boki, a to było bardzo ruchliwe przejście dla pieszych (koło Grunwaldzkiej)
Nie tylko przechodnie mają uważać, ale i kierowcy, bo przecież ulice są dla wszystkich !!!

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
15.12.2007 20:50:15
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,824

Bake,

Cytat:
darekielb, racja, faceci też czasami wskakują na drogę. Ale zdecydowanie rzadziej od kobiet

Widać - kobiety są bardziej agresywne XP

Kiwi,

Cytat:
przecież ulice są dla wszystkich

No fakt, ale trzeba pamiętac o oznakowaniu ulic. Są przecież chodniki i jest jezdnia. Czarnego pieszy powinien się bardzo wystrzegać, dla kierowcy zas zebra to ma być świętość.

Nie mniej apel słuszny. Mimo, ze jeżdżę rowerem i czasem to ja jestem problemem, czasem keirowcy a czasem też piesi - to trzeba myśleć za innych :/

16.12.2007 11:09:40
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,653

Bake napisał(a):

moze po prostu po drugiej stronie ulicy ktos sie psiknął axe i kobiety przebiegaja na druga strone Biggrin

16.12.2007 12:48:50
Kiwi
Hrabina ;)
*

nfm: 617

Qmar napisał(a):
moze po prostu po drugiej stronie ulicy ktos sie psiknął axe i kobiety przebiegaja na druga strone

Fakt AXE fajnie pachnie, ale nie aż tak żeby pod samochód się rzucać :hihi:

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
16.12.2007 19:08:26
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,824

Może po prostu po drugiej stronie jezdni na witrynie sklepowej jest jakaś promocja? :nerd: Tongueuppyeyes:

17.12.2007 08:10:07
michas
Moderator
*

nfm: 776

ja tez sie przyłaczam do tego apelu!!!!!!1nie dawno jakies 2 tygodnie temu mało takiego babiszona nie rozjechałem,na podwierzyncu,jade sobie spokojnie 50km/h przechodnie ida sobie chodnikiem,a tu nagle kobity skoczyła przed samochód o tak z niczego idzie idzie i nagle szkoczyła na ulice i leci,norlalnie ja po hamulcach,centymetry sie przed nia zatrzymałem,a ta niczego sobie leci dalej i nic sobvie nie robi z tego ze mało nprzed sekunda nie zgineł,tak sie wkurzyłem że miałem wysiasc i jej nakopac żeby na drugi raz sie zatrzymala rozgladneła dwa razy i upewniła sie czy nic nie jedzie i wtedy przeszała,naszczescie mnie kolega powstrzymał,
normalnie co za ludzie co ,jacyc bezmozgowcy czy co??sie to tyczy oczywiscie tez mezczyzn ,miałem podobna historie z jednym dziadkiem :O :eek:

17.12.2007 18:19:57
Qmar
Moderator
*

nfm: 3,653

bedac w temacie o wypadkach wlasnie wracalem ze szkoly nie dosc ze z pksu do ronda w rzeszowie jechalem godzine ! TAK GODZINE ! to w łańcucie jak jest zjazd na gluchow albo rzeszow tam gdzie zawsze autobusy zawracaja na rzeszow potracilo jakiegos mlodego chlopaka bo widzialem jakas czapke z daszkiem an ziemie i rozbite auto na poboczu - wiec to nei tylko babiszony wchodza pod kola Sad

17.12.2007 19:03:21
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *